AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tek amacın sevgili olmak olmasın derler ki markete aç girersen ihtiyacın olmayan şeyler alırsın aynı şekilde sevgiye aç şekilde sevgili ararsan ihtiyacın olmayan birini bulursun
Sevgiye aç mi öyle birseyden bahsetmedim ben
Aynı şey knk niye sevgili istiyosun sana sevgi versin ilgi göstersin falan diye
O zaman hepimiz yalnız kalalim aseksuel aromatic değilim ben ya sence neden sevgili yapılır peki
Ya ne alaka. Benimde sevgilim var ben demiyorum ki kimse sevgili olmasın aşk olmasın. Ama mesela ben hiç şey demedim sevgilim olsun illa sevgilim olsun etrafı kesip şu olur mu bu olur mu falan. Bence aşk ansızın gelir beklenmedik bir şekilde yani benim için öyle oldu
Boş durursan gelme ihtimali çok az şimdi sende olmuş güzel tevrikler ama bekleme bana göre değil karakterime göre de degil)
Sanırım duygusal birisin
Çok duygusal değilimdir %50 diyebilirim. Sevgilime ben açıldım 🙃 beklemeyi bomboş biri gelsin benimle konuşsun gibi beklemek olarak düşünme. Doğru kişiyi beklemek benim istediğim kişiyi beklemek gibi düşün. Tabiki yeni kişilerle tanış ama bi akıl süzgecinden geçir bu kriterlerimi karşılıyo mu diye yani kalpten önce akla uğrasın ki mutsuz olma
Asko bunları bilmeyen zaten sevgili aramasin ben başka şeyi sordum sen anlamadın galiba
Nerden bulabilirim demisim)
Ayol her yerde olabilir ki hiç belli olmaz akışına bırak
Sosyal medyadan ya da kendine yakın bir şehirde olan biriyle tanışıp sevgili olabilirsin illa çalıştığın yerden veya okuldan olması şart değil bence
Yakın şehirde olan aldatır ama ve sık sık gorusemeyiz
Hayır her erkek aldatacak diye bir şey yok adam gibi seven düzgün bir erkekse o asla aldatmaz ayrıca seni görmek için de sık sık yanına gelir görüşürsün çoğu zaman
Uzak ilişki olmuyor ya gerçekten
Ya günümüz de uzak mesafeyi bile çözebilecek dönemdeyiz istedikten sonra sürekli buluşulur ya da seninle aynı şehirde yaşar uzak mesafe ilişkisi olmuyor diye olumsuz düşünme bence
Ben denedim yok olmuyor
Ya onla olmamıştır uyuşmamıştır bazı şeyler ama yine denemeni tavsiye ederim sen sevgilin olmasını istiyorsan uzaklığı sorun etme çünkü zaten sevgili olacağın kişi seni severse uzaklığı ortadan kaldırır hep senin yanında olur buluşur
Düşüncemi degisemicem bunlardan tecrubeyle sabit uzaktan ilişki olmuyor
Daha onceki ilişkinde ne oldu bilmiyorum ama düşünceni degistirmeni tavsiye ederim sevgili olmak istedikten sonra uzaklık yakınlık önemli değil hepsi çözülür
Ah şu erkekler olmuyor iste duyguya giremiyorlar
Ya her erkek duyguya giremeyecek diye bişey yok niye giremeyelim
Çünkü erkeksiniz
Erkek olabiliriz sizde bayansınız
Kadiniz)
Ve erkekler duyguya girmesi yanyanayken olur böyle yzaktan olmaz
Evet siz de kadınsınız bizde erkegiz iki cinsinde duyguya girmesi uzaklıkla yakınlıkla alakalı değil istedikten sonra duyguya girmek için sürekli birbirine yakın olur çift istedikten sonra
İşte istemiyorlar😂
Isteyen vardır niye istemeyelim sana istemeyen denk gelmiştir daha önce o istememiş diye her erkek istemiyor diye bütünleme lütfen 😂
3 4 kişi oldu böyle)
3 4 kişi öyle olmuş olabilir hepimiz öyle olacak değiliz onlar istememiştir ama diğer erkekler de istemeyecek diye bir durum yok
Ben yanımda olan erkek bulcam
Ya öyle yapmana gerek yok sanaldan bul erkek sana gelir yanına sürekli
Senin ilişki de beklentin ne ne istiyorsun mesela
Allah baska dert vermesin
Amin asko
En rahat üniversiteden bulunur ya da buradan
Bahçede kahve içerken milleti kes
Bulursun ya Koskoca Okul
En iyisi işte bulmak
Öyle mi dersiniz yani part time olcak eğer calisirsam
Bulursun
Ama adammi bulursun güzel kardeşim onu bilemem tarzın bilir