Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır özgüvensiz değildir. Ben yürümeyen taraftayım. Zira hayat hadi bir şeyler yaşayalım değildir. Ayrıca denedim olmadı deneme tahtası da değildir. Yolda her gördüğümüze salça olamayız. Düzgün bir insan olsa bile yolda her gördüğümüz ile konuşmayı denemek doğru değil. Dönüp “Abi kadın evliymiş, erkek arkadaşı varmış” tepkilerini almaya gerek yok. Biz toplum olarak usül denen kavramın içini boşalttık
Bence her önüne gelen bayana yürümek saçma böyle bir şey olursa o başka yöne çekiliyor biraz da Gönlünün istediği bir insan olması lazım ve bunu iki tarafta istemesi lazım tek taraflı da olmuyor Eğer zaten kızın hoşuna gidiyorsa çekingen olan erkek kız onu bir şekilde toparlıyor ama kız çetingen olup da çocuk da çekingen olup ama arada hoşlantı olursa böylesinin işi de zor😊
Bnce özgüvenle alakası az gibi ya... Hani nasıl diyim herkesin düşünce hissi farklı ya diyorum konuşutigi sevdigi, beklediği ya da hoşlandığı biri vardır diyorum ve illa bir kızla bir erkek sevgili olacak diye bir kural yok arkadaş olmak istiyorsam konusurum çünkü ikisi farkli
Bu işin raconu kız yürüme davetiyesi atar bakış gülümseme vs. erkek de gider tanışır sonra nasıl ilerlerse artık bazılarımız aşırı çekingen oluyor hayır yani ne olacak öldürcek mi kız onu orada anlamış değilim
Cevap
44Cevap
Hayır değildir.
ya arkadaşlar adamlara da yazık değil mi? yürüseler sapık diyoruz yılışık diyoruz yürümeseler burnu havada şımarık diyoruz güzel söz deseler engelliyoruz demeseler odun diyoruz valla bende zamanında böyle yapıyordum ama yaş ilerledikçe daha olgun düşünüyorum
Özgüven değil de fazla reddedildiği için korkuyor olabilir veya yanlış anlaşılıp sapık ilan edilebilir diye de
1 kere Reddedilmiş baya yakışıklı biri
özgüvensiz değil kim bilir ne yaşadı. bu çok farklı bi konu. ayrıca her erkek kadınlara yürümek zorunda değil doğru olanı bekliyor da olabilir. ya da (üzerie alınma) sizden hoşlanmıyodur.
Yürümek nedir ya koşar adımlarla gitmesi gerekir, şaka tabiki 😁
Kesinlikle öz güvensizdir. kendisiyle barişık değildir çok red yemiştir güveni sarsilmıştır.
Çok çabuk yanakları kızarıyordur. iki lafı bir araya getiremem diye utanıyordur.
Bence hiç çekinmeyin, karşı tarafı taciz etmeye gitmiyorsunuz, sonuçta hoşlandını belli etmek güzeldir.
Erkekler sürekli adım atması beklenen taraftan yorulup gurur yapabiliyor ayrıca ilk adımı attığında kardeşim herkese yürüyen bir imajı kendisine yakıştırmıyor özgüvensiz değil gururlu
Hm
Peki diyelim erkek korkak. E kız yürüsün madem bir şeyler hissediyor. Ama yoook erkek yurumezse erkek korkak, kız zaten yurumemeli dimi. d
Öyle erkege sallayacaginiza kendiniz yazsanız ya ilk mesajı. Gururunuza yediremiyonuz ama dimi. dd
Ha bu arada selam versek savciliga verecek kizlar var. Erkekler de haklı gibi ha biraz. ddd
Özgüven olayı karakterde biter sen yakışıklı dediğin için o kişi yakışıklı veya güzel. degildir her insan güzel bir potansiyele sahiptir çünkü
Net yakışıklı
Karşılıkli duygulara sahip olmadığı sürece yürümek istemiyor belki bir ışık görmek istiyor karşı taraftan ya da hoşuna gitmiyor belki
Kızlara yürümek zorunda değil ki bir erkek. İlişki istemiyorsa yürümez, yürüyenleri de kabul etmez. Özgüvenle alakası yoktur
Eğer o adama değer veriyorsan biraz cesaretlendir sen yürü hayat kısa korkma ne olacak yok derse devam
Evet biriyle tanışmaya korkuyorsa karşıdan adım bekliyorsa korkaktır bu iki cins içinde geçerli.
Alakası yok bence bende cesaret edip açılamıyorum çekingen olduğum için
Çekingenlikleri özgüvensizlik aynı şey değil mi
Kadınların doğasını çözmüştür, iliğini kemiğini anlamıştır, DNA haritasını çıkarmıştır, ne olduklarını özümsemiştir.
Yüzsüzlükle özgüven birbirinden ayrılmalı bence tanisirsin yürürsün o ayrı bı durum ama hiç tanimadigin bı kıza yürümek bence yuzsuzluk
Korkan özgüvensizdir de. Üç kuruşluk ve elden ele dolaşmış karıya atlayacam diye kendini küçük düşürmemeyi özgüvensizlik sayamayız sanırım.
Ozguveni bununla mi ölcucez ne labali ayilae gorduk onune gelene sarkıyo ama kiskancliktan geberiyo oblara ozguvensiz denir mesela
Reddedilince gururları kılıyor ondan kaynaklı olabilir
Evet!
Özgüven eksikliğidir ama her kıza yürüyen de özgüvenli olmuyor.
Yürümeye değmeyen birine neden yürüsün?
Birde bu açıdan bak 😎
evet özgüvensizdir
erkek dediğin beğendği kadını istyecek ve alacak
Evet tabi ki ama bunda kızların da etkisi olabilir.
Erkekler red edilmekten her zaman korkar bu yüzden bu konuda bir tık özgüvensiz olmaları normal
Benim de hic yurumuslugum yok, sevgilim de olmadi, tercih etmiyorum hosuma gitmiyor o sekilde kendime yakistirmiyorum, ben simdi ozguvensiz mi oluyorum ne alaka kendim istemiyorum..
Reddedilmesi göze alamıyordur. Gururunun incinmesini istemiyordur.
Reddedilmeyi.
Bir redden nasıl gururu incinebilir ki doğal şeyler bunlar nasıl her kız bizi beğenmeyip red ediyorsa bizde bazen beğenmeyip red ediyoruz
Herkes için öyle değil maalesef. Gururuna aşırı düşkün insanlar gördüm. Bazıları aşırı takıntılı olabiliyor bu konuda.
Bu kız bana bakmaz diyerek özgüveni ister istemez düşer insanda
Genelde evet ama bazen hayır. Yetişme tarzından dolayı da karşı cinsle iletişim kuramayan insanlar vardır
FaLa özgğvenlidir belki de belli olmaz o işler
Yürümek zorunda değil ki ilişki istemiyordur belki başka problemleri vardır bilemeyiz.
Kızlara yürümekden se sohpet, muhabet, gezmek, yemek yemek , terci ederim yürümek bı erkeğe yakışan bir şey deyil bir kız benimle olmakdan mutluysa ne mutlu bana derim.
yok bu ülkede size selam yazınca tecavüzcü oluyoruz
Evet ilgi duyuyorsan gidip tanışırsın ne olabilirki. Tabi o anki ortam da çok önemli özgüvenli olmak için
Tabii ki, onlar da haklı. Herkes benim gibi yakışıklı olamaz.
Ben mesela çekingen bir yapım var bundan dolayı kaybediyorum hep galiba
Bende özgüvenli olduğum için kaybediyorum hep seviyorsan ilk adımı sen at
Hayır olması gereken bu yürümeye gerek yok
Yalnız mı kalsın
Ne farkı var
Kızlara yürüyen erkek öz güvensizdir
Ne alaka yalnız mı kalsın
Yürümüyor hiçbir kız?
Triplerden hoşlanmıyor olabilir
kardeşim değildir
özgüvensiz değilim tercih etmiyorum
Hayır şartmı yürümek niye özgüvensiz olsun
Kızlara yürümeyen erkeğe ben erkek demek ki 😊
Ben hayatımda hiçbir kıza yürümedim
Yo alakasi yok düzgün biri
Alakası bile yok karakter meselesi
evet özgüvensiz
Evet
Başka bir nedeni de olabilir ama diyemiyordur
Normal insandır !
Alakası yok
Evet
evet
Yüksek ihtimal evet
Ben korkmuyorumda istemiyorum, özgüvensiz değilim.
Evet kızlara yürüyemiyorum özgüvenim yok çünkü
Evet maldır bence
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?