Evet
Hayır
Biraz bekletirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunda ne niyetle yazdığından emin olmak lazım tekrar dan birlikte olmak içinse ve affedilecek mazeretleri varsa 2. Şansı hak ediyorsa cevap veririm ama hak etmiyorsa arkadaşlık niyetli ile bile olduğunu söylese yazmam sen arkadaş niyetiyle yazarsın o sana ne niyetle...
Eğer düşman değilsek dönerim ya... bir zamanlar bana en güzel duyguları yaşatan bir insana deccal gibi de olamam ki.. kutlasın bende teşekkür ederim hepsi bu kadar ama
Anında mı yazarsın yoksa umrunda olmaz mı
Diğer insanlar yazıyorsa ayni o hisle bilerek bekletmek bile ona ayri ozel davranış olur. Normal olduğu gibi gördüm ve yazarim ozel muamele yok
Sevgilim varsa hayır yoksa insanlık namına nazikçe teşekkür ederim fazla uzatmam ama eğer sevgilim olduğunu bile bile doğum günümü kutlarsa anında engeli yer
Cevap
38Cevap
Hayır yazmam tabi ki de.. zaten konuşmam ve iletişim kurmam
Biraz beklerim sonra aramızda olan olayları degerlendirip yazıp yazmayacagima karar veririm
Aynenn
Yazarım beni düşünmüş sonuçta haksızlık etmem
Gördüysem yazarım
. İşte anlamıyorum kendisi hemen geri yazan biri değil dün gece saat 3te doğumgününü kutladım anında teşekkür etti. Böyle nezaketen mi yoksa cidden beklemiş mi diye o kadar merak ediyorum ki.. ki kaç kez mesajıma bile dönüş yapmayan biri nezaketen desen yok zaten auahahahha
Yani gördüysen yazarsın bundan bi anlam çıkarmaya gerek yoktur diye düşünüyorum
O anında yazan biri değildi görse bile ve geri yazmadığı çok oldu
Bide beni sosyal medyada stalkladığınıds gördüm
Çok kısaca teşekkür eder geçerim sadece, uzatıp muhabbete dönsün istemem.
Hemen anında yazmam bekletirim bir süre.
Ben eski sevgili ile iletişim içerisinde kalınmasını hiç doğru bulmuyorum. Bana kalırsa ayrıldıktan sonra aradaki bağlar tamamen koparılmalı.
yazdı cevap vermedim. sevgilisine ayıp olur sonra.
Yazacak yüzü varsa aldatma falan olmamıştır nezaket gödterene nezaket gösterilir.
medeniyetli bir sekilde teşekkür eder, yoluma bakarım.
Ben terk ettiysem dönerim, o terk ettiyse dönmem üstüne söverim, ki hep ben terk etmişimdir
Herkes hatırlamaz böyle günleri. Hayatımda biri yoksa en azından teşekkür ederim
Cevap yazıp fırsat vereceğime cevapsız bırakır yüzsüzlüğünü hatırlatırım.
Eskilerin hiçbirinin hatırlayacağını bile sanmıyorum geri dönüş de yapmam insan değil onlar
Evet yazarım tabii neden yazmayım. Önemli olan insanlığa insanlıkla karşılık vermek. Ama ötesi olmaz. Kibarca bir teşekkür.
Bitti bu kadarı yeterli 🤗👌
Ne münasebet adı üstünde eski bir insan hayatındayken kıymet bilmiyorsa sonradan ne yaparsa yapsın yemezler..
Heryerden engelli ve numara değiştirmiştim. Yani tanrı tarafından kutsal vahiy yoluyla bilgilerime ulaşamazsa yazamaz.🙄😂
Birincisi engelli ikincisi engellemeseydim de kutlamasını istemezdim üçüncüsü kutlarsa da resmi bir şekilde teşekkür ederdim
ben ayrıldıysam hayatıma bir daha girmesini istemem, o ayrıldıysa da doğum günümü kutlamışsa bipolar olduğunu düşündüğümden yazmam. bitmiş bitmiştir kurcalamaya çok da gerek yok...
Cinselik yaşadıysam tekrar yaşamak için yazardım
Nasıl bitirdiğime bağlı tamamen sildiğim biriyse görmezden gelirdim
Hayır yazmam hiçbir şey. Yaptıklarını unutmuş değilim.
Eski sevgili düşman değildir. Teşekkür ederim nezaketen.
Kötü biten bir ilişki ise iyi şeyler yazmam.
Geri yazarım ama nezaket açısından teşekkür ederim sadece. Ex den next olmaz kesinlikle hiç pişman olmadım bu sözümde
Sanki yazmasını bekliyormuşum da hemen balıklama dalıyormuşum izlenimi bırakmak istemem bu doğum günümü kutlamak için bile yazmış olsa
Her türlü geçmişte yaşayan insan ileriyi hiçbir zaman göremez Madem o kadar özel günümü merak edip yazıyorsa normal zamanda niye merak etmiyor
Sonuçta iyide olsa kötüde olsa birseyler paylaşılmıştır. düşmanım olmadığı sürece bir teşşekkürü hakeder diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim sadece
Yazarım, thank you next 😄
😂😂
Sadece nezaketen teşekkür ederim
Teşekkür ederim yazarım
Artık o eski olduğu için tanımam bile tanımadığım bir kişi benim doğum günümü kutlarsa sağol der geçerim.
Teşekkür ederim ve bitti
Duştan sonra kirli don giyilmez
Kibarca teşekkür ederim uzatmadan.
Asla dönüş yapmam. Bir daha yazmasın.
Adımı bile unutmuştur ne doğum günü
Hayir yazmam görüldü atarım
Yazmam biten bitmiştir dönüş umudu ona da vermem
Teşekkür ederim elbette. Medeni insanlarız biz
Yazarım sonuçta doğumgünümu kutlamış
Teşekkür ederim derim
Hayır eski eskide kalmıştır benim için
Hayır eski eskide kalmıştır benim için