İnsan yaşattığını yaşamadan ölür mü?

Evliliğe giden bir ilişkim vardı. 5 senedir beraberdik. Aileler tanışmıştıı. Ben nişanımızın hayalini kurarken her şeyin güzel gittiğini düşünürken herkes evleneceğimizi beklerken aldatıldığımı öğrendim. 4 aydır hayatında başka kız varmış. Benden sakladı. Bunu kendim öğrendim. Allah karşıma çıkardı. İkimizi aynı anda idare etmiş. Bana yalanlar söyleyip onunla birlikte olmuş aynı evde yaşamışlar. Dünyam başıma yıkıldı. Kıza aşık olmuş. Bana söyleyememiş. Korkmuş. Beni yarı yolda bıraktı. Öğrendikten sonra ilişkisine devam etti 1 hafta önce falan kapıma geldi köpek gibi pişman olduğunu yanlış yaptığını söyledi affetmemi istedi. Ne kadar çok sevsem de affetmedim. Yanımdan gider gitmez kızla barıştı. Wp profilini değiştirdi. Beni kandırdığı için öfkelendim mesaj attım. Onu sevdiğini aralarından çekilmem gerektiğini söyledi. Yıllardır birlikte olduğum adam evlilik hayalleri kurduğumuz adam bana bunları söyledi. Toparlanamıyorum çok üzülüyorum ağlıyorum. Ortak hesap açmışlar çok mutlu görüşüyorlar. Canım çok yanıyor. Sizce yaptığı yanına kalır mı? Allah'a havale ettim. Bedelini öder mi?

İnsan yaşattığını yaşamadan ölür mü?