bence değil, sizce?
önemli
önemsiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence değil, sizce?
Yani yeni evlenenler için önemli olabilir tabii ki ama ben sadece bunun yüzükle sadakat olduğunu düşünmüyorum, yani bir insan birisine güvenmiyorsa gerçekten Güven problemi varsa bunu gerçekten yüzük çözebilir mi?
Bence çözemez mesela benim annem babam 37 senelik evli şu anda alyans takmıyorlar yani benim annem ya da babam birbirini aldatıyor mu böyle bir şey yok bunlar saçma sapan düşünceler bir insan aldatmak istedikten sonra alyansı çıkarır cebine koyar yapacağını gene yapar o yüzden ben şahsen o kadar da önemli görmüyorum.
Benim için önemli değil. ama bazı insanlar için önemli olabilir, Yüzüklerin anlamı kişiseldir. Kimileri için yüzükler çok değerlidir ve evliliğin sembolüdür, kimileri için ise daha az öneme sahiptir. Önemli olan, yüzüğün çiftler için ne ifade ettiğidir. evlilikte yüzük takmak kişisel bir tercihe bağlıdır ve her çiftin bu konudaki düşünceleri farklı olabilir. Önemli olan, çiftlerin birbirleriyle bu konuyu açıkça konuşmaları ve kendi tercihlerine saygı göstermeleridir. Yüzük takma veya takmama kararı, çiftlerin mutluluğunu ve ilişkilerini güçlendirmek için yapacakları diğer ritüeller ve adımlarla birlikte düşünülmelidir.
Ben evlenince alyansımı sol elimin yüzük parmağına direkt takarım kocama da niye takmıyor diye ima ile bile, tatlı tatlı bile trip atmam. Çoğu erkeğin alyans takmaktan hoşlanmadıklarını biliyorum, fiziken ve psikolojik açıdan rahatsız edici buluyorlar, olabilir, doğal karşılıyorum. Takmak isterse eşim de takabilir tabi, bundan mutluluk da duyarım elbette yine de eşlerin birbirine gıyaben bile her ortamda yüzde yüz güven duyuyor oluşundaki rahatlığı önemsiyorum ve önceliyorum. Ben alyansımı illaki takarım tabii. Bu da benim duruşum ve anlayışlı yaklaşımım olur.
Bence önemli ya. Ben şahsen takmasını isterdim en azından evli olduğunu görür ve yanaşmaya falan kalkışmazlar ona. O yüzden yüzük bence çok önemli diye düşünüyorum ben. Yani o yüzüğü takmak istemiyorsa hiç evlenmesin bence çok önemli evli insanların yüzüğünü takması falan. Ben çıkarmasını istemem o yüzük hep elinde kalacak çıkmayacak..
evlilerin daha popüler olduğu bir dünyada yaşadığınızı bile farketmemişsiniz sanırım
Cevap
24Cevap
Ben evliyim daha 5 günlük nişanliyken de takmazdım unuturum evliyken de unuturum eşim hep takar ben takmayınca kızar o varken unutmsyaya özen gosteriyorum yoksa benim için unutur giderim benim için önemi yok ama eşim için önemli
eşin takmasa?
Sorun değil çünkü öyle biri değil
Yüzük ile olcak şey değil yüzük takıyorum. der örneğin aldatır dışarı çıkınca cebine. koyar ne insanlar var ama bu öyle değil yüzük le de oluncak şey degil
haklısın
O kadar önemsiz ki niyeti pis olana kelepçe dahi taksan durduramazsın. Yüzük kullanmaktan hoşlananlar takabilirler ama zorunda hissetmek esirlik gibi, şart koşanlar resmen güvensizliğini sergiliyorlar herkes dilediğince yaşasın
Önemli önemli olmasınada tipik alyans olacak diye bir şey yok belki siyah titanyum yüzük takmak istiyorum, niye illaki o basit renksiz halkalardan olacak
Olsa daha iyi. Ama artık yüzük takanlar daha dikkat çekici geliyor insanlara sanırım.
Önemli tabiki
Hatta bir söz var
Gence sormuslar parmagindaki alyansinmi diye
Genç böyle bir cevap vermis
Hayir o benim helalim
hoşlandığım birinin parmağına bakarım. Evli olduğunu ilk bakışta gösteren şey yüzük ve takmayanlar xx
Önemli ama çok da abartılcak bi şey değil. Yüzüğü parmağına değil kalbine taksın yeter
Bence önemli.. ama sonuçta somut bi işaret.. soyut olarak kalbine aklına takmasını daha önemli… :)
E heralde önemli yani.. Niye nişan yapılıyor niye yüzük takılıyor niye alyans satılıyor.. Az kültürünüze saygı duyun
şakamısın
Hı hı ben şakayım. Sen direkt komedi
Sembolik olarak takılıyor zaten, maksat başkaları gördüğü zaman göz koymasın başının bağlı olduğu anlaşılsın.
ben kalbime yazdım onu bi yüzük bizim aşkımızı falan filan boş yapmayın abi eşim yüzük takmıycaksa niye evlendik
takmayanlara da hayret ediyorum ha takmayacaksak neden almışızdır mesela
alma işte gereksiz
Yüzüğe takılmayın birini seviyorsanız gerçekten aldatmayın üzmeyin aşkınıza sahip çıkın yeterli olacaktır
Bağlılığın sevginin simgesi bence bu kelimelerin olduğu evliliklerde yüzük şart ve takılmalı.
Kalbine o halkayı takmadıktan sonra eline taksan ne olur
Tabii ki de önemli. Evli olsam alyansımı hiç çıkarmam.
Bana kalırsa önemli ancak karşınızdaki anlayışlı biriyse bir çiçek buketi bile insanı evliliğe götürebilir.
sanırım soruyu anlamadınız?
👍
Önemli evet benim için
Takılsa daha iyi ama aşırı önem yüklemek gerekmez
Örnmsz bnde takmama traftarıyım
Çok önemli ve takılmalı
#Mirliva
Yüzük takmak önemli evlilikte tabiki de
Bir yüzüğe bu kadar anlam yüklenmemeli bence.
Benim için önemli değil
Önemli tabii ki de.
nasıl bi önemi var
Öyle
öyle derken
Benimki takmasın bakalım neler oluyor
ne olur? zorla mı taktıracaksın
Yoo bende takmam ne uğraşacağım zorlamayla
en mantıklısı
neden önemli olsun ki?
Sembolik bir şey..
Evet önemli alyans takmak gerekli