AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Merhaba,
Evet aksini düşünmek saçma ve mantıksız olur!
Belki eder bilemeyiz.
Eder böyle alışkanlığı olan insanların değişeceğini sanmıyorum bu yüzden flörtü bile ghostladım hahshs
Evlendikten sonra başladı nişanlıyken sevgiliyken içmezdi hiç böyle birşeyi yoktu kendisi derdi alkol sevmem diye
Sevmeyen biri ne oldu da içmeye başladı ki sorunlarınız varsa bu yüzden olabilir içmesini istemiyorsan da dile getir
Dile getirdiğim zaman kavga ediyoruz içme dediğimde erkekliğimi hissedemiyorum bu ilişkide benim sözüm geçmiyor gibisinden konuşuyor ne yapmam lazım fikirleriniz nedir
Bunun erkeklikle alakası yok seni manipüle ediyor bence böyle konuşarak. Bu durumu söylerken üslubun da önemli "Allah cezanı versin bilseydim evlenmezdim bu mereti bırak" demek var bir de " hayatım ben seninle evlenmeden önce bu alışkanlığın yoktu beni sık sık alkol alman rahatsız ediyor en azından minimuma düşür benim için fedakarlık yapabileceğine inanıyorum bir sorun yüzünden alkol tüketiyorsan bu sorununu benimle paylaşabilirsin" demek var. Sorunu dillendirirken ters tepmemesi için güzel konuş bence ama tavrını da ortaya koy. Bu alışkanlığı arkadaşlarından vs edindiyse çaktırmadan o ortamlardan uzaklaştır
Arkadaşlarından edindi diye düşünüyorum çünkü çevresindeki herkes içiyor eskiden nefret eden bir insandı şu an içmeyi çok istiyor bir haftada 4 kez içti yapma dememe rağmen benimle mutlu değilmiş erkekliğini tam yaşaymıyormuş hayattan keyif alamıyormuş kendisi bana bunları söylüyor
Allah yardımcı olsun çok zor bi durum insanın eşinden kendiyle mutlu olmadığını duymak vs çok üzücü umarım hayatında biri yoktur
Teşekkür ederim evet gerçekten zor bi durum böyle birisi değilken birden değişti hayatında birisi olmadığını biliyorum ama bu değişimin sebebini bulamıyorum çok üzülüyorum her gün ağladığımı görüyor ama umrumda değilsin ağla Çok yaşa öl tiksiniyorum Allah uzun ömür versin boşayacam seni gibi şeyler söylüyor benimde onurum var kaldıramıyorum artık daha bel altı ettiği küfürlerle cabası
huylu huyundan geçer mi? kimseyi değiştiremezsiniz anlayın artık bunu
Alkolik değilse bırakabilir, alkolikse bırakması zor biraz, bağımlısı olmuştur çünkü.
Alkolik değil arada bir yapıyor ama hiç içmesini istemiyorum bu hafta 4 defa içti mesela bağımlı olmaya mı başlıyor eskiden hiç içmezdi ama çok nadir bir elin parmağını geçmezdi bile
Evet haftada 4 çok fazla.
alıştı mı bırakması zordur
Sana bağlı bir şey
Nasıl bana bağlı bir şey anlayamadım açıklar mısınız
Yani senin elinde bunları baştan konusucaksin ona göre devam ediceksen
Konuşuyorum ama hâlâ aynı neden böyle yaptığı hakkında bi fikrim yok üzülen ben oluyorum kendimi yıpratıyorum içme desem kavga iç desem iç dediğimi fırsat bilip işin tadını iyice kaçırıyor ne yapacağımı bilemiyorum
Haklısın ama senin onunede hep engel çünkü sende bundan zarar goruyorusn
Ne yapmalıyım peki bırak falan demeyin bi çözüm bulmam gerekiyor bırakmak en son çare
Bırak demiyorum zaten ama bir çözüm bulmalısın onu birakmasan beni kaydersin falan bakalım kimi seçiyor
Bunuda söyledim eğer alkol hayatına girerse ben çıkarım dedim ben beş vakit namaz kılan elinden kuran düşmeyen bi ailenin kızıyım keza bende namazıma dinime düşkünüm o da namaz kılıyordu birden bire değişti bambaşka bi insan oldu
Bak işte kuran namaz dedin değişiyor hani haram olduğunu biliyorusn evinde hiç bir zaman bereket huzur olmaz bunun için hayatında dininide yakma
İçince ölüyor muyum bir kere geliyorum dünyaya diyor benimle gece saat ikiye üçe kadar oturup bi nasılsın demiyorken arkadaşlarıyla her akşam her gece dışarıda
İşte onun için kendini yakma çünkü pişman olucagin bir şey yapma hakim yok aranızı bozmaya ama gelecgenini düşün yarın bir gün evlendiğin zaman pişman olma
ne kullanıyor
Bira
İsterse bırakır
Nasıl bıraktırcam sürekli bu konudan kavga ediyoruz eskiden icmiyordu evlendik değişti içmeye başladı
İsterse dedim ya, sen bıraktıramazsın kendisinin istemesi gerekiyor
eder
Eder
Evet
İsterse bırakır
Yokk
eder
Eder
tabi ki eder