Aşk İlişkileri Darısı başıma dediğiniz neler var? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor İlla evlilik olmak zorunda değil başka bir şey de olabilir? Darısı başıma dediğiniz neler var? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Önce evlilik sonra çocuk sonra sınırsız mutluluk! 😅 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Zenginlik darısı başıma olsun😅 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Cok para full para paragöz olayım xd 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Darısı başıma dediğim bir şey şu an için yok hiç. 1 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Çocuklarını çok güzel yetiştirmiş olmak. Bu konuda daha yolun başındayım. Darısı başıma. 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zenginlik, dünya turu, mutlu bir hayat, güzel fırsatlar, eh hadi bir de güzel bir evlilik olsun hahaha 1 0 Yorumla
Kaderinetutsak Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Benim için her şey çok geç artık kim neyi başarmışsa hayırlı olsun 2 2 Yorumla Kartalexe +1 yıl Sen hâla ölmedin mi? Yorumla Kaderinetutsak +1 yıl Çok komik ama şu an gülesim yok Yorumla
NihtTwwish Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Bizim mimar bi akraba var yurt dışında çok iyi yerlerde darısı benim başıma bdjdbxjx 1 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl İs bulmak atanmak iyi kariyer gezmek mutluluk para sağlık 1 0 Yorumla
Kemal14531040 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Sağlık en büyük hazine gerisi yalan sağlık olursa iş para evlilik her şey olur 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kurmak istediğim düzen için söylüyorum bazen imreniyorum bazen benden geçti diyorum… bakalım… 1 0 Yorumla
Maışmak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fenerbahçeli arkadaşlar şampiyonluk için diyorlar 😜Ben ise meslek iş konusu 1 0 Yorumla
İchbinfurkan43 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Vallaha evliliği artık geçtim de zaten yaş o işler.. Tek istediğim şey glorynin ağır sıklet kemerini almak bana sadece ünvan atışı için bir şans verseler yetecek 🙏🏼💪🏻😊 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bmw x’im varmış mesela hadi inşaAllah çok Amin 😂 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂😂😂bi 3-5 amin de ben diyim madem shhhsd merakettimmişte +1 yıl ALLAH razı olsun ya savoool 😀😀 Kadjdaks +1 yıl Savvooollcam merak etme shsklöjsdkfl
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yok öyle dediğim bir şey şimdilik 😂 3 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tek yaşmamk aile den ayrı evde yaşmamk ola bilir 2 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Yok illa evlilik olacak aşk meşk darısı başıma 😂 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Gerçekten huzurlu mutlu olmak 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İş maaş üniversite kazanmak kariyer evlilik 1 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. Zengin olmak Darısı Başıma 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Önce aşk sonra evlilik 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Akademik kadro ksodkalşsş 1 0 Yorumla
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Hataya tayin olmak 0 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlilik 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Zenginlik 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İs bulmak 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kariyer. 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Mutluluk 1 0 Yorumla
Okanöğmen Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evlenme tabi 1 1 Yorumla Okanöğmen +1 yıl Ne gibi bişey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Merhaba,
Önce evlilik sonra çocuk sonra sınırsız mutluluk! 😅
Zenginlik darısı başıma olsun😅
Cok para full para paragöz olayım xd
Darısı başıma dediğim bir şey şu an için yok hiç.
Çocuklarını çok güzel yetiştirmiş olmak. Bu konuda daha yolun başındayım. Darısı başıma.
Zenginlik, dünya turu, mutlu bir hayat, güzel fırsatlar, eh hadi bir de güzel bir evlilik olsun hahaha
Benim için her şey çok geç artık kim neyi başarmışsa hayırlı olsun
Sen hâla ölmedin mi?
Çok komik ama şu an gülesim yok
Bizim mimar bi akraba var yurt dışında çok iyi yerlerde darısı benim başıma bdjdbxjx
İs bulmak atanmak iyi kariyer gezmek mutluluk para sağlık
Sağlık en büyük hazine gerisi yalan sağlık olursa iş para evlilik her şey olur
Kurmak istediğim düzen için söylüyorum bazen imreniyorum bazen benden geçti diyorum… bakalım…
Fenerbahçeli arkadaşlar şampiyonluk için diyorlar 😜
Ben ise meslek iş konusu
Meslek sahibi ve maaşımın olması
Vallaha evliliği artık geçtim de zaten yaş o işler.. Tek istediğim şey glorynin ağır sıklet kemerini almak bana sadece ünvan atışı için bir şans verseler yetecek 🙏🏼💪🏻😊
Bmw x’im varmış mesela hadi inşaAllah çok Amin 😂
😂😂😂😂bi 3-5 amin de ben diyim madem shhhsd
ALLAH razı olsun ya savoool 😀😀
Savvooollcam merak etme shsklöjsdkfl
Yok öyle dediğim bir şey şimdilik 😂
Tek yaşmamk aile den ayrı evde yaşmamk ola bilir
Yok illa evlilik olacak aşk meşk darısı başıma 😂
Evlilik, mutluluk, başarı...
Gerçekten huzurlu mutlu olmak
Mutluluk hissi
para iyi bir adam
İş maaş üniversite kazanmak kariyer evlilik