- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yıl
Kültürlü, öz güvenli, eğlenceli, kızdığı zaman trip atmayıp konuşmayı tercih eden, yeri geldiğinde özür dileyebilen, bencil olmayan, hayvanlara ve diğer insanlara düzgün ve saygılı davranan, ne kendini unutturacak kadar özgür bırakan, ne de boğacak kadar ısrarları olan ve en önemlisi de bana dürüst olması gerekiyor.11 Yorumla- +1 yıl
Dürüstlük çok önemli güzel özellikler bunlar
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi çok sıkıcı yazacağım kusura bakma. d
Önce karakter açısından başlamam gerekirse ben saygılı, sesini yükseltmeye, kibar olan erkekleri daha çekici buluyorum. Mesela bir tartışma ortasında sesini yükseltmeden, küfür ve hakaret etmeden seviyeli bir tartışma yanlısı olan kişi benim için ideal kişi olabilir veyahut etrafındaki insanlara ya da bana olan saygısını aşmayan, hangi konularda sınırlı davranması gerektiğini bilen. Gereksiz konularda fazla tepki göstermeyen insanın çekiciliği bir başka oluyor. İnsanlarla arasında ki samimiyete bir çizgi koyan, önüne gelene yaranmak için samimiyet kurmaya çalışmayan.
Öhmm tip olaraak ben uzun saçlı erkek hastasıyım ya böyle esmer, uzun saçlı, boyu çok uzun olmasın falan.27 Yorumla- +1 yıl
Gayet detaylı Eig alır asjkd
çok uzun olmasın :D boy konusunda uzun olmaması gerektiğine vurgu çeken ilk kızlardan biri olabilirsin gördüğüm :D
- +1 yıl
Aşırı uzun boy itici geliyor bana wğdğfösğd
- +1 yıl
Seni müzeye alalım aksdjl yani tip olarak değil de diğerlerine bakarsak oldukça normal, medeni, ideal bir tip :D
fiziksel olarak kişisel tercih tabi :D
Gönlüne göre olsun bakayım :D - +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Görüşünü okuyunca aklıma fazlı polat geldi aradığın adam o bence😂🦋
- +1 yıl
Ayh yakışıklıymış. d
- +1 yıl
Evet çok tatlı adam ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılbeni her şeyden çok sevmeli el üstünde tutmalı yeri geldiğinde ağırlığını koymayı bilmeli ama her zaman benim sözüme daha çok değer vermeli. beraber kimseyi düşünmeden eğlenebilmeliyiz. öz güveni yüksek olmalı durduk yere kıskançlık sergilememeli gerektiğinde gerçekten beni sevdiği için kıskandığını belli etmeli. zeki olmalı çok zeki olmalı kimseye güvenmeyecek kadar zeki olmalı gözü açık insan hayatta her şeyi başarırır. en önemlisi de kendine saygısı sevgisi olmalı. kültürlü olmalı ki her şeyi konuşabilesin. yeni şeyler denemeyi sevmeli onunla sıkıldıkça yeni şeyler yapabilmeliyim. bıraksan sabaha kadar yazarım durduruyorum kendimi.):)
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 zeki olmalı, çok zeki olmalı, inanılmaz zeki olmalı ashdaf
- +1 yıl
zeka önemli:))))
+1 yılKafa dengim olan biridir 😀 çok detaylı yazmaya üşendim
216 Yorumla- +1 yıl
ellerin yorulmasın amaaaan
:D - +1 yıl
al bakim sen şu eigi :D
- +1 yıl
Teşekkür ederimm 😋
- +1 yıl
ye demedim
ye demedimm akslşdasd - +1 yıl
Sus sşlsjshs rica etmelisin bana
- +1 yıl
jkasdas o niyeee
- +1 yıl
Teşekkür ettim ya 👀
- +1 yıl
😂😂 tamam tamam delirme hemen
rica ederim 🍫
Issırır falansın şimdi 🐍 - +1 yıl
Aferim böyle ol 😀
- +1 yıl
bana bak askldjasf
- +1 yıl
Ee sana baktım söyle mdşdslss
- +1 yıl
Yok bir şey tamam ndnf bakman yeterliydi
- +1 yıl
Aklıma muharrem - recep şarkısı geldi sldjdhdş
- +1 yıl
Ben de oyle yazcaktim da aslina ilgin yoktur bilmezsin diye yazmasim
Bana bak muharrem deyecektim jsnff - +1 yıl
Hımm bana cahil diyorsun yani 😼sensin muharrem şsldhds
- +1 yıl
Ya ne alakası var behfg utanç verici duruma duşmek istemedim sjfndnc sus recep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanında sıkılmayacağım her an güldüren birlikte içelim birlikte gülelim kavgalar sonrası küsmesin dönüp küsemem sesini özlerim dediny
24 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Desin* neden gülüyorsunuz?🤔🙄
- +1 yıl
Sesini özlerim dedin ya ondan xjnf
- +1 yıl
🙄😏
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için ideal kişi tabi ki de beni gerçekten seven aşkı bilen karakteri olan bir kadındır. aynı zamanda beni karakterim için sevecek ve kafa yapımız da tam olmasa da çok yakın olmalı yoksa zıt kutup olur sürekli tartışırız.. ortak ilgi alanlarımız da olmalı aynı düşünce yapısına sahip olmalıyız birlikte.. ve eğlenceli baskın olmalı yeri geldiğinde duygusal yeri geldiğinde sert ama günümüzde böyle uyum kaldı mı onu da bilmiyorum hiç
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEnerjisi yüksek, eğlenebildiğim aynı zamanda güvenebileceğim biridir. Yeri geldiğinde ciddi olmasını da bilmeli. Aşırı gevşekliğe gelemem
35 Yorumla- +1 yıl
ajklsd Gevşekleşme dediğini hayal ettim birine şimdi
- +1 yıl
Uyarı yapmam bile ağzının ortasına çaaaatttt sjjsjs
- +1 yıl
aadlskjfasd vahşileşmeyelim :D
- +1 yıl
Yooo ne münağğsebettt jsjdjd
- +1 yıl
ağız burun gir tabi :D
Genel kültür olacak bi kere, aile adabi görmüş olmalı kendi kendine yetebilmeli bi de sakin mülayim olursa iyi olur cunku ben cok gerginim beni ses tonuyla sakinlestirmesi lazim yoksa olmaz dhshxh ideal kisi kriterlerim tabi ki bu kadar degil ama bu kadar yeter shdhshs
34 Yorumla- +1 yıl
siparişe uygun birini bulursak buraya postalarız
- +1 yıl
öyle oldu :D
+1 yılBir fikrim yok. Fikir belirtince tam tersi ile sınanıyorum 🥴 o işi kalbime bıraktım o yüzden , o kim derse o olur
31 Yorumla- +1 yıl
işin sonunda öyle olmalı bence de :D
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1. Kesinlikle güvenebileceğim bir kadın olmalı. Benimle uzun süre görüşemeyecek bile olsa başkasına ihtiyac duymayacak kadar duygusal olarak gelişmiş birisi olmalı. Yakındakini sevmek kolay, bekleyebilecek bir kadın olmalı yani.
2. Sevgisini görebilmeliyim, üstümü örtebilir, saçlarımı sevebilir, ihtiyacım olan küçük şeyleri fark edip alabilir, benim için yemek yapabilir. Güneş kremi sürebilir yüzüme. Beni düşündüğünü görebilmek isterim.
3. Bir de tripli değil daha çok sorun çözmeye odaklı olmalı, egosuz bir kadın olmalı. Öfkeli bağıran çağıran aşırı tripli kadınla olmaz. Sakin ve uzlaşmacı olmalı.
4. Çook iyi eğitimli olmasına gerek yok, ama mal olmasın, bir şeyler yapabilelim. Bir şeyler izleyebilelim, görüş belirtebilsin. Bir siyasi duruşu olmalı.10 Yorumla
+1 yılKültürlü, öz güvenli, eğlenceli, kibar, zeki bir erkek tahmini ne zaman BİM’e gelir?
11 Yorumla- +1 yıl
Haftaya bimde :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaygılı, güvenilir, sözünün eri olan, dinlemesini bilen, ne kendini unutturacak kadar özgür bırakan, ne de boğacak kadar sevgi yumağına çevirmeyen, dürüst. Kızdığı zaman surat yapmayıp konuşmayı tercih eden, mantıklı, bencil olmayan, birtakım şeyleri gerçekleştirmeye çalışırken engel olmayıp destek olmaya çalışan, güç veren. Başını omzuna yasladığım zaman bu gücü hissettiren. 😅
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 oh oh başka başka klasf
Cevap sahibi+1 yılkısaca güvenilir ve sadakatlı birisi olsun 😌
- +1 yıl
hadi inşallah :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGözü benden başkasını görmeyen hep benimle ilgilenen ama aynı zamanda beni boğmayan sıkmayan karşılıklı olmalı bir de yoksa ne kadar severse sevsin zerre umrunda olmayan biri oluyorum şu an çok güzel bir ilişkim var tabiki bazı çatlaklar var bu saydıklarım kadar mükemmel değil ama öyle olsa nasil olurdu merak ediyorum
10 Yorumla
+1 yılKarakter olarak saygılı, ağırbaşlı, eğlenmeyi bilen sohbeti muhabbeti saran, küfür hakaret etmeden tartişabilen, yılışık tavırlar sergilemeyen ama aynı zamanda sevimli olan, hem arkadaş hem sevgili olabildiğim kumral, uzun boylu (180) bakışları güzel olsun kafi. İmkansızı istedim gibi 😀
11 Yorumla- +1 yıl
umarım bulursun diyelim hasdh
+1 yılŞöyle olsun böyle olsun diyemeyeceğim öyle biriyle tanışırım ki ideallerime çok terstir ama bi bakmışsın idealim olmuş hshdhsh dengesizim ben bilmiyom
13 Yorumla- +1 yıl
sen de haklısın sdjfd
- +1 yıl
Haklı değil mutlu olmak istiyorum ehejej
- +1 yıl
buna yakarım :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi kere regl olmasın pis pis kokmasın, kokuyosada gelmesin yanıma. Bakımlı olmalı, göbeğı varsa tiksinirim. Saçlarının bakımını yapsın, sigara içmesin. Asla beni önemsemesin param var çünkü, hatta beni param için sevsin köpeğim olsun 😂😂
( Bu yorumu kendini hint kumaşı sanan ergenler için yazdım, lafa gelince karakter diyen ama gösterişe tav olan yosmalar bu kelimeleri okuyunca kendisini bulur.
Asıl fikrime gelirsek dış görünüş zerre umrumda değil, bir kadına vicdan şefkat ve olgunluk çok yakışıyor. İki kelime etmektan aci bir ton rezil kız varken, kızla kadını iyi ayırt edebilmek şart. Zaten bir gün böyle bir kadın siza şans tanırsa mutluluktan ağlatabilecek kadar iyi dinlemelisiniz kalbini.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok iyiydi
Cevap sahibi+1 yıl@mervekolik 😂👍 napıyım insan olduklarını unutuyo bazıları o en hafifi.
- +1 yıl
😂
Yurt dışında yaşayıp beni oraya aldıracak biridir.
214 Yorumla- +1 yıl
mantıklı :D
- +1 yıl
Yurtdışında yaşasam Türkiyeden asla bir kızla evlenmezdim. Türk kızların hepsi pasaport aşığı olmuş maşallah
+1 yılHem başarılı ve güçlü
Hemde mütevazi insanlar
Cahillikten arınmış
Dar kafalı olmayan16 Yorumla- +1 yıl
olur yeriz :D
- +1 yıl
Yorumu Anlamadım vala 😀
- +1 yıl
bir şey değil ya olur olur öyle biri iyi olur demek istiyorum :D
- +1 yıl
Hsjsjd anladım
Biraz ciddi anımdaydım anlamadım 😂 - +1 yıl
lajksdsd nolcek sorun yok
- +1 yıl
Oğlak sorunu Sjsjsj keçiler geliyor arada
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın işte böyle pembe kimlikli ondan sonra karı işte bildiğimiz gacı 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
asdkljaslda ya abii
- +1 yıl
Görüşlere baktım peygamber gibi insan istiyorlar.
Sormazlar mı eeee sen bu insanı hak edecek ne yaptın diye 🤔😂 - +1 yıl
😂😂 doğru bir yere değindin tabi ksjdf herkesin gönlüne göre versin abim ashdhafd
- +1 yıl
He he kesin verir. Şu istenilen şartları semtte ki bütün erkekler bir olsak karışlayamayız 😂😂😂
- +1 yıl
jhkasd Doğru dedin abim
+1 yılÇocuk tarafım var, kizarim sinir olurum aglarim hatta vururum bazen ama bu çocukluğumu sakinlestirmesini bilip benimle bir olan kişi ideal kişidir. Kavga etmek için kışkırtsam bile kavga etmeyip beni anlayan kişi ideal kişidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılZeki, güvenilir ve kararlı kişidir; bir de sadakat varsa (tek kişi sevebiliyorsa) tam ideal..
13 Yorumla- +1 yıl
Gönlüne göre olsun :D
- +1 yıl
Umuyorum ))
- +1 yıl
umuyoruz :D
+1 yılKitap okuyan
dinlemeyi bilen
Enstrüman çalan helede sesi güzelse…
resim çizebilen nakış dikiş yapabilen
Tatlı sevimli kıza okeyim ben
10 YorumlaKarakter olarak: Nerede nasıl davranılması gerektiğini bilen düşünceli güvenilir romantik nazik ve ayni anda cesur saygılı şefkatli.
Dış görünüş:Uzun normal zayif Esmer kara gözlü10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duygusal efendi ahlaklı temiz kalpli. Aynı zamanda çocuk ruhlu neşeli eğlenceli, beraber müzik açıp dans edip eğlenmek bolca gülmek isterim. Her konuda anlaşabildiğim hep güldüğümüz eğlendiğimiz bi evlilik hayatı istiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Sadık, Uzun boylu, karakterli, severse sonuna kadar seven, dozunda kıskanç, herkes ile konusmayan, davranışları duzgun vs. Peki sizin icin?
215 Yorumla- +1 yıl
Efendim
- +1 yıl
Senin boy kaç
- +1 yıl
Dediklerin kadar mısın sen
- +1 yıl
Ben gizliden bir şey paylaşmıştım yorum attın, bunu da begendin Kayseriliyle alakan var mi
- +1 yıl
boş ver ya by
- +1 yıl
İnst var mu
- +1 yıl
Evet öyle biriyim ki begendin
Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Valla kriterlerimi kaybettim kank ya biri caldı bisiler oldu yani
12 Yorumla- +1 yıl
ah be abim
üzdüler bizi :D
+1 yılBenim icin ideal kisi o. Adam resmen ulu goktengrinin yeryuzundeki yansimasi, oyle insanlar yuzyilda bir gelir ataturk gibi
10 YorumlaSamimi, doğal, çok soğuk olmayacak kadar ağır çok sıcak olmayacak kadar yakın, samimiyetin içindeki ağırlığı seviyorum
10 Yorumla
+1 yılGüvenilir ve sadık.
Bu ikisinde hepsi eleniyor
Bunları olamayan sevgili olmasın bence.
10 Yorumla
+1 yıleğitimli kariyer yapmış işinde gücünde çalışkan cömert karakterli temiz kokan güzel giyinen birisi benim için öyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. uyumlu olduğum kişi ideal kişidir. dört dörtlük kimse yok değiştiririm vs diye de hayatıma almam tabi.
10 Yorumla
+1 yılDuygularımla mantığımin arasına fitne sokup aralarını bozmayacak bir adam olsun lütfen 😊 alıp gideyim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık öyle biri zor aradığın sana gelmez senin istediğinde denk gelmez
12 Yorumla- +1 yıl
öyle
aradığın şey senden uzaklaşıyor :D
Cevap sahibi+1 yılÇokta umurumda😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Fikirlerimi anlayabilen, düşüncelerime saygı duyabilen ve ben onun yaninda olmadigim zamanlarda bile benim onu ne kadar sevdigimi hissedebilen beni hayat konusunda motive edebilen kişi benim icin en doğru en ideal kisidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlatamam ama hissederim ve ozmn evet isde o kisi bu kisi derim
10 Yorumla
+1 yılBana benzeyen. Ergen hareketler yapmayan, herşeyi yerli yerince olan.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Dinlemeye bilen beni anlayan biri hemde romantik olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İdeal erkek yoktur, ideal olduğu kabul edilen erkek vardır… Onu da öyle gösteren sevgidir, aşktır…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılİdeal kişi yoktur. Çünkü aldatmayan ağlatmayan ve aşağılamayan kadın yoktur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ki keşfedince eğer mutlu ederse tarif edebilirim
10 Yorumla
+1 yılsevdiğine bağlı sadık değer vermesini bilen güler yüzlü birisi
10 Yorumla
+1 yılBiraz eğlenceli relax olsun da hayatın tadını çıkaralım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSportif, eşsiz merhameti olan yerine göre davranan vs birileri olabilir..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. beni sevip her zaman beni dinlemesi yani tam anlatamicam ama öyle kişi işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi ağır başlı merhametli vicdanlı iyi bir kalbe sahip olması karakterli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İdeal kişi diyebileceğim kriterler bile yokmuş kafamda 🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Beni koruyan kollayan. İlgilenen önceliği yapan azıcık şımartan biri🫶🏼
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek seven özü sözü bir her zaman sen benim güveneceğim insan diye bildiğim herşeyi paylasabildigim kişidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Lahmacun yemeye götürsün tamamdır 😃
21 Yorumla- +1 yıl
daha iyisi yok zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılBölünmez akşamın ufkundayım. Vakitt çoookk geeeççç
00 Yorumla
+1 yılİdeal olması için sinsi olması lazım bu zamanda sinsi olmayana iyi niyetli olana saf diyorlar biliyorsunuz
10 Yorumlaherhangi bir kötü alışkanlığı olmayan, komik, espirili; ciddi olmayan, beraber bir şeyler yapabileceğim birisi
10 YorumlaNefes almayan biri🤌🤌
11 Yorumla- +1 yıl
Harika :D
+1 yılBelirli kalıpları yok fikir talep ve istekleri özgürce iletebildiğimiz ilişki güzeldir
10 Yorumla
+1 yılSaygı ve deger veren anlayan arkadaş olup kimsenin arkadaşlık ve sohbetini aratmayacak
10 Yorumla
+1 yılÇalışkan, kibar, duygusal, dürüst ve güçlü yani ben ve benden bir tane daha
10 Yorumla
+1 yılAşık olduğum kişi olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman ideal girmiyor hayatımıza
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Tam olarak benim gibiyse idealdir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Düşünceli, eğlenceli, zeki
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir kişi mi varmış
10 Yorumla
+1 yılPozitif insanlardır
10 YorumlaBeyefendi, kariyeri olan zeki kendi halinde biri
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Az ve öz konuşan
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği