Aşk İlişkileri Sevgiliniz için fanatik tuttuğunuz takımdan vazgeçer miydiniz? bahtsizbedeviiamakiz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vazgecmeyip ebedî FENERLİ yapardım galiba mdoskskSeninle şöyle ama 10 yıldızlı. Sevgiliniz için fanatik tuttuğunuz takımdan vazgeçer miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Vazgeçmem, Fenerbahçe başka bir tutku. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Sevgilim yok ayrıca takım da tutmuyorum tutsam da vaz geçerdim zaten takımdan. sevgilim çok daha önemli 0 0 Yorumla
MertAltundas918 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sevecekseniz fenerli kızları sevin bu zamana kadar feneri bırakmayan sizi hiç bırakmaz beyler 1 34 Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Cndkdj sen sadece beni sev Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Bütün fenerlileri sevecektim ben de tam Yorumla MertAltundas918 +1 yıl İyi madem seni seveyim Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Sen ölümüne beni seversin fenerlileri ben temsil ediyorum Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Ölümüne seni seviyorum o zaman Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Ays dmkddjdkdjdkejdkejdkdkdj yavaş kalbim var Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl 💙💛 Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Öküz öküz arkadaşım ckdkdkdk Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Nolduu Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Kalp at mavi sarı pls Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl FENER aşkı guncellemesi Yorumla MertAltundas918 +1 yıl 💛💙💛💙💛💙💛💙 Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Ne mutlu seni seveneeee yaşaaa fenerbahçeee (bjkliyim bu arada) Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Gngjbn fener forması giy söz bjk formasi giyerim Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Fener forması gönder imzalı bjk forması gönderirim Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Belki göndermeye gerek kalmaz Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Umarımm ama yanında fener formanı getir Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Hjgjhjg küçüldü yav hjhjhj sana hiç olmaz Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Olsun duvara falan asarız daha güzel. Anısı da var belli ki Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Aynı çatı altında olduğumuz duvarİyiymiş.. Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Elbet bir gün Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl https://youtu.be/bx6ey-Y70bw?si=itGI_4zCcrzhkEvdAyrılık vesilesii off Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Alttaki yorum çok iyiymiş ahxksjxkjz Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Hangisi Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Abi gaza geldim evde yastık bıçaklıyorum diyen eleman Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl O benimbende ona guldum dndkddj Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Haa o sen olma lütfen korkuyorumm Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Yok ya max son ses açıp balkonda dans ederim jdkdjdkekdkekd Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Balkonda bi de hahsjahsja Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Manyagiz derken şaka mı yapıyorum sanıyordun mxksjs Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Çok da manyaglıg yabma ya başımıza iş açma agdkbwjx Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Banane seven her türlü sever hem ölümüne dedin ya jdkdj banane böyleyim manyağım aa böyle da manyak çocuklar dogururum napim Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Ölümüne dedik de öldürcen mi sen de alla allaa Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Djdkdjdkdk yok be yaşa senin gibilere ihtiyaç var Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. tuttuğum takımdan vazgeç diyecek kadar hastalıklı biriyle sevgili olmam en başından 0 1 Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Fazla zekice Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giden her sevgilinin ardıııından hep biz oooolduk el sallayaaanHaykırsak duyarlar mı sesimizi hangi sevdadan galip çıktık kiiii 0 5 Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Mdkddk kafa bi milyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo sadece sen bilmiyosun bunu ajskhkjsdjf Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Aydın sal sorularimi Yorumla bahtsizbedeviiamakiz +1 yıl Biliyorum seviyorsun beni bu kadar belli etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Jalekara3555 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayatta olmaz. 0 5 Yorumla Costantinnn +1 yıl @Jalekara3555 gs ise katıyorm sana Yorumla Jalekara3555 +1 yıl @Costantinnn Fenerbahçe💙💛😂 Yorumla Costantinnn +1 yıl İyyy... tek şey diyorm icardi Yorumla Jalekara3555 +1 yıl @Costantinnn 😂😂😂😂 şikesarayda oynayandan mı bahsediyoruz Yorumla Costantinnn +1 yıl Valla bizim 3 temmuzumz yok güzelim 😄 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zahmet etme Ben zaten Fenerlıyım😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vazgeçmem, Fenerbahçe başka bir tutku.
Sevgilim yok ayrıca takım da tutmuyorum tutsam da vaz geçerdim zaten takımdan. sevgilim çok daha önemli
Sevecekseniz fenerli kızları sevin bu zamana kadar feneri bırakmayan sizi hiç bırakmaz beyler
Cndkdj sen sadece beni sev
Bütün fenerlileri sevecektim ben de tam
İyi madem seni seveyim
Sen ölümüne beni seversin fenerlileri ben temsil ediyorum
Ölümüne seni seviyorum o zaman
Ays dmkddjdkdjdkejdkejdkdkdj yavaş kalbim var
💙💛
Öküz öküz arkadaşım ckdkdkdk
Nolduu
Kalp at mavi sarı pls
FENER aşkı guncellemesi
💛💙💛💙💛💙💛💙
Ne mutlu seni seveneeee yaşaaa fenerbahçeee (bjkliyim bu arada)
Gngjbn fener forması giy söz bjk formasi giyerim
Fener forması gönder imzalı bjk forması gönderirim
Belki göndermeye gerek kalmaz
Umarımm ama yanında fener formanı getir
Hjgjhjg küçüldü yav hjhjhj sana hiç olmaz
Olsun duvara falan asarız daha güzel. Anısı da var belli ki
Aynı çatı altında olduğumuz duvar
İyiymiş..
Elbet bir gün
https://youtu.be/bx6ey-Y70bw?si=itGI_4zCcrzhkEvd
Ayrılık vesilesii off
Alttaki yorum çok iyiymiş ahxksjxkjz
Hangisi
Abi gaza geldim evde yastık bıçaklıyorum diyen eleman
O benim
bende ona guldum dndkddj
Haa o sen olma lütfen korkuyorumm
Yok ya max son ses açıp balkonda dans ederim jdkdjdkekdkekd
Balkonda bi de hahsjahsja
Manyagiz derken şaka mı yapıyorum sanıyordun mxksjs
Çok da manyaglıg yabma ya başımıza iş açma agdkbwjx
Banane seven her türlü sever hem ölümüne dedin ya jdkdj banane böyleyim manyağım aa böyle da manyak çocuklar dogururum napim
Ölümüne dedik de öldürcen mi sen de alla allaa
Djdkdjdkdk yok be yaşa senin gibilere ihtiyaç var
tuttuğum takımdan vazgeç diyecek kadar hastalıklı biriyle sevgili olmam en başından
Fazla zekice
Giden her sevgilinin ardıııından hep biz oooolduk el sallayaaan
Haykırsak duyarlar mı sesimizi hangi sevdadan galip çıktık kiiii
Mdkddk kafa bi milyon
Yoo sadece sen bilmiyosun bunu ajskhkjsdjf
Aydın sal sorularimi
Biliyorum seviyorsun beni bu kadar belli etme
?
Hayatta olmaz.
@Jalekara3555 gs ise katıyorm sana
@Costantinnn Fenerbahçe💙💛😂
İyyy... tek şey diyorm icardi