İnsan güzel olmayan birine neden güzel dedim boyu uzun olmayan. Birine neden uzun desin bu soylememle onu. Sevmediğim anlamına gelmiyor sevmediğim biriyle neden evlenmek istiyim
her şey dış görünüş değil dış güzel ama içi boş bir insanla evlenmem çok zeki biri vicdanlı gerçekten seven bir yalan söylemeyen efendim bir adam. Tek sorun kısa olması
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar ailem erkek arkadaşım kısa diye onu kabul etmiyorlar abilerim hepsi 180 190 evlenmrmize izin vermiyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevdiğin oğlanla abilerin evlenecekti sanırım beğenmemişler.
Kabul etmiyorlar insanlar bizimle dalga geçer diyorlar
Ne anlamadım tabi ya troll böyle bir şey mi olur 🤣 şaka desene ya aklım kaçtı az daha
Şaka değil
Böyle bir şey mi olur ya ilk kez böyle bir saçmalık duydum pardon ama ne diyecektim unutum bile
Neresi saçma knka
Hem çirkin diyorsun hem kısa insan sevdiğine böyle şeyler kullanır mı nasıl varlıklarsınız siz ya
Ama öyle
çoçuğu al sırtına kaçır uzak diyarlara
🤣🤣
Çok saçma
Neden
Buradakiler saçma saçma duyar kasıyor da kim kendinden kısa birisiyle ilişki yaşamak ister ki
Ailen de tepki göstermiştir
İşte alim boy uzatma ameliyatı olursa kabul ediceklerini söyledi
Sence ne yapmalıyım
Tek sebep buysa saçmalık
Çirkin bide
Sen seviyor musun gerçekten
Evet gerçekten seviyor
Onu çok sevmesem ayrılırım
Seni soruyorum. Sen seviyor musun
Seviyorum seviyorum
Sevdiğine neden çirkin diyorsun o zaman
Çirkin cunku
İnsan güzel olmayan birine neden güzel dedim boyu uzun olmayan. Birine neden uzun desin bu soylememle onu. Sevmediğim anlamına gelmiyor sevmediğim biriyle neden evlenmek istiyim
Beğenmediğin biri ile evlilik saçma olur
her şey dış görünüş değil dış güzel ama içi boş bir insanla evlenmem çok zeki biri vicdanlı gerçekten seven bir yalan söylemeyen efendim bir adam. Tek sorun kısa olması
Sen ileride kesin aldatırsın
Neden aldattııyım karaktersiz bir insan değilim Allah şükür
Zevksiz olabilir misin
onu çok seviyorum. Gerçek aşk bidimiidi
Bizimkisi
Kıyamam size
Kıyma
Adam zengin sanırım
Ailem kabul etmiyorlar boy uzatma ameliyatı yapmadığı sürece kabul etmiyecekler aileni ikna et diyor fakat ailem kabul etmiyor
Ben adamdan daha zenginim
Zengin mi
Evet. Ama ben ondan 10 kat daha zengim
Diyorsun
Öyle adamın ailesi onu terk etti. Hiç bir şeyi yoktu sonradan zengin oldu benimkisi babadan gelen
Film gibi desene
Keşke hiç onunla tanışmasaydım bu kadar imkansızliga girmesydim
Yaşınız kaç
24..