ilk planımız çocuk bize gelecekti bir de ev arkadaşım var üçümüz içecektik daha sonra konsere gitmeye karar verdik iki arkadaşımız daha geldi bunun yurda girmesi zor olacağı için bizde kal dedim (çocuğun 1yıllık sevgilisi var şu an farklı şehirlerdeler ve biz tanışalı daha bir kaç hafta olduzaten kimseye sevgilisinden bahsetmiyor ben de twitterında gördüm bir de bizim arkadaş grubumuzdan başka bir kıza yakın davranıyor yurduna falan bırakıyor hepimiz hoşlandığını falan düşünüyoruz) eve geldik evde de biraz içtik ama o gelmeden önce de biraz içmişti gözlerifalan kıpkırmızıydı ama gayet normal konuşuyodu ediyodu diğer ev arkadaşım da karşı yatakta yatıyodu gece sürekli bacağına falan yattım öyle şarkı falan dinledik içtik sonra saat 5 falan oldu uyuyalım dedik ama yatıcak başka bir yer olmadığı için yerde yat dedim yerde dediğim de halının üstü sonra bir baktı masum masum dedim tamam burada yatalım beraber yattık önce sırtını döndü bak böyke yat çok rahat falan dedi öyle rahat edemeyince önünü döndürttüm sonra gel dedi sarıldı göğsüne yattım ben hareket etikçe kendine doğru çekti sıktı falan sonra belimde gezdirdi elini sürekli bir ara belim açılmıştı öyle de gezdirdi biraz öyle yattık sonra ikimizde duvara doğru döndük ben önündeydim öyle yattık sonra sırtını döndü bir daha sarılmadık uyanana kadar uyanınca günaydın falan dedi sonra siz daha uyuyosunuz ben gidiyim dedim kahvaltı yapalım dedim tamam dedi biz uyanmayınca gidiyim dedi tekrar farketmez dedim sonra gitti giderken sarıldı öptü yanağımdan ama tanıştığımızdan beri zaten hep öyle öpüyo iki gün oldu daha hiç görüşmedik haftasonu olduğu için sizce hatırlıyor mudur geceyi sonu nolur bu işin?
Güncellemeler
+1 yıl
bir de konserdeyken bir kere ev arkadaşımın beline sarılmaya çalışmış bir de insanlar geçerken yer yok diye kendine doğru falan çekmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer