Fb takılmış bir kadın ile Fb takılmış erkek neden aynı görülmüyor?

Kadını erkekten farklı kılan nedir tam olarak. Daha önce fb ilişkim oldu. 1 buçuk yıllık sevgilim ciddi bir adım atmayınca ayrılmak istedim ayrıldık. Neden benimle beraberdin 1 buçuk yıl mutlu olmana rağmen niçin bitmesine izin verdin dememle aldığım cevap beni mahvetti. Fb ilişkisi geçirmiş bir kadınla aile olamazmış, çocuğunun annesi olarak göremezmiş (kendisinin de Fb geçmişi var) bunu o yüzden ondan duyduğuma çok şaşırdım. Eşit olduğumuzu hayata aynı baktığımızı sanıyordum meğer al ver ilişkilisiymiş sevgililiğimiz. Ne fark eder seninde Fb ilişkin olmuştu dediğimde “ben erkeğim ben her zaman ihtiyacımı gidermeye bakarım, kendini bir erkekle bir görmemelisin. Sen ihtiyacını gördüğünü zannetsende ihtiyaç gideren her zaman erkektir. Evet zevk karşılıklı ama erkek zevkini karşılayacak zevkine düşkün kadınla ancak ihtiyaç giderir. Kusura bakma seninle evlenemem, ben yanında değilken güvenemeyeceğim bir eş istemiyorum arkamda. Sana zorla hiç bir şey yapmadım. Sana evlilik vaadi de vermedim, sen her zaman istekliydin. Senin hayattan beklentin keyif üzerine bende sana keyifli dakikalar yaşattım. Beklentin evlilik yönüne olsa keyifli dakikaları kolayca sunmak yerine evliliğe dair güven dolu bir imajın olsaydı zaten güzel de bir kızsın elbet evlenecek birini bulurdun. Fakat tahrik edici tavırların, henüz ilk haftadan beri bir buçuk yıl boyunca benimle yaşadığın dakikalar geçmiş ilişkinde de neler yaşattığını tahmin ettiriyor ve üzgünüm bende isterik olmana karşılık beni sürekli tetikleyen ihtiyacıma güzel bir seçenek olarak gördüm seni. Fazla süre üzüleceğini zannetmiyorum zaten keyif odaklı bir kızsın Kısa bir süre kalbin koruk olsa da yeni ilişkilerle toparlanırsın kendine iyi bak.” Yazmış. cidden böyle bir yazı yazmış insanlıktan nasibini almamış yaratık. Anlamadığım nokta şu ki kendisi de Fb takıldı kendi eşi de yalnızken ona güvenecek mi? Sonuçta ihtiyaç odaklı bir beyefendi

Fb takılmış bir kadın ile Fb takılmış erkek neden aynı görülmüyor?