Hayat arkadaşınızın diş fırçası ile dişlerinizi fırçalar mısınız, yediği bir şeyden yer misiniz veya içtiği bardaktan içer misiniz?

Hayat arkadaşınızın diş fırçası ile dişlerinizi fırçalar mısınız, yediği bir şeyden yer misiniz veya içtiği bardaktan içer misiniz?
Hayır tiksinmem. Türlü türlü oral münasebetten iğrenmeyip aynı bardaktan su içmemek, aynı çatalı kullanmaktan, aynı tabaktan yemek yemekten iğrenmek de saçmalık. Diş fırçasından tiksineni belki anlayabilirim ama orada da ağız floraları ve bakteriler endişesini öpüşürken transfer etmek var. Ben aşık olduğum insanın hiçbir şeyinden tiksinmem.
Haklı yorum 👍
Merhaba,
Detaylarına bakaraktan hayır ama olabilir. Örneğin maymun gibi kıllı olursa iğrenirim! 😅
En doğrusu en ilk cevap 😅👍
Teşekkürler sizin güzelliğiniz 😅
Mutlu akşamlar diliyorum 😅
Teşekkür ederim, iyi akşamlar 🙋🏻♂️
EyvAllah 🫡
Sevgilinin kaşarlı domates çorbası içtiği kaşıktan, menemen yediği çataldan daha güzel bir şey var mıdır..😒
Kullanılmış diş fırçasına bakışım kimin kullandığına göre değişmez. Korkuyorum yakında iş tuvalet fırçasına kadar gelecek diye "Sevdiceğimin b*ku oyyş"...
🤮 yok yau diş fırçasını yalarun yerun ama tuvalet fırçası falan da değil yani 🤣
Bırak yediği tabaktan yemeyi Eşimi bile yerim ne tiksinmesi
🤣👍
Cevap
1Cevap
Dis fırçasını kullanmam kisisel. bakim urunleri kisiye ait ozeldi. Fakat yediği tabaktan yerim bardaktan su içer hatta kaşık çatal bıçağını kullanırım bunu sorun etmem.
Çoğu kişi böyle söylüyor doğru ama ben tamamen yerim gibi geliyor bana 🤣
Dış fırçası olayı bana cok iğrenç geliyor 😅 bardak çatal kaşık bana uyar onu yapmak istemem
Saygı duyarım 🤗 ama bana çok iyi geliyor nedendir bilemiyorum 😅
iğrenirim o kadar da değil diş fırçasından dişimi fırçalıcam bir de he hayatta yapamam deli gibi aşık olsam bunu yapmam çatal ve kaşığından da yemem üstelikte
Zorunda kalsan ve o senden iğrenmese de mi? 😳
nasıl zorunda kalıyorum diş fırçasına acaba ıssız adaya mı düşmüşüz
Mesela yani
Evet iğrenirim pisse bakımsızsa dişini fırçalamıyorsa kıllıysa evet. Sırf seviyorum diye mantığımı devre dışı bırakıp aptal aşık olacak değilim
Evet bu durumda fırçalamamakla haklısınız ama yediğinden de mi yemezsiniz? Kirli değil de temizse benim için sorun olmaz şahsen.
İğrenmemde herşeyi ortak yapmaya da gerek yok yani. Nerde yaşıyoruz iki diş fırçamız olsun bi zahmet.
Tabi ki orası öyle ama ben yıkayarak kullanırdım, sırf ona olan sevgimden 😉😅
Sevgini bundan anlıycaksa hohohoooo
Yok efendim ben onun anlaması için değil kendim için 😅
Yerim içerim ama dış fırçası ile yıkamam igrenmek değil birinin özel kendine olan bir şeyi kulanmam bu eşim bile olsa
Saygı duyarım ama yıkayarak kullanırdım ben 😉😅
Ben kullanmam kişiye özel şeyler elenmez yani benim için öyle
Peki 😅 siz bilirsiniz 👍 cevabınız için teşekkürler ❤️
Rica ederim
Tiksinecek bir durum varsa olabilir. İnsanız sonuçta düzeltebilir.
Haklısınız.
Abi niye başkasının diş fırçasını kullanayım deli miyim? Aynı evde yaşasaydık aynı bardaktan su içerdim benim için sorun olmazdı.
Hayır yani mesela diyelim ki senin diş fırçan kullanılamaz hale geldi böyle bir durumda kullanır mıydın?
Yediklerinden yerim ama diş fırçasını kullanmam
İnan ki temizse kullanırım ben 😉😅
Bilemedim valla ne biliyim sonuçta ağzını temizlemek için kullanıyo ya :))
🤣🤣
Seviyorsam igrenmem
Kesinlikle 🙌
Hayır
İğrenir miydin?
Sen de haklısın ama 1. soru ile 2. soru ters anlamda, yani biraz açar mısın?
Teşekkürler 🙋🏻♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?