Ben çocuk istemiyorum hazır olmadığımı ve zaman istiyorum ama çocuk istiyor?

7 8 aylık evliyim arkadaşlar doğum kontrol hapı ile korunuyor dum ve hapim bitti eşim ben kaçarak evlendim ve hapı ailemin yanına gittigimde alıp getirmiştim buraya ve getirdiğim haplar bitti sonucu tabeltide kullanıyorum tekrar almak istedim eşim vakti gelmedi falan dedi ben oma şu an çocuk istemediğimi ve hazir istemediğimi söyledim oda bana 4 5 önce bişi demedi şimdi kendisine gene diyorum hala hazır hissetmiyorum ve bana şunu dedi madem hap istiyorsun istediğin kadar al ama beni sadece eve gelip yemek yerken tek görebilirsin onun dışında görmeyecek sin diye kendini göstermemekle tehdit etti ve benim şu an önceliklerim var bir iş sahibi olmak ben kendisine coocgumuz olmayacak demedim zaman istedim bir süre ama eşimin Sabri gelmiyor ne yapmalıyım ve şuda var kaçarak evlendiğim için ailem bana şunları dedi eşim Kürt kurtlerin içinde kalıp gidersin çocuk yaparsan bizde ne cocguna ne sununa ne bununa geliriz dediler biz senin adını anmayiz sende bizim gibi şeyler şimdi ben bu yüzden çocuk istemiyorum korkuyorum ailemin dedikleri ilerde doğru çıkar ve pişman olursam diye ama eşime bunu diyemiyorum ben ne yapayım şimdi 🥺
Ben çocuk istemiyorum hazır olmadığımı ve zaman istiyorum ama çocuk istiyor?