- Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hayalimi aska süslemez ve bunu kabuk eden erkeğin aklında sorun vardır cahil olabilir ya da iradesine yenik düşmüştür çünkü işin sonunun nereye varacağını kimse bilemez
ilk buluşma da hiçbir yere gitme önce tanış kimdir nedir ne sever ailesi nasıl yani sadece yazışıp konuştuktan sonra ilk buluşma da karar vermek çok erken
Ama amaç farklı ise iki taraf sadece cinsel iç güdülerini yaşamayı ve sadece sevgili olarak takılmayı hedefledi ise kız ve erkek bakir değilse işin ucunda şantaj ve maddiyat yoksa yine de bir mühted fazla yakınlık göstermemek daha doğru
Her ne olursa olsun benim için Sevgili olayı yoktur evlilik vardır tek eşlilik ciddi bir ilişki ömrümü ömrüne adamak vardır
Ve tavsiye size nikahı düşebilecek hiçbir kadın ile baş başa bir odada bir yerde durmayın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl23 Yorumla- +1 yıl
Tipik Mai djsja
- +1 yıl
Oysa ben bütün erkekler adına attım videoyu jsj
- +1 yıl
Ah ya :D doğru dedin
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayaller başka hayatlar başka. İlk buluşmada evime davet etmemi ümit eden adamla zaten buluşmam da, değil evime davet etmek. İlk buluşmada en mantıklısı her zaman ki tercihim kafede kahve içmek ağır adımlarla ilerleyen ilişki iyidir hızlı ilerleyen ilişki hızlı bitiyor maalesef. Kadın da erkek te birbirine, hayata bakış açılarına, dünya görüşlerine odaklanacak, birbirlerini tanımaya çalışacak bunlar hassas mevzular. Direkt evde buluşmak ister kadının ister erkeğin evinde olsun haysiyetsizlikten başka bir şey değil. Özsaygısı olan bir insan ve aşka saygısı olan bir insan buna müsaade etmez kesinlikle.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için bir sürü uğraştırıcı aşamadan kurtuluşu ve her erkeğin tartışmasız hayali bence 😄
44 Yorumla- +1 yıl
gel gör ki, onlardan neredeyse hiç yok djsjs
- +1 yıl
Bana denk geldi ama ben gitmedim, çay demlememis çayı yokmuş zahmet vermeyeyim dedim, yeminlen
- +1 yıl
Teşekkür ederimmmm 🩷
- +1 yıl
Rica ederim 💚💚
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ya ben karşımdakini tanımaya çalışırım önce. Eve çağırdı ooo falan gibi tepkim olmaz. Lan daha ilk buluşma hemen fanfini düşünülmez be
23 Yorumla- +1 yıl
Eve çağırdı diye niye hemen öyle düşünülür ki :D
- +1 yıl
Olabilir 😅
- Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYatağını süsleyen basit kadın olur o kadar...
40 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla ister hayalini süslesin ister başka bir yerini ben ikinci buluşmada asla eve çağırmam kusura bakmasın kimse baksın isterse banane
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 64,6b cevap paylaştı. Nerede öyle kadın sjhsj :D
28 Yorumla- +1 yıl
🥹 maalesef stokta kalmadı djdj
- +1 yıl
Hııı hayaller kahve hayatlar pariiis djjd
- +1 yıl
Niye ne güzel eyfel kulesi falan filan feşmekan 😃
- +1 yıl
Püfür püfür de olabilir
- Aile & Toplum konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet doğru :D çünkü erkeklerin tek derdi şey olduğu için bunu çok severler.. eve çağıran kadın zaten pek denk gelmez ama gelirse de erkekler mutlu olur bundan. ama ben ilk buluşma için evi tercih etmem benim için aslında yalnız kalacağımız bir yer olmalı dışarıda. veya sinemada olabilir ya da kafe olabilir kahve içip daha iyi tanımak için. sonra da el ele yürürdük..
10 Yorumla
+1 yılBu işte bir iş var ya Harun abi çıkarsa kim kimin hayalini süslüyor orası muamma sjsjsjjs
14 Yorumla- +1 yıl
Blind date yapacak yürek yoktur Türk erkeklerinde djdjjs 😃
- +1 yıl
Yanık grubundan gözü gönlü kör olmuş Harun kesinlikle gider asjhdsks
- +1 yıl
ahah kesin bi yerlerini kaybetmese bari oralarda 😅
- +1 yıl
Belki gönlünü kaybedecek 😅
+1 yılEvet bence güzel bir şey. eyer kadın eve cagiriyorsa mutlu olmuştur günü geçmiştir. gecenin sonunda da karşılığında ikitarafta bence yatakta sonlanması çok doğal ve güzel bir şey. yil kaç olmuş hurafilere gerek yok. batil inaclar geçmişte kaldı.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır Doğru değil. Ne alaka? İlk buluşmada bir kadının evine gitmem neden hayalimi süslesin :D Belki bana tecavüz edecek ne belli? Korkarım ben gitmem :D :D :D
Nereye gittiğimiz bir parça önemli. Çünkü seçtiği yere dikkat ederim. Ama üzerinde çok durmam. Kişi hakkında bana fikir verebileceği gibi yanıltabilir de. Bilemdim...10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada evine çağırmak veya evine gitmek, ilişkilerde farklı düşüncelere sahip insanlar arasında değişebilir. Kimi insanlar için bu durum romantik veya rahatlatıcı bir deneyim olabilirken, kimileri için ise bu çok hızlı veya rahatsız edici bir adım olarak algılanabilir. Herkesin tercihleri ve rahatlık düzeyleri farklıdır, bu nedenle her erkeğin aynı şekilde düşündüğünü söylemek doğru değil. İyi iletişim ve karşılıklı rızaya dayalı adımlar atmak önemlidir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk buluşmada değil hiçbir buluşmada kadının evine gitmem, kendi evime de çağırmam. Ortak nokta otel ya da rezidans olabilir. Evleri kullanmak için birbirimizi yıllardır ve çok iyi tanımamız lazım. Öyle 3-5 günlük ilişkilerle olacak işler değil bana göre.
10 Yorumla
+1 yılYani kesinlikle öyle ama her erkek için aynısını söyleyemezsiniz mesela benim ilk buluşmada beni evine çağıran bir kadınla ben bir daha görüşmek istemem çünkü ben onu eşim diye almak isterim ailemin içine almak isterim namusum yapmak çocuklarıma annesi olmasını isterim, yani İlk buluşmada beni evine davet ediyorsa benden önce birilerini de evine davet etmiş demektir ve bir şeyler yaşamış demektir o yüzden istemem.
10 Yorumla
+1 yılArayıp bulamadıkları şey..
Sende gelir misin bu soruma abla ben çok müzdaribim şu yaşını başını almış adamların göz tacizinden...
30-35 yaşına gelmiş amcalar neden hala genç kızlara bakıyor ?
115 Yorumla- +1 yıl
Ne demek bu simdi
- +1 yıl
@Karaoglan15 Sorumda açıkladım detaylıca. adam gelmiş 35 ine gözü hala çıtırda baksana kendin gibi 30-35 lik menapozlu yaşıtına gençlere bakmakta neyin nesi..
- +1 yıl
@Karaoglan15 30 üstü menapozlu ve buruşmaya başlamış kadını beğenmiyorlar taze et arıyorlar afedersiniz kendilerine bakmadan..
- +1 yıl
Onlar boyle Bebek gibi kizlardan bizdende istekliler
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen kac yasindasin
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Karaoglan15 23 ben
- +1 yıl
Sevgilin var mı
- +1 yıl
Taze er her zaman iyidir. brusuk muşamba olan kiz
Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Böbrek gitmesin :D öyle bir hayalim yok eve çağrılmak falan. İlk buluşmada nereye gittiğimiz önemli tabi
211 Yorumla- +1 yıl
Niye iki tane var :D
- +1 yıl
Oha hemen ss alıyorum 😃
- +1 yıl
Almadım telefonun hafızası doldu sjsjs
- +1 yıl
Şakaydı o :D shhaa
- +1 yıl
Cimri değilim zaten shsj hain hiç değilim 😃
- +1 yıl
Yiaaa biliyorum 😂
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBu işte bir terslik var diye tırsmsları da mümkün 😀
314 Yorumla- +1 yıl
Korkup gitmeyenler olur muydu acaba sjsj
- +1 yıl
İşin ucunda ilaçlı gazoz içmek var 😂😂
- +1 yıl
Biz yapmayız öyle şeyler djsj
- +1 yıl
Ben yaparım, benden beklenir, korksun diye ama.😂
bir şey yapmam 🙄 - +1 yıl
O sana zaten bayılır 😋
- +1 yıl
Çiçeğim korku filmi izliyorum şimdi korkudan yerinden kımıldayamıyorum 😂
- +1 yıl
ahaha yalnız mısın 😅 izlemesene yaa
- +1 yıl
Evet yalnızım 🙄
Yıllardır izlememiştim korktuğum için iki gündür 3 film izledim.
Hem tırsıyorum hem izliyorum ahaha bu nasıl bir çelişki 😂😂
Valla lovabaya gidemiyorum korkudan üç ihlas bir Fatiha işe yarar mı acaba 😂😂😂 - +1 yıl
Zorun neydi acaba 😅 izleme ya. Bir de ayetel kürsi oku
- +1 yıl
İşin kötüsü benden önce oturan kişi ölmüş bu evde geçen gün bitişikteki komşu teyze söyledi Allah o teyzeyi bildiği gibi yapsın 😂😂😂
- +1 yıl
Bebeğim korkarsan arayayım seni djsj burdan destek olurum 😃
- +1 yıl
Yok bebeiim sağolasın ben hallederim sopa bıçak aldım yanımda 🤣🤣🤣
- +1 yıl
💚😘
- +1 yıl
İyi geceler 💋
Cinsellik için seven erkeklere evet ama ciddi düşünenler için hayır
10 Yorumla
+1 yılSeks yapması gerekemiyor. Bu özgüveni, kendinden eminliği ve ileri görüşlü, yüksek farkındalıklı olduğunu sergilemesi bile bende +5.
11 Yorumla- +1 yıl
+1
Tew tew her erkeğin hayalindeki kadın 😄sahi daha ilk buluşmada eve davet kadın var mıdır 🧐
12 Yorumla- +1 yıl
Vardır o da vardır djsj
Evet doğru. Çünkü ucunun sevişmeye gideceği gayet açık.
14 Yorumla- +1 yıl
Neden açık? Belki gitmeyecek
- +1 yıl
😅 kanıt önemli
+1 yılGayet Mantıklı, dışarıda hayat çok pahalı 😅 bir de güzel mezeler yaptıysa gayet güzel aktivite ((:
16 Yorumla- +1 yıl
değil mi? Kötülük aramamalı :D
- +1 yıl
Yani bencede çok kasmamak gerekiyor ((: sonrasında zaten gidişat nereye giderse kasmaya gerek yok😄
- +1 yıl
Tabii, iyi adamdın vesselam dhjs
- +1 yıl
Niye "Dın" kötü bir şey mi dedim😄
- +1 yıl
Öyle her çağıranın evine gidilir mi be 😅
- +1 yıl
Aman en fazla bir böbrek gider, diğeri yeter ((:
Yanlış düşünmem ancak ilk buluşma için dışarısı daha makbuldür. Bu konularda iyice abartıldı. Millet uzaya gidiyor biz hala evin içinde kafalar. 😃
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılTek amacı libidosunu beslemek olan erkeklerin bir numaralı hayali tabi ki. Amacı gerçekten düzgün bir insanla tanışmak olan kişilerin hayal kırıklığı olur sadece
10 Yorumla Bi bayanın evine ilk bulusmadaa gitmem okadar aciz diyilim şöyle olur uzun zamandır konstugum biri ise belki gide bilrim ama bu censelik anlminda olmaz kahfe mi içer sohbet eder çıkarım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk buluşmada evine çağıran 3 kadını hemen engellemiştim. Öyle bişey yok bence yaaa 😂
Daha beni tanımadan evine çağırıyosa o eve kimler kimler gitti kim bilir 🤦♂️
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYoo değil iskillenirim deplasmanda olmaktan ziyade ev sahibi olmak daha iyidir 🤣 şaka bir yana ilk buluşmada evine çağırıyorsa suphenelenirim hemen böbreklerimi kontrol ederim 🤔
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadının evine gitmem.
Yaşamayı seviyorum..
Aman ben almıyım.
Yasa bu kadar larçka olmuşken yok kalsin.20 Yorumla Ben şüphelenirim şahsen. Avrupada ok bu durum çok şüphe ettirmez ama türkiye'de biraz garipserim. ilk buluşmadan sonra çağırır ona tamam.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. İlk buluşma çok önemlidir ciddi düşünmeyen biri için mekanın önemi yoktur yeterki heyecan olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin arayıpta bulamadıkları 😅 koşa koşa giderler sjsj
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışkın değiliz. Kesin bir bit yeniği vardır, böbrek dalak gitmesin diye evine gitmem :D
11 Yorumla- +1 yıl
ahah doğru 😃
+1 yılilk buluşmada evine çağıran kadının komidinin üstüne para koyarlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek hayali süsleyecem diye günün sonunda her erkeğe bacağını açan sadece ihtiyaç halinde aranan kadın olmak istiyorsa tabii doğru bir seçimi olur o kadan için
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Eve çağıran kız tuzak kurmuş olabilir tehlikeli durum 😄
22 Yorumla- +1 yıl
@benhatıra köydemisin
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil ben tırsarım ilk buluşmada eve mi gidilirmiş her kuşun eti yenmez öyle 😂😂
20 Yorumla
+1 yılÇoğu erkeğin derdi çükü olduğu için çok doğru. 😂
20 Yorumla
+1 yılVallahi benim değil. Muhtemelen son görüşmemiz olurdu. Kovalamak daha eğlenceli belki.😉
11 Yorumla- +1 yıl
Uygunca olacaktı 🤦
- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayalim bu kadar düşük olamaz da güzel teklif diyelim
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılHayir. Bu kadinin rahat olmak istedigi anlamini tasir. seks olacak diye birsey yok.
10 Yorumla
+1 yılOyle kadin var mi cidden varsa abalara bayram oluyodur
10 YorumlaHepsi basının abartmaları, bilakis cagıranları sevmem.
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada evine çağıran kadının 2. buluşmayı göremeyeceği kesindir...
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada eve Çağıran kadın sadece yatakta kalır , duygusallık olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada evine çağırdı diye üzerine atlayacak değiliz.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen gitmem öyle ilk görüşten eve falan. Tanımadığım insanlarla yalnız kalmak biraz tehlikeli. Nerden bilelim organ kaçakcısı ya da dolandırıcı olmadığını?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğru tabi, mutlaka sıcaklık oluyor. Eve çağırma amacı rahat olmaları, rahat olunca da her şey rahat oluyor.
10 YorumlaUcuz erkeklerin öyle tabi birde ucuz kadınlar var ki hiç sorma. Sorsan eve gitmezler filan ama libidoları tavan yaptığında ya da ilgiye ihtiyaç duyulduğunda arka plana sevişmeli erotik resim koyar ya da bacak koyar. Bu kural hiç şaşmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim değil, bana bayağı ve ucuz bir davranış gibi gelir. Tabi eğer birlikte olmak için eve çağırıyorsa
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk buluşmada böyle yapıyorsa nasıl bi kız olduğunu az çok anlar uzak dururdum
20 Yorumla
+1 yılBak şimdi ilk de çağıran zaten amacı az çok belli ediyor
Bu mutluluk uyandırır ama gerisi boş. İlk bulusmayi karşı taraftan beklmek ve ya onların ilk buluşma için adım atması. İşte asıl konu bu10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ciddi ilişki istemeyen erkeklerin isteği.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru tabiki jsjsss öyle kadın nimet jdjssj
21 Yorumla- +1 yıl
Bulunmayan cinsten :D
- Aile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılGuvenemem bedenime sahip olmaya falan çalisirsa :)
111 Yorumla- +1 yıl
Lan Jale shdj
- +1 yıl
Neeee :))
- +1 yıl
Hep sizin bedeninizemi sahipmolacaklar :))
- +1 yıl
Kimse kimsenin bir şeyine sahip olabilemez
- +1 yıl
Ya ne tatli diller öyle :))
- +1 yıl
Eyvallah sjsj 📿
- +1 yıl
Eyvallah olmadi gel enseden kavra bi koçum falan de :)))
- +1 yıl
Yaparız koç, yaparız reis jsksha
- +1 yıl
Eyvallah kral
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Ya git amcaogluna baglattin iki dakikada :))
Evde illa o tarz şeyler düşünmemek lazım bence. Belki kendi konfor alanından çıkmadan evinde bi kahve ve hoş bi sohbet istemiş olabilir bence.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada evine çağıran kadın var mı ya dkdkd
18 Yorumla- +1 yıl
yanii, neden olmasın?
- +1 yıl
Hayırdır tanımadan etmeden sevgili değil bişey değil ne iş yani 🙄
- +1 yıl
Az buçuk tanımadığın biriyle buluşmazsın ki zaten djs
- +1 yıl
Buluşmadanda tam tanıyamazsın ki ilk defa buluşalacaksa önce bi tanınmalı yüz yüzee bakaraktan konuşaraktan diyorum damdan düşer gibi gel evde devam edelim olmazz bi kadına yakıştıramam ben onu dkk
- +1 yıl
Bir insanı hani aynı eve girince tanıyorduk haniii nsks
- +1 yıl
Güveniyorsundur ona sevdiğindir ama seviyorumdur o zaman başka hani bi iki yazışmayla hemen buluşma ayarlayanlar varya onlar gibi değil önce bi nasıl gülüyor nasıl bakıyor gerçekten öylemi onu biraz zamana bırakmalı öyle dkdkd
- +1 yıl
İşte bu da kişiden kişiye değişiyor. Ben sevdiğimle buluşurum her yere de çağırırım sjsjs
- +1 yıl
Sevdiğimlee adı üstünde ona bi lafım yok yoksa tabuları yağlardın dkdkd
+1 yılİlk buluşmada eve çağıranla sonrasında sadece can sıkıntısında keyif için buluşursun ama büyüsnü kaybeder
10 YorumlaHer erkek şüphelenmez de 😀Bazı erkekler şüpheye düşebilir yani böbrek gidebilir 😀
10 YorumlaBöyle bir hayalim yok hiç aklımdan da geçirmedim böyle bir şey
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. Evet dogru eve çağıran senmisin 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Sorunun soranla alakası yoktur.
Olmayan yoktur 😀
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Onlar ücretli oluyor, erkekler beleş sever!!
20 YorumlaDoğru erkekler öylesini sever
20 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne