Ateist olmakla da ilgilenmeyen dinden elini ayağını çekmiş biriyle bağnaz olmucak kadar inançlı biri anlaşabilir mi
Böyle sorunca olmaması için bir sebep göremiyorum ben, sizce
Ateist olmakla da ilgilenmeyen dinden elini ayağını çekmiş biriyle bağnaz olmucak kadar inançlı biri anlaşabilir mi
Böyle sorunca olmaması için bir sebep göremiyorum ben, sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olmaz. Eninde sonunda bitecek bir ilişki bu. Başlanmaması gerekir bu ilişkiye.
Niye ya
Zıt kutuplar. Bir yerde patlak verecek.
Müslüman bir kişi gayri müslim biriyle evlenemez. Böyle bir dünya yok.
Yoo ben gördüm mümkün. Sonrası bilinmez ahirette öğrenecek
Müslüman kişi ve dinsiz kişi evlenmek istediğinde dinsiz olan imam nikahı istemeyecek, müslüman ise isteyecek.
Olabilir ama ahirette sormayacaklar mı niye dinsizle evlendin diye
Bana fark etmez
Saçma işlere kalkışmayın herkes kendi kafa yapısındaki kişiyle evlensin. İslamda böyle bir şeye izin yok.
Sana farketmez ama allaha fark ediyor işte bacım
Tamam söyledin ben de biliyorum zaten bunu o da biliyor onun gönlü olsun diye imam nikahını da yaparım
Allahı mı kandırıyorsun yani sen hshdjehdjshdnd
Xjsudjshhd zor soru pas. Normalde de hiç dinsizim diye gezmedim zaten usulden dua okur amin de derim kimse şüphelenmiyor benden. Sadece böyle konulara girince beni ikna etmeye çalışıyor ben de paslandım artık konuşasım bile yok sanıyor ki iyilik yapıyor ama sıkılıyorum
İşte bak. Sorunlar başlamış bile. Seni sürekli böyle darlayacak. Bir de bununla hayatını geçirdiğini düşün zehir olur zehir. Böyle biriyle ancak zamanını harcarsın. Gidip kendisine dindar bir kız bulsun, yobazlıklarını o kıza yapsın.
İkimiz de 20 yiz öyle lise muhabbeti yapmıyor o da ben de koyu değiliz ben direkt umursamıyorum saflığı şirin hatta siyasi olarak da sıkıntımız yok :) o da anlamaya çalışıyor darlamıyor ailesi darlarsa diye tedirginim ama sıyrılırım gibi geliyor
Kendisi darlamazsa ailesi kesin sorun çıkartır bence. Ailesinin kafa yapısını iyice çözmeden bu işlere girişme taktı mı takarlar bak
Dramaya alışmış bünyeler bana da hep değişik değişik düşünceler geliyor yok ileride ciddileşince ben dindar birini istiyorum diye yan çizer falan diye sen de tüy diktin cjshshdh
Olabilitesi yüksek o yüzden eğer mutlu bir hayat istiyorsan bununla hayatını birleştirme. Kendisi sorun etmese ailesi kesin eder papaz olursunuz ailesiyle.
İslam dini böyle bir ilişkiye izin vermiyor. Yani hayır olmaz.
Bunu ölünce hesabını verebilir kimse de bir şey diyemez
Kimse bir şey demez zaten ancak inancın ile çelişkiye düşersin
Bu kişiyi ilgilendiriyor bildiğine eminim
Hmm evet onun boynuna
Benim için önemi yok.
kısmen önemli. işler ciddiye binerse çok öneöli
Ben anlamıyorum da... ya anlatır gibi anlatır mısın ne sorun çıkabilir
fikirr ayrılıkları, sana belli bir yere kadar tolerans ve saygı gösterir sonra giderek yok olur bir lafıyla canını sıkar. Cocuklarınızın olmasından bahsetmiyorum bile. Allahsız adama nasıl nikah kıyıcan hem
Çocukların zamanında belki semavi din kalmicak dkajjd şaka belki ondan sonraki nesle kalmaz. Normal nikah kıyılır o isterse imam nikahı da kıyarız bana fark etmez. Son yazdığını anlamıyorum mesela bunu ailesi dert ederse diye tedirginim ama başka problem görmüyorum ben zaten söylemicez ailesine
sen gerçekten anlamadın. bu arada senin de imanında problem var bunu yanlış anlamanı istemem ama gerçekten öyle. senin tavrın şuna benziyor "veganım ama yılbaşında hindi, mersinde tantuni, adana'da kebap yerim". umarım anlatabilmişimdir.
İnancı olan o ki
Ama örnek kcjshdhaksjdhs
heee o zaman o dert etsin kuzum bırak allla alla :d
:D tehditleri önceden saptayıp ortadan kaldırmam lazım rotam oluştu artık durmak yok djsh
Benve bir gün bir yerde patlar
Ben inançlı biriyle olamam asla
Ben görmezden geliyorum dene sen de
Anlasamaz bende anlasamiyorum
Ne gibi bir sorun olabilir ki niye sorun olsun
Din konularina girmezsiniz olur biter yoksa çekilmez hal aliyor
Hem lisede falan da değiliz niye konuşalım
Anlaşıyorsan sorun olmaz
Saygı önemli bnce