Bu onların istemem yan cebime koy deme şekli mi? Yoksa evliliğin laneti mi?🧟♂️🧟♀️😂

Bu onların istemem yan cebime koy deme şekli mi? Yoksa evliliğin laneti mi?🧟♂️🧟♀️😂

Olabilir
Cevap
13Cevap
Evet asla evlenmem diyenler en önde gider
Genelde öyle olur :D
Hahah bizde mi desek?😂😂 Bu gidişle bizde evde kalıcaz, Allah korusun🤲😂
Onlar daha çok "yok abi ya birdaha asla evlilik demem, kimseyi sevmicem bundan sonra, aşka inancım kalmadı bu iş bitti" diye anlık olarak sinirle öyle diyen heyecanlı arkadaşlar 😃
Haha doğru olabilir 😂
Evlilik lanet bir iş olarak görülmemeli de sünnet ve imanın yarısıdır. Bence evlenmek istemeyenlerin kendine göre sorunları vardır
Bunların başında güvensizlik geliyor
Güvenemez, güven kaybedildimi bir daha geri getirilmesi zor bir duygudur.
Gülü seven dikenine katlanır ama gül de sevmeye değerse🙃
burada bahsettiğimiz gül, çiçek olan değil biliyorsun dimi uyuz şey🙃
Bende o tiplerdenim umarım öyle bir şey olmaz. 🙄😂
Bak hele bak😂 senle yakupcan beni bekleyin sırayla gidiyoruz😂😂
Tamam bekleriz 😂
Anlaştık ama boşta beklemeseniz iyi olur. Taliplerlere evin yolunu göstermek sizden olsun😂😂
Çikolata ve çicek getirmezerse geri gönderirim ama haberin olsun 😂
Hahah olur çiçekte senin olsun ama çikolatayı ben alırım😂😂
Tamam anlaştık 🤝🏻😂
Oldu o zaman kapıda görücüleri bekliyorum 🥳🥳🥳😂
Bekçi olduğum günleride görecektim ha 🙄😂 ben senin için pas pas bile olurum 😘😍☺️😌🦋
Oyy kıyamam yawru deme öyle. Neyse bak sen boş ver onu her gelenin çikolatasını çiçeğini al geri evine gönder. Sonra gel onların çikolata ve çiçeğiyle keyif yapalım biz en iyisi😌🥳🥳🥳
Oh my God 🤩 olur bebiş 🙄😂😍
Gelsin çiçekler çikolatalar😍😌😂
Aynen 😃😍
Ponçiğim benimm ❤️❤️❤️
😘😍🦋
Hahahaha istemem yan cebime koy misali
Birazda nazlanmislar diyelim papatyam😄
Bence de öyle🙄😂❤️
Gel hadi papatyam soruma🤗
Evlenip evlenme diyorlar bide böyle bir grup var 🤔
Nerede o günler asla evlenmem diye diye böyle kaldık
Hayır inanmayın kskdkxxkxkxk
Sen bunların başında geliyorsun ponçik. Gerçeklerden kaçamazsın😂😂 Hele benden habersiz düğün yap seni varya o eşşek sudan gelse de dövmeye devam ederim😌😂
bilmem henüz evlenmedim hazır değilimm bazıları bana unutması zor olan cinsten yaralar bıraktı evlenilmez bu devirde ama bir yandan da evladım olsun istiorum
Evlen ya çocuk için demiyorum ama herkes sevilmeyi ve biz hayat arkadaşını hak ediyor bence☺️❤️
gerek yok yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ayrılalı 1 ay oldu o şimdiden çok güzel mutlu başkaları ile eyleniyor bizde geceleri uyuyamayalım onun için ama kimse onu ben gibi sevmez
Üzgünüm dostum senin adına 🥺❤️
senin üzülmene gerek yok üzenlerin üzülmesi lazım üstüne alınma ama kadınlar saf sevgiyi ilgiyi hak etmiyor bence
Hala bekarım sjsjsjjs aşkoommm beni evle
Bana gel bebeğim😍❤️😂
Ya tatlı kadın beni kimse sevmez ki yalnızım ben 🥺
büüyk konuşmamalı
Evet yoksa çarpılırsın🙄😂😂
Evlenmem kesin karar
Bir an önce evlenmek için böyle diyorsun dimi🙄😂😂
Hayır
hiç evlenmedim
Evlen bence dostum herkes bir hayat arkadaşını hak ediyor☺️
sen evliisi
misin
Hayır değilim okumam yazmam var🙄
Evet genelde öyle
bir şey sorucam sana lütfen dürüst cevap ver. Niyetim tartışmayı buraya taşımak değil ama lütfen sadece dürüst bir cevap istiyorum. Sazanları çekmek için soru biraz tuzak değil miydi? Soruyu soranın bunu kasti yaptığını sanmıyorum çünkü onunda bildiklerinde eksiklikler vardı.
Tamam haha neyse anladım ki hiçbir yoruma cevap vermeyerek bu durumdan çok rahatsız olmuşsun. Seni rahatsız ettiğim için özür dilerim. Bir daha görüşlerine karışmam.
Haklısın bir daha asla yapmam diyemem çünkü yine yapacağımı biliyorum.😂
İnsanlar değişmez diye sen dedin ponçik unuttun mu?🙄😂
hayır,
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?