Aşıkken arkadaş ortamından ve tüm çevrenizden uzaklaşır mısınız?

Aşıkken arkadaş ortamından ve tüm çevrenizden uzaklaşır mısınız?

Hayatım boyunca hiç aşık olmadım yani hoşlandığım değer verdiğim kızlar oldu ama aşk duygusunun farklı bir duygu olduğunu her zaman için düşünürüm, ancak her ne olursa olsun bir insanım hayatını birisini aldığı için ya da sevgilisi olduğu için arkadaşını dostunu bir kenara atmasını doğru bulmuyorum.
Ama tabii ki şimdi şöyle bir gerçek de var eğer arkadaşım dostum dediğim kişi kız yani karşı cins lise hayatımdaki kadın onu istemeyebilir ama bu durumda o kişi benim evlenme noktasına geldiğin kişi olması lazım ki ben de diyeceğim ki o zaman diğer tarafa bu benim artık eşim olacak hayatımı birleştireceğim seninle görüşmemi istemiyor, Bir de benim için geçerli bir neden olması lazım mesela niye görüşmem istemiyor yaşam şekli kötü olabilir flörtöz bir kız olabilir affedersiniz önüne gelenine cinsel birliktelik yaşayan rahat bir kişilik olabilir rahatsızlık duymuş istememiş olabilir
Ama sırf kendi paranoyaları yüzünden yani benim yıllardır sohbet ettiğim muhabbet ettiğim zararı olmayan insanlarda istemiyorsan ben o arkadaşıma hayatımdan çıkarmam, ancak şöyle bir gerçek vardır mesela benim sevgilimin karşı cins arkadaşı olsa yani erkek olsa böyle haşır neşir olsa onu ben de kabul etmem yani buradaki neden önemli niye istemiyor nedeni olmadan yapılan bir şeyi ben kabul etmem şahsen.
Hayır uzaklaşmam neden uzak durayım aşık olmak benim karakterimi değiştirmez ki ben kendimi bildiğim için de arkadaşlarımı çıkarmam ya da davranışlarım değişmez.. sadece aşırı samimiyetten kaçınırım karşı cins ile. ama kişiye göre değişir tavsiye olarak Aşk hayatınızı arkadaşlarınızla olan ilişkinizden tamamen izole etmek yerine dengelemeye çalışmak önemlidir. Hem romantik ilişkiler hem de arkadaşlıklar hayatınızın değerli bir parçasıdır. Her ikisine de zaman ayırmak ve enerji harcamak önemlidir. Bazı insanlar aşık olduklarında, daha fazla zamanlarını partnerleriyle geçirmeyi tercih edebilirler. Bu, yeni bir ilişkinin tadını çıkarmak ve birbirlerini daha iyi tanımak için normaldir. Ancak bu durum arkadaşlarınızı tamamen göz ardı etmek anlamına gelmemelidir. Arkadaşlarınızla açık iletişim kurmak önemlidir. Eğer arkadaşlarınız, sizi görmezden geldiğinizi veya onları ihmal ettiğinizi düşünüyorsa, bu tür endişeleri tartışmak ve çözmek önemlidir. Unutmayın ki her bireyin kendi bağımsızlığı ve kişisel kimliği vardır. Aşık olduğunuzda bile, kendi ilgi alanlarınıza ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak sizin kişisel gelişiminiz ve mutluluğunuz için önemlidir. Aşk ilişkileri ve arkadaşlıklar zaman zaman öncelikler açısından rekabet edebilir. Bu durumda, hangi ilişkinin sizin için daha önemli olduğunu ve ne zaman hangi ilişkiye öncelik vermeniz gerektiğini düşünmek önemlidir.
Cevap
14Cevap
Merhaba,
Evet aşıkken tüm arkadaş ve ortamlardan uzaklaşırım. Aşkım isterse eğer çocuklar ile birlikte ilgilenir, eğlenir, oynar göz kulak oluruz ama istemezse çocuklardan da uzaklaşırım! 😅
Önce aşkım sonra aşkım varsa yoksa aşkım ille de aşkım ille de aşkım, aşkım da aşkım! 😅
Yer yüzünden bile uzaklaşırım. Yer altına çekilirim askdjf
Ölmene gerek yok ya alt tarafı aşk sjjdjd
Öldüğümü söylemedim. Yer altına taşındığımı söyledim alsdkfjlk
Ölüler gider oraya senin ne işin var jsjdjd
Bir de yalnız kalmak isteyenler asdflkj aşkımı düşünmem için inzivaya çekilmem lazım asldkjf
Ben aşık olduğumda kendimden bile uzaklaşmıştım bu durumu anlamlandıramamıştım yıllar önce ama şimdiler de ne o kadar arkadaş ediniyorum ne aşık oluyorum... no manita no dırdır...
Evet sevdiğime yönelirim, arkadaşlar maalesef ikinci plana atılır :D
Eksiden bu hataya sıkça düşerdim. Sevdiğim insan her zaman hayat merkezim kabul ederdim. Oysa o merkezim değil, sadece benim yanımdaki kişiymiş. Hayat benim merkezimde ve çevremdeymiş. Özetle işim var diyenin, kendini sevenin, işine hobilerine ve arkadaşlarına zaman ayıran insanın daha değerli olduğu gördüğüm günden beri bu hatayı yapmıyorum.
Hayır, bu bana göre fazla vizyonsuz bir hareket. Karşı cinsi bulur bulmaz arkadaşlarını satan biri olmadım hayatım boyunca.
Aşk paylaşmaktır ortamdan uzaklaşma mutlaka olur çünkü adı üzerinde aşk her şeyi onla yapmak istersin mutluluğunu onla paylaşmak üzüldüğünde onun kollarında teselli olmak istersin eğer hayatında gerçek bir aşk varsa önceliğin değişir
Uzaklaşan arkadaşlarımız var ayrılınca da ağlaya ağlaya yanımıza gelip teselli bskliyorlar bizde her defasında mal gibi içip içip dertleniyoz ya
yok ya ne uzaklaşacam :D devam bizim okey ortamlarına sdkfj zaten dışarı çıkmasam aynı ortamla PC de oluyoruz her türlü birbirimizden kopamıyoruz jksd
Herkesin yeri ayrıdır. :D
Mangal grubuyla da devamke, paintball grubuyla da devamke, iş yeri ekibiyle de devamke... Aşk benim rengimi değiştirmez. :D
Kız arkadaşlarımdan uzaklasmamda erkeklerle irtibatı keserim sevgilim olursa burayı da kapatırım gelmem
Uzaklaşıyorum galiba. Daha çok onunla vakit geçirmeye başlıyorum. Ama dengeyi sağlamak gerekiyor. Yoksa ilişkilerin dengesi bozuluyor..
Aşktan gözüm kör olabilir bu yüzden daha yakınlaşırım.
Tabii ki hayir , benim ondan once bi hayatim duzenim var ondan sonrada olucak
Arkadaslarimdan uzaklasmam vakit geciririm onlarla
Bence aşık olunca o dengeyi sağlamak önemli olan hayatıma bir kız girdi diye arkadaşlarımı bir kenara atabilecek bir insan değilim
Bunu hiç yapmadım iyi ki yapmamışım herkes gitti bak mesela arkadaş ortamı aynı eğer uzaklaşsaydım bağım kopardı.
Hayır lisede değiliz sonucta
Hayır uzaklaşmam..
Hayır aşk ayrı arkadaş ayrı konular
Arkadaşlarımı da satmam yaa
Uzaklaşmam tam tersi daha yakinlasirim 😂
Hayir tabikede
İlk zamanlar evet
Aynen
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?