Izin gunlerimiz catisiyor ama is cikisi bulusalim diyiyorum havada kaliyor hep ve evimin yakininda calisiyor aksam calistigi zamanlarda gormek icin mesaj atmis cay kahve icelim diye 2 3 defa oyle demis ben istememisim birde camda gormek istemis ama ben gun icinde bulusup sabah bulusmak gezmek felan istiyorum birde obur turlu cani sıkıliyorda isine geliyormuş gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Heyyyyyyy!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendine hakim olamayacağı için
Ya hiç dusunmedim bunu
Olamazmı ama?
Olabilir tabi
Bazen kızlar değil erkekler daha çok korkar (Nedense)
Allah Allah neden
Ama bu kişi aksam cay kahve icelim demis sabahlari neden demiyor is cikisi uzun vakit geciririz işte
İşte dediğim gibi zaman çok olursa sen onu başka yöne çekersin
O da kendinden yani senin ile kesin ilişkiyi henüz düşünmediği için, başka bir hareketle mecbur olabilir. Sen o kadınlığını kullanarak belki ona sahip olabilirsin
Şu an arkadasca konusuyoruz ama benden hoslaniyormusun diye sordugumda evet neden olmasin drdi 2 gun oncede hikayeme dudaklar yazmis resmime dudaklar ne dedim guzel dedi sonra operdim yazip kahkaha emojisi atti bende dedim zaten bu yuzden konusup sevgili olma istiyorsun degil mi dokunayip opeyim diye oda tovbe estagfurullah ne alakasi var yazdi
Senin tahmini doğru öptükten sonra daha da ileri gideceği kesin, sonrası mechul artık.
O nasil olucak evde vs olmiyicazki
Sadece evde olmazki müsait olan her yerde olur
O zaman bu sadece cinsellik olarakmi yaklasiyor
Bu kisi bitirmisti zaten az konusmustuk sonra pişman oldu barismak istedi ben istemedim aylarcada ara arada olsa yaziyor ama 1 ay dolmuyor 20 gun 15 gun 2 gun sonra vs demistim bana karsi fikrin neden degisti bilmiyorum oyle işte demis
Aynen ilk buluşmada hemen öpüşmek olmazki sonra insan dayanamaz ve cinsenliğe gire
Ilk buluşmada degilde işte bana karsi arzusu var hoslaniyormus diyiyorum sizce sadece cinsellik icin yaklasiyor olabilir mi
Ama ilk zamanlarda camda gormek bile asiri mutlu ediyordu onu
Tamam işte seni hayal ederek cinsel arzusunu biraz gideriyor. Amacı sadece cinsel lik.
Böyle olunca da sen kahroluyorum, kendini kullanılmış hissediyorsun.
Bana dokunmak istiyor opmek istiyor ama birsuru kiz var onlarla yapar neden bana taktı
Senden hpilanmıştır ve senin bunu kabul edeceğini hissetmiştir.
Onu arzuladigimi. soylemistim
Peki bulussak beni öpse ne hisseder cunku cok istiyor ve konusunu acmaya bilr cesaret edemiyor
Hevesi gecermi ulasmis olur mu amacina
Evet işte o da bundan mahrum kalmayacak.
Bana bir kadın seni arzuluyorum dese, görüşelim derim.
Bir erkek hoşlandigi kizi ve guzel bulup begendigi kizla opusunce ne hisseder
Onunla daha ileri gidip cinsel ilişki ister. Öpüşürken ise her yeri uyuşur onu kendinden bir parça görür ve çok güzel zevk oluşur özellikle dudaklarda
Ben kabul etmezsem ilerisini ki asla etmem zaten
Öpüşür iken istemsizce insan kabul ediyor, o an zevkten düşünemiyor
Tutarim
Çok zor seni ikna eder.
İnşallah tutarsın
26 yasindayim bu yasima kadar tuttum kendimi
Doğrudur ama bu yaşına kadar öpüştünmü, eğer öperek kendini tutabildi isen sorun olmaz.
1 kere o zamanda tutmustum 10 yil onceyi
Ama 10 yılda duygular çok değişir
Ilerisine gitmem irademi biliyorum. Şimdi o yazdi gunaydin diye
O zaman sadece öpüşmekle kalır onuda yap
Ben daha önce birine yaptım sadece hafif öpeceğim diye, ama dokunduktan sonra ileri gittik, insan dayanamıyor.
Birakirmi dahami cok gelir pesimden ssdece opussem
Bırakmaz eğer içten öpersen daha çok gelir.
Mesaj olarak yazman mümkünmü bana