Arkadaslar merhaba bu sorum daha çok kızlara sormak istiyorum mesela birini beğendinizi kendimden örnek veriyim aynı yerde yaşıyorsunuz onun sizden haberi yok takip isteği atarmıydınız uzaktan hoşlanıyorsunuz. ya da istek attıldığında erkeklere ne düşünüyor?
bide gizli hesap sevgilisi olup olmadığı belli değil bu riske girip istek atmak doğrumudur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sadece birisine bu konuda mesaj attım sonra pişman oldum, başka olmadı 🤦♀️
Yani çok bulaşmayım mı demek istiyorsunuz bide dediğim kişini bin küsür takipcisi var bir insan nasıl tanıyabilirki hepsini bide sevgilisi yok herhalde müdahale eder diye düşünüyorum
İstek gönder bak😊
Kabul etmeyip ya da silerse sevgilisi konuştuğu var anlamınamı gelir sizce
Olabilir ama olmama ihtimali de var. Herkesi kabul etmiyor da olabilir
Bu dediğim kişinin bin küsür takip ettiği takipçisi var herkesmi tanıyor böyle takipcisi olanlar kaç yaşında insanım hayatımda 250 kişi ya tanıdım ekli kaldı
Herkesi tanımıyordur ama herkesi de kabul etmek zorunda değil sonuçta. Ihtimal sadece
Bide şey düşüncesi var ya bir arkadaşım demişti erkek birkaç kız istek atmıştı aranıyolarmı ne bana geldi sira galiba demişti bu lafından sonra gerçekten tanımıyorsam okuldan işten filan hiçbir erkeğe takip isteği atmadım o durumada düşmek istemem ya insanoğlu herşeyi düşünebilir
Sen bir kişiden bahsediyorsun ama. Hoşuna gittiyse atmanda bir sakınca yok bence. Ayrıca milletin ne dediğine de çok takılma. Ağzı olan konuşuyor
Ay evet çok mantıklı konuştunuz düşünceniz için teşekkür ederim istek attığımda mesela beklemede birakırsa geri çekeyim dimi sizce bidaha hiç bulaşmam bende bu işlere ahahaj
Rica ederim 😊 Çekebilirsin tabi ama gizli hesap sonuçta girip girmediğini anlaman zor olabilir, ona göre bir süre belirle😅
Nasıl yani mesela takip isteği attım 3 saat oldu 5 saat oldu kabul etmiyor takip ettikleri filan artıyor bu takmadığı anlamına mı gelir😂
Olabilir ama biraz daha bekle istersen. Hemen çekersen daha çok dikkat çekebilir 😅
Merhaba fikrine ihtiyacım var dönüş yaparsan çok mutlu olurum güncelleme olarak yazıyorum😅 seninle konuştuktan sonra cesaret edip atmadım istek ama bugün iş çıkışı karşılaştık o karşı kaldırımdan geliyodu yanımdan geçti benim gözlüklerim vardı ama geçene kadar baktı ben. Galiba anladığım kadarıyla senin ilk söylediğin tanışmak konuşmak istese on kere adım atardı gibime geliyor
Merhaba. Aynen istese bencede adım atardı ama istek göndermek o kadar ciddi bir şey değil ki, atmak istiyorsan yine atabilirsin bence
evet ama ben erkek olsam şahsen bir kızla ne yapıp edip cesaretimi toplayıp adım atardım ya da ne bileyim tebessüm edip gülümserdim karşılaştığımda iş yerlerimiz yakın demekki istek yok içinde neyse bu arada sabırla mesajlarıma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim çok anlayışlı birisiniz umarım sizde gönlünüze göre biriyle karşılaşırsınız :)
takip isteği atarsam o kadar çıkardım kendimi güldürmek istemem kale almayıp bekletebilir isteği
biraz devreler karıştı benim hesabımı dondurmuştum bu dediğim kişiyle biz benim önceki ig hesabımda takipleşiyorduk sonra bu kişi beni takipten çıktı yeni hesap açtım ben belli zaman sonra kendisi istek attı kabul etmedim gene aynı şey olur diye sonra 2. ye attı bu kişiyle iş yerlerimiz aynı yol üzerinde ben bekledim 3-4 gün belki yazar diye sonra bende sildim çıkardım konu aslında böyle isim olarak bildiğim biriydi bugün karşılaştığım kişi oydu çok özür dilerim ben soruları karıştırdım asıl konu bu aslında ondan dedim sildim cıkardım istek atarsam komik duruma düşmeyim :D
Atarım. En kötü reddeder
Bekletirse isteği ya da silerse bu sevgilisi konuştuğu anlamına mı gelir erkeğin sizce?
Evet o anlama gelebilir
Attim halata atma taraftariyim
Kimseye atmadım takip edene takip