Bekarlığa alışıldgi için daha mu zor gelir
Benim 30 henüz hiç ewlenmedim😭
Bekarlığa alışıldgi için daha mu zor gelir
Benim 30 henüz hiç ewlenmedim😭
Evlene bilirsiniz bunda anormal bir şey yok 30 yaşından sonra evlense ne olacak görüşünde olanlar vardır ama benim görüşüm olarak onların görüşü yanlış evlilik sonuç olarak sevdiğin biriyle evleniyorsun sırf yaşın 30 diye evlenemeyecek misin? evleneceksiniz tabii ki bir kadın mesela evlenmiş boşanmış çocuğu var bu kadın haketmiyor mu tekrar sevilmeyi sevmeyi mutlu olmayı? tabii ki hakediyor yani bu görüşler yanlış yaşı geçenler evlenemez daha veya evlenmiş boşanmış olan kadınlar kesinlikle yanlış düşünce ve görüş her iyi insan hakeder sevmeyi ve sevilmeyi bundan emin olun yaşınız kaç olursa olsun siz sadece kendi mutluluğunuza bakın ve kendinizi sevin hiçbir şekilde zor gelmez diyemeyeceğim çünkü evlilik olunca artık iki hayat birleşiyor.
Bu işi bilenler, doğru kişiye ne zaman rastlarsan o zaman evlenirsin ve yaş kaç olursa olsun mutlu olursun diyorlar. 🤷♂️
Bana sorarsan, şimdiye kadar en doğrusunu yapmışsın. Aynen böyle devam et derim. 😅
Bekim kuzenim kırka doğru evlendi. Genç evlenen tüm kuzenlerimden daha mutlu bir evliliği var. Çünkü bilişsel olarak olgunlaştığı için kendine uygun birini seçerken hata yapmadı. Ben de hiç acele etmem şahsen. Erken evlenip hata üstüne hata yapmaktansa biraz geç evlenip doğru karar vermek yeğdir. Hiç evlenmemek de bir tercih tabii.
Cevap
13Cevap
Aklı başında her insan zaten 30 ve sonrası evlenir
Kadınlar ne kadar rahatım desede yalnız düzen kursada bir yuva kurma özlemi yaşıyorlar.30’dan sonra 20 kafasıyla evlilik yapmak zordur ama bunu bu kuşağa anlatamayız
Tek yaşıyorsan düzenin biraz degişir ama kafa dengi ya da hanımcı birisi ile evlenirsen alışman kolay olur bence.
zor gelir misal ben güvenilir arıyorum herkesle olmaz diye düşünüyorum aklıma mantığıma göre
Evet, bekarlığa alıştığımız için evlilik zor gelecek.
Zor oluyor evet. Ama istedikten sonra ve çok büyük kriterlerin olmadığı sürece evlenirsin
Bende 34 yaşındayım hiç evlenmedim bekar yaşlanıyorum
30 yaşından sonra kadınları ne yapalım. kadının vücuduna erkeğin parasına puluna boyuna posuna bakılır.
Doğru insanı bul sonra sorun kalmaz.
Gayet normal ve aslında olması gereken bu
Bekar kalmak daha zor ama
Evlenirsin daha evlenme yaşı yükseldi artık
Evet alışıyor insan
Evlen ve çocuk yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?