Bir garip reis mevzusu. Erkek neden kıza reis der?

Şimdi şöyle. İlgili olduğum bir erkek var. Muhabbet falan gayet iyi. Ben baya yürüdüğümü düşünüyorum. Her fırsatı kolladım. Sosyal medyadan ben takipledim numarasını açık açık istedim. Arada ufak çaplı sohbet ettiğimiz de oluyor. Birbirimizi tanırken üniversite anılarından bahsetmiştik. Arkadaşlar bana reis diye hitap ediyordu. Bir anıyı anlatırken bu detayı vermiş bulundum ağzıma kürekle vurasım var. Sonra bir gün otururken kelime oyununda reis kelimesi gelmiş önüne bana döndü dedi ki reis şuna Bi baksana. Bende baktım baktım kelimeyi Bi türlü çözemedim. Sonra dediki cümle içinde cevabı vermiştim aslında. İlk o zaman dedi sonra sosyal medyada yazışırken bir yerdeydim gezeceğimi söyleyince benim yerime de gez reis dedi. Ama bugün artık Nirvana oldu yine reis dedi. Telefonda konuşurken bir konu hakkında fikrimi söyledim. Oda aklımda bulunsun dedi. Bende yaptım hadi Bi krallık dedim geyiğine. Oda eyvallah sağolasın reis dedi. Arkadaşlar azcık deli dolu bir kızım ama gayet bakımlı ve kibar olmam gereken yerde kibar olabilen bir kızım arkadaş gözüyle mi bakıyor bu bana. Ben bu topu burdan nasıl çeviririm help me😂

Bir garip reis mevzusu. Erkek neden kıza reis der?