Sevgilim yemekteyken hep başka kızlara bakıyor, sinir oluyorum. Ne yapacağım?

Niye baktın diye sorunca da birine benzettim diyor. bana dünyanın en güzel insaniymisim gibi davranıyor hayatımda hic böyle sevilmemişim sanki büyü yapmışım gibi davranıyor bana ama çok sosyal birisi ve ben asosyalim ve geçmiş tecrübelerimden dolayı çok kıskancım kaybetme korkusu yaşıyorum sürekli. etraftaki kızlara baktığı için güvensizlik çekiyorum gibi geliyor. sadece ve sadece bana ait olsun istiyorum. çalıştığı yer herkesin uğrak yeri olduğu bir bölüm olduğu için herkesi tanıyor en çokta kızları çocuk yanımdayken bile kızlarla ufak tefek sohbet ediyor ama cidden çok kıskanıyorum onun için normal olsa da benim için değil gizli saklı yaptığı bir şey de yok Instagraminda takip ettiği kız bile yok benimle konuşmadan önce hesabı açıktı konuşmaya başladık ertesi gün gizlemiş hesabı öyle... ben uzun iliski insanıyım diyor ve benimde hep kısa ilişkilerim oldu cidden ama cidden kendimi tutuyorum kıskançlık çıkartmamak için... sorun ben de mi onda mı

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün beraber molaya çıktık etrafımızda yüz tane kız toplandı kızlar yanımıza oturdu ula dedim noliyi zaten zar zor zaman yaratıp molaya çıkmışım o kadar sinir oldum ki anlatamam o da farketti kendini iyi tuttun dedi ama cidden ellerim bile titredi dalmamak için birine
Sevgilim yemekteyken hep başka kızlara bakıyor, sinir oluyorum. Ne yapacağım?