Güncellemeler
+1 yıl
Bu*
Güncellemeler
+1 yıl
Cmkc
Bir akraba erkek kızın " ben kız kanka edinmiyorum normalde de" diyerek kankalık teklifimi neden reddeder ve ona uymayan şeyler konusu çıkınca " işte bı yüzden olmam" diyip yanımızdakiler neden ona güler? Sizce arkadaşça mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
öyledir
Bir erkek kız kanka edinmiyorsa ben kızların alayına yürüyebilirim önüne ket vuramam demektir
Takipleştiği kızlar var ablamla da takipleşiyor ve 1 tane de kız normal arkadaşo var
Tamam olabilir her ihtimali değerlendirir o yakınlaşma olma ihtimaline karşı kız kanka yapmıyordur
He bana yakınlaşacağını düşündüğü için o zaman reddetti beni
Olabilir
O zaman ablamra gerçekten öyle bi niyeti yok ve diğer takipleştikleriyle ama benimle bi ihtimal öyle mi düşünüyo yani
Ablana o lafı demediyse öyle dediyse ablanda o ihtimal dahilinde
Yok ablama arkadaşlık teklifini o yaptı ama beni kesinlikle reddetti öyle olunca ablamlar güldü bende şok olduö ve yanıma gelip öyle dedi ablamlar gülüncede ondan önce arkadaş olarak söyledim gibi bişey dedi sanırım ona daha çok güldüler
Bişey mi anlamışlat
Yürümüş sana işte ablanlarda anlamış ablana sordun mu hiç bı sor bence
O olaydan sonra mesafeli oldu bana karşı biraz ama ben yanına gidip normal şakalaştım sonra normal davranmaya baişadı oda ne düşünmüştür sence
Bahane
Neden bahaneyle reddetti peki
Muhattap olmak istemiyor olabilir
Nasıl yani o zaman erkeklerden beni neden koruyo
Ablamı hiç korumadı ama pna da arkadaşlık isteği yolladı mesela
Beni de korudı ve kankalok teklifimi reddetti
Dengesiz bir karakteri varmış bence
Onunla anlık bakışmalarımız da vardı
Nasıl bakışma bunlar
Gözlerini beğendiğim için oda bunu bildiği için bakıyodum oda baktığı zaman utanıp bakmıyodum bazen oda bakıyodu o bakınca biraz bakışıp çekiyodu daja sonra bi kere çok etkileyici bakmıştım beğendiğim için oda utanıp geri çekmişti
Sonra bi gece bizsiz dışarı çıktı ondan spnra sabah mesafeli davrandım o gün anlamsız biraz uzun baktı ve ben hiç bakmamaya dikkat ettim o da bidaja bakmadı spnra böyle oldu
Yorumunu paylaşır mısın lütfen
Bence de dediğim gibi dengesiz yani sen sal bunu boş ver gitsin kafanı meşgul etme
Neden dengesiz dedin anlamadım hala ama sen öyle bişey yaşasan kızın kankalık teklifini kabul eder miydin
Öyle hissettim ve Kızla aramdakine bağlı teklifi kabul edip etmemem
Yani bu yaşadıklarımızı seninle yaşasaydık arkadaşlığımız normal çok samimi değil
Çok samimi diilse zamana bırakalım derdim
Sence hoşlandığı için mi reddetti acaba
Sanmıyorum
Ablamlar niye güldü o zaman
Ablana sır bence
İlgilenmiyorum
Sadece neden reddetti dite düşünüyorım ablama teklif ederken arkadaş plarak ve beni reddetti
Bence istemiyor öyle geldi