Merhaba, Hayır, belki ileride düzelir diye sabretmem ve sabredilmemelidir ama ben iyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her türlü severim, aksiyon severim! 😅
Hiç önemi yok, ihanet olmadığı sürece, her türlü! 😅
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla kardeşim 2 ay bekledim o 2 ay içinde sürekli düzel diye uyardım ama tınlamadı bende en son 4 gün önce bitirdim oda sana kalmış dedi düzelmeye uğraşmıyolar bile ha bide benden gizleyip erkeklere ekleyip açık fotolar paylaşmış onları gördüm benim ilişkim zaten bitmiş ben bekliyormuşum ondan baktık düzelmiyo net bişe vardır soğumuştur istemiyodur artık bak ayrıldığım gibi erkek ekledi benden gizleyip hikayeler paylaştı Yeni arayışa çıktı bile
Hayır erkek takip ediyordu ama eski arkadaşlarıydı ayrıldıktan sonra benim yaşadığım yerden kendi yaşadığı yerden full erkekleri eklemiş sonrada hikayesinde açık elbiseyle fotoğraf paylaşmış bende diğer hesaptan baktım hikayede baya açık bir elbiseyle foto var benim hesaptan bakıyorum hikaye yok beni gizleyip atmış bide hikaye paylaşmazdı kendisi direk kalitesizliğini belli etti yani erkek avına çıkmış daha yeni ayrıldık yani ne diceğimi bilmiyorum
Cidden 4 gün önce dedim ya ben düzelmiyo diye rahattım ilk gün baya koydu sonra rahattım ama dün öyle erkekleri ekleyip benden hikayesini gizleyip açık elbiseyle fotoğraf atmasını gşrdüğüm an beynimden vurulmuşa döndüm sürekli gözlerim doldu yani daha bismillah yeni bitmiş yaptığı iğrençlikdi ben onu 2 ay düzelsin diye bekledim meğersem o ben bitireyim diye bekliyomuş
Hocam ben hayatım boyunca kadıma şiddete ve kadın katliamlarını kınadım. Ama hani ne bilim çok insanı böyle tahrik eden davranışlar bunlar. Böyleleri adamın başını belaya sokar. Böyle bir kadınla evlensen ve evliyken gizli gizli böyle şeyler yapmış olsa allah muhafaza. Neler olurdu tahmin bile edemiyorum. O yüzden kurtulmuşsun diyeyim.
Elbette ilişkiler fedakarlık gerektiriyor affediyorum bir düzeyde ancak beni küçük görmesini ve kendini bir şey sanmasını ona olan sevgimi kibirlenerek dile getirmesini affedemem asla
Evet sabrederim ben. Bu konuda Ona çok defa şans taniyabilirim hatta sırf sevdiğim için ama baktım düzelmiyor yine aynı hatalarına kaldığı yerden devam ediyor. O zaman istemeyerek mecburen ayrılmak zorunda kalırım. Yani ben sırf sevdiğim için şans tanımaya çalışırım o her defasında bu şansı kaybeder ise yapacak pek bir şey yok gibi.
Hatalarinin boyutu ve bana dürüstlüğüne bakarim.. hata yaptıktan sonra samimi şekilde özrüne bakarım. v tekrar etmemesine bakarim.. ilişkinin başıysa girmem o yola.. ama baya yol yürümüşüm geri de dönemiyorum.. yapma kuzum öyle şeyler derim
Ben sevince felfena oluyorum.. öyle bir hatada birakamam.. ama dediğim gibi.. hata affedilir bilmeden istemeden yapılır.. ama yanlışı affetmem.. bilerek plandir.. ikisi ayri.. hata ve yanlış.
Çok fevrisin ya. Bilmiyorum 😅. Belki de sevince daha merhametli davranıyorsundur bilemiyorum. Ama şayet senin gibi bir eşim olsaydı. Bırak korkmayı titrerdim hata yapıcam diye 😂😂
Tişikkir idirim alfa sensin.. hani bi hayal kırıklığına uğrarsın ve vazgeçiş vardir.. hatadan değil hayal kırıklığına uğradığı için kırıldığı için vazgeçiiyordur.. bu konular derin be aman