Güncellemeler
+1 yıl
Sorum bugün yaşanan bir haberi görünce esinlendim Benimle ilgisi yoktur. gerçekte yaşanan veya duyduğum bir olay değildir. Gazete haberinden esinlenip sordum.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bir öğretmen o gözle nasıl bakabiliyor anlamıyorum ben kusura bakmayın
Ben öğretmenlik bitip yıllar sonraki süreçten söz etmek istedim. Zaten bu bir örnek soru şu an yaşanan bi hikaye değil
Anladım çalıştığım bir okulda yaşandı bu durum ama hiç etik değil bence ki yine o öğretmen başka öğrencilere yaklaştı yani bunu normalleştirdikçe cozutuyor bazıları ben bu kadar yaş farkına da karşı biriyim ve öğretmen öğrencisine bu gözle bakamaz şahsi fikrim
Ama size şöyle bisey diyeyim bende bir eğitim sektorundeyim olaylar çok farkli
Gizlilikten cikarsaniz konusalim
Teşekkürler gerek yok siz basit şeyleri normalleştirirsiniz başkası onu kullanır absürt şeyleri de normalleştirir ben doğru bulmuyorum sadece herkesin fikri kendine
Tmmdır bazi garip şeyler oluyor ama 😃
Ozmn her ogrenciye o gozle bakma ihrimali var
Peki var midir?
Yaş aralığı çok. O sizi seviyor mu?
Benimki biraz örnek gibi öyle diyeyim mümkün mü değil mi biraz fikir almak istedim? Yani size göre 2 tarafta seviyorsa mu mümkün
Bence düzgün değil ama yinede siz bilirsiniz. Hem siz ondan 13yaş büyüksünüz üstelikde öğretmeni olmusunuz.
30 yaş kuçuğu ile bile evlenen duyuyoruz. 13 yaş cokta bişey değil gibi geliyot ama yorumlar için teşekkürler tabii
Yaş aralığı fazla olanlar ya parasına göre birlikde oluyor ya da ki kızın babasına doyamadığı için, doyunca sevgi görmediği için kendinde yaşca böyük erkeklere ilgisi oluyor. Kendinden kaç yaş küçük biri ile sevgili olmak doğru değil.
Olur mu aşik olanlarda oluyor proflarla evlenenler var ögrencileri prof ne para aliyorki parasiba olacak aşık
Prof ne anlamadım?
Profesör üniversitede
Profesorda iyi insAllah bende prof olmak istiyorum 😃 hem zevk meselesi kimisi doktorla kimisi professorle olmak istiyor.
Orası öylede 30 yas kucuk ogrenciis ile evleniyorlar bazen 😃
İşte bazen oluyor. 😃
Demekki gönül bu 😃 ama liselerde kabul edelimki kısa süreli de olsa bu tip şeyler duyuyoruz sende duymussundur şimdi 😃
İşte bende onu diyorum uzun ilişki olmuyor kısa sürüyor.
He bak o konuda haklisin. Ben sorumda hani bir etkilenme kisa bir sevgililik olabilir mi diye sormak istedim 😃
Kısa süreli ilişki iyi değil 20li yaşlı kızlar ciddi ilişki ister aile kurmak gibi. Yani bunu her bir kız ister bende öyleyim ama erkeklerde öyle değil kısa süreli eğlencesine bir şeyler olsun bitti bu kadar. Artık 25-30dan sonra kadınlar olgun olmaya başlıyor neyin doğru ve yalnış olduğunu ayırd etmeye başlıyor. Artık kendilerini sevmeye ve erkeklere o kadarda önem vermemeyi öğreniyorlar. Sizinki ciddi ilişki değil geçici istekdi.
Bisey yazdim bakar misin 😃
olabilir ya niye olmasin bir sakinca yok bence
Neticede ikisi de yetişkin dimi bu durumda
evet
Size bisey soracaktim acaba beni takip eder misiniz
sebep
Sohbet amaçli her şey buradan yazılamıyor ama soru yok 👍
ne ogretmenisiniz siz
Lisedeyim
bransinizi sordum
Matematik
matematik hocalarini hic sevmem takip etmicem o yuzden
Peki hangi branşları severdin
edebiyat ve felsefe
felsefeyi daha bu sene gorecegim ama net severim eminim
Ne yapalim matematikciyim 😃 peki sen lisede misin şuab?
evet 10. sinif
adiniz ne sizin
İyimiş. Eklemedin ama burdan kısa bisi sorayim mesela bir hocanla arkadaş gibi rahat konuşmak mi isterdin yoksa daha mesafeli ve resmi mi olmak istersin?
arkadas gibi
Burdan yazamiyorum seni ekledim az ö ce takip edersen oradan yazayım feminenoglan nikim
Etik değil
Yinede yapan var midir?
Evet var