Öyle zırt pırt olan değil, en okkalısından olup, sonra daha sıkı bir şekilde bir araya gelme şeklinde olandan bahsediyorum. Ona göre yorumlayın 😄

Öyle zırt pırt olan değil, en okkalısından olup, sonra daha sıkı bir şekilde bir araya gelme şeklinde olandan bahsediyorum. Ona göre yorumlayın 😄

Bir ilişkide ne zaman ayrılmanız veya barışmanız gerektiği, oldukça kişisel ve karmaşık bir konudur. İlişkiler, bireyler arasındaki dinamiklere, duygusal bağlara, iletişim becerilerine, değerlere ve daha birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Dolayısıyla, ayrılma ve barışma süreçleri her çift için farklılık gösterebilir. Önemli olan, ilişkinin sizin fiziksel ve duygusal sağlığınıza, mutluluğunuza ve genel yaşam kalitenize nasıl etki ettiğini değerlendirmektir
2nci ayrılık son olmaya yeterlidir, devamı sevgi değil alışkanlıklardandır
Aynı fikirdeyim..
Bak şimdi sende hak ettin "günaydın" ı 😂
Günü günaydınla başlatıp nikah masasında noktalayacaz 😀
Bizden hızlısı mezarda 😂
Gölgem yetmiyor mu 😕
Yetersizim yani 😕
Bunun son kullanımı ya da çok yıpranmışı olur mu emin değilim. Belki o an kabul etmediğin/ettiremediğin şeyler halolur ve barışılır. Bazı şeyler nihayete ermelidir ortada kalınca olmuyor.
Biz yarım da sevmeyiz, yarım kalanı da sevmeyiz. Çünkü bizz kimiz? 😀
Ağzımıza da s... O son cümleyi duyup hıhhhhh işte şimdi sektirgit demek için direnen. Deliliğimiz mi akıllılığımız mı fazla belli olmayan koçlar 😂😂😂
Gün içinde 49 kez ayrılıp, 50 kez barışma ve bundan karşı tarafın haberi olmaması 😀😂
Üzerimize toprak atsınlar 😂
Teşkürler efem ✨🎈
Ricalar baby 😊
Cevap
4Cevap
Kocaman sıfır bence, birbirini iyi tanıyan güvenen insanlar zaten ayrılmaz ayrılırlarsa bu tam anlamıyla bir ayrılık olur...
Öyle deme 😀
Ben bir gün içinde 49 kez ayrılıp, 50 inci seferde barışıyorum. Ama kendi kendime. Digerinin haberi bile yok 🤣
İyiki nikah masasına oturmamışsın😂😂 yoksa vay haline senin derdim 😂😂
Yemek masasını tercih ederim. 😂
😂😂
Bir ilişkide 1 kere ayrılık olduysa o ilişkiden hayır gelmez yani en fazla 1 kere
2-3 sonrası ziyann…
Tas çatlasa 4
Bana kalırsa 0
0 kere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?