Eskişehir çıktı
onedio.com/.../sevgilin-aslinda-nereli-olmali--394964 sende test et :D
onedio.com/.../sevgilin-aslinda-nereli-olmali--394964 sende test et :D
adanalı çıktı:D :D:D Senin sevgilin Adanalı olmalı, kaderinde bu var. Adanalı deyince ilk akla gelen şey, ateş. Evet, bir Adanalı'yla beraber olmak demek, ateşin gözlerinin içine bakmak demektir. Atarlı, sinirli diye adları çıkmış; ama sevgililerine asla öyle değillerdir. Duyarlı, şefkatli, korumacıdırlar... Aşkı da yaşamasını bilenle yaşayacaksın demişler. Yani yaşadığını hissettirir sana. Elde tutması zordur ayrıca. Ama her zor ve meşakkatli işler gibi, sonu güzel ve fethedilesi, ey Adana fatihesi :)
"Bursalı" çıktı!
Senin sevgilin Bursalı olmalı, kaderinde bu var. Sen eğlence küpü, komik-espritüel ve her şeyden önemlisi zeki insanları seviyorsun. Bursalı erkekler de tam bu profile uygun. Gülmeyi sever, güldürmeyi de. Gülüşüne tav olmamaksa imkansız. En kötü özellikleri ise çocuk gibi olmaları, ciddi bir şey konuşamazsın bunlarla. Fakat severlerse, birden büyüyüp sorumluluk abidesi de olabilirler. Bursalı'yla ömür boyu mutluluklar kısacası; ama yanaklarınıza dikkat, gülmekten aşağı düşebilir :)
Samimi Cevap veriyorum. bir japon kızla çıkmayı çok istiyorum. Bana o kadar çekici o kadar sempatik doğal geliyolarki, hele yüzleri tenleri böyle bembeyazya, bide kısa boylu oluyolar. Ben japon olsun istiyorum. Testi çözmedim. zihmimdekini söylüyorum. Çok rastlıyorum japon kızlara seyahatlerimde. çok hoşuma gidiyolar. ellerinde yüzlerinde sıfır makyaj. çok doğallar. çok sıcak kanlılar. onları kendime benzetiyorum belkide ondandır.
bende zenciii :D çok sempatikler
Fark etmez saglam olsun
Cevap
19Cevap
Senin sevgilin Ankaralı olmalı, kaderinde bu var. Çünkü artık sen; efendi, düzgün, saygılı, adam gibi bir adam istiyorsun; karakterine en uygun erkek bu şehirden çıksa gerek. Ankaralı adamlar; eğitimlidir, aile terbiyesi almıştır; yani tam anneyle/babayla tanıştırılacak adam profilidir. İçi-dışı bir, çok fazla yalan söylemeyen, istese de söyleyemeyendir. Güven, huzur, bir ömür boyu bir beraberlik istiyorsan doğru yerdesin kısacası!
Senin sevgilin Bursalı olmalı, kaderinde bu var. Sen eğlence küpü, komik-espritüel ve her şeyden önemlisi zeki insanları seviyorsun. Bursalı erkekler de tam bu profile uygun. Gülmeyi sever, güldürmeyi de. Gülüşüne tav olmamaksa imkansız. En kötü özellikleri ise çocuk gibi olmaları, ciddi bir şey konuşamazsın bunlarla. Fakat severlerse, birden büyüyüp sorumluluk abidesi de olabilirler. Bursalı'yla ömür boyu mutluluklar kısacası; ama yanaklarınıza dikkat, gülmekten aşağı düşebilir :)
Bakalım bizimki nereli çıkıcak? test sonunda güncellerim
Eskişehir ne ayak bu arada kimse bilmez bizim ne kadar iyi olduğumuzu genelde:)
Hemcinslerime hiç farketmiyo , test yapma ihtiyacı bile duymamışlar :)
2 kez seçenek değiştirdim İzmir yakamı bırakmadı :D
benım anlamadiğim bu test bayanlara yapılıyor neden erkekler cevap veriyor :) yoksa erkekler kendılerine erkekmi ariyorlar :)
gönül ister ki karadeniz ama bakalım testte ne çıkacak :)
dünyalı olsun beni anlasın ben onu anlayım aşkımız kabarsın
Ankaralı çıktı, bugün sen sor ben cevaplayım :D
:D iyimişş
Ben Eskişehirliyim tesaduf mu sence:))
:D bilmem
Antalyalı olmalıymış :)
Benimki yollu çıktı :D bu ne kızlara göre bu
aahahsdf
bende adanli cikti yahuu :)
Adanali cikti :)
Hakikaten de Adanali :)
Istanbul'lu çıktı. Uzakta aramayacagim demek
Karadeniz ya da eğe taraflarından isterimm.
Bu onedio neden bzi erkekleri onemaiyor yahu :D
Adanalı çıktı bende adanalıyım zaten :D
izmirli çıktı :)
izmirli kızlar güzel olur
yalnz resimdeki erkekti :)
:D:D
yatak odamda olmalı :D
Istanbullu :D
Ankara çıktı :df
Ankaralı çıktı
İzmir
İzmir