Yalniz asosyal kiza bakis aciniz nedir sessizligimden dolayi millet bana onyargili,
sessiz oldugum icin sakin bi kisiyim saniyolar ama sakin olmadigimi gorunce sasiriyolar
Yalniz asosyal kiza bakis aciniz nedir sessizligimden dolayi millet bana onyargili,
sessiz oldugum icin sakin bi kisiyim saniyolar ama sakin olmadigimi gorunce sasiriyolar
Ben önyargılı biri değilim herkesin kendi hayatı. Düğün konusuna gelince nasıl istediğin evleneceğin kişi ile sana kalmış. Ben mesela asla gelecekçi birisi değilim. Yarattığımız pek çok şey dünyevi gelenekler. İsteyen uygular istemeyen uygulamaz.
Kınaya kimse gelmez diye kafanıza takmayın en azından apartmandaki kişler veya mahalledekiler gelir buna emin olabilirsiniz şimdi diyeceksiniz ben samimi arkadaşımın olmasını istiyorum bunda sizin suçunuz ne diyeyim.
imam nikahı resmi nikah yapman yeterli
Rabb'im hayırlı eş nasip etsin
aminnn
Cevap
19Cevap
Arkadaş edin.
aslan burcu ya da boğa san normal ben boğa burcu insanıyım normal sessizim ama tepemin tası attığımda en son söylenmesi gereken sözü ilk söylerim kafam attım mı pis biriyim bende asosyal biriyim düşünüyorum bir düğün yapsam kaç kişi gelir diye de arkadaşım yok ama emniyet teşkilatı tam tekmil gelir o kadar
valla ne diyim sende bir an için kendimi hatta ailemi gördüm
bizde sizin gibiyiz
evlensem düğün için çağıracak kimse yok
akrabaları akrepler soksun
Arkadaşın olmasına gerek yok sevdiğin adam yanında olsun o sana yeter
Sende kına yapma direkt evlen gitsin bosyere uğraşma öyle seylerle
Merak edip gelen bile olur. Ama önce kendinle barış
Bende senin gibiyim çok sessiz sakin birisiyim ve bence yap kınanı ilerde yapmadım diye pişman olabilirsin, ailece yapabilirsin. Benimde hiç arkadaşım yok ama ailem var ve ilerde kına gecesi yapacak olursam biz bize yaparım bu yeterli oluyo
Akrabaları ile kim konuşuyor ki bu devirde? Konuşanlar da samimiyetsiz bir şekilde konuşuyor. Neyse sen onları salla, gene konu komşu falan varsa yap bi kına gecesi adet yerini bulsun 😉
Düzenleme: Ben asosyal bir kıza çok çekici bakıyorum zaten önemli olan da bu. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, ben de senin gibiyim 😥 akrabaları sıkıntılı, yalnız, sessiz ama yeri ve zamanı gelince muhabbeti bol ve cana yakın bir insanım 😀 ne çok ortak yönümüz varmış.
Sen bu gidisatla yine cevre esinemezsin. sana haktir
Gerek yok kınaya. Baş nikahı gitsin. Diğerleri boşa kalabalık.
Kınaya ne gerek var? Sade bir nikah yeter bence
Senin işin çok zor
Beni çağır aynı şehirdeyiz
Direk nikahdan git bence..
İçten yanmalısın
Sessiz bir kızmı bu bir hayal olmalı
Dışarıdan öyle görünüyorsundur bende öyleyim
La davet et biz geliriz be
😁 merak ettim lo
günlerdir seni bekliyorum ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?