sevgilimle aramizda 5 yas var kendisi benim ilk sevgilim yaklasik 2 aydir falan sevgiliyiz ama onun yaninda hic konusmuyorum surekli susuyorum agzimdan tek kelime bile cikmiyor ve surekli somurtuyorum moralim bizuk oluyor o da bunun farkinda niye boylesin diyor yanit veremiyorum. opustugumuzde falan da isteksiz oluyorum opmek istemiyorum temastan kaciniyorum. ve bu soguk tavrim onu sogutuyor sanirim iliskim bitsin istemiyorum bu sorunu nasil asabilirim? o kirilmasin diye mecburiyetten opuyorum falan ama asiri midem bulaniyor kusucak gibi oluyorum oguruyorum resmen… o da sorunu kendinde ariyor tabiiki agzim mi kokuyor falan diyo ama onunla da alakali degil pek, tabii onunda etkisi var cok fazla sigara iciyor ve agzi sigara kokuyor o da rahatsiz ediyor. ama bence soguk olmamin asil sebebi hic beklemedigim bi anda hayvan gibi ustume saldiriyor opmeye basliyo beni korkutuyo
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
erkekler bu
istemiyorsan kapı orada
ananla yaşa bir ömür boyu!
bos yapmayi kes. iliski sadece opusmekten mi ibaret sanki
ilişki neyde ibaret meriçlere anlatsana?
Şey bunu genel olarak erkeklere karşı mı hissediyorsun yoksa tek sevgiline karşı mı?
He kadın seviyor yapış hemen
daha once baska bi erkekle birlikteligim olmadi o yuzden bilmiyorum ama onceden hoslandigim cocuk da opmeye calismisti ve onda da rahatsiz olup aglamistim
opturmemistim.
Sayın Mrtckk sanırım soru sizin değil ve bana cevap vermesi gereken de sen değil misin? Gördüğü arabanın peşinden koşan köpek gibi atlamayın yola.
Anlayışın için teşekkürler ^-^
Soran kişi o zaman iki ihtimal var. Ya hemcinsine meylin var ya da doğru erkeği bulamadın.
Doğru erkeği bulsan bile sadece cinsel yakınlık kurmak istemiyorsun. Aseksuel olabilirsin yani
muhtemelen asexualim zaten… gecen yil hoslandigim cocuk da opmeye calismisti kendimi cok rahatsiz hissetmistim aglamak uzereydim.
TR gibi bir ülkede çok zor bir yönelimin var. Allah sabır versin. O zaman en iyisi senin için kendine yine asexual birini bulmak. Hic öyle bir erkek var mı bilmiyorum tabii
aslinda sanalda her seyi konusabiliyprum soyle yerim boyle operim falan diyorum ama bulustufumuzda hicbir sey yapamiyorum. o da kiziyor tabiiki konusurken boyle demiyordun diye. ama bence asexuallik degil bulundufumuz konumla alakali. cunku kendimi guvende hissetmiyorum tecavuz ediliyor gibi hissediyorum. opusmek icin ya otoparkta issiz kuytu bi koseye getiriyorlar ya da arabayla ormana goturuyrlar. kim kendini boyle ortamlarda guvende hissedebilirki? anin psikolojisi ile kendimi kotu hissedip yapamiyo olanilirim.
O zaman o da olabilir. Doğru. Ki seven hangi erkek sevgilisini kuytu köşelere çeker ki? Saçmalık.
eee ayrıl neyini çekiyon ozaman :)
2 yildir seviyorum
:))) sevmiyosun alışkanlık yapmış seven insan öperken tiksiniyorum kelimesini kullanmaz sevdiği insana
Sen heteroseksüel olduğuna emin misin
degilim
Daha önce hiç sevgilin oldu mu. Olduysa onla sevişme ve öpüşme esnasında nasıl hissediyordun
ilk sevgilim bu. ama bundan once hoslandigim cocuk beni opmek istedi ben tabiiki yine rahatsiz oldum ve istemedim aglamaya basladim. bi daha da o kisiyle gorusmedim.
bi kaç ihtimal var ya gerçekten sevmiyorsun sadece yalnız hissediyorsun ama iş sevgiye gelince kabullenemiyorsun, ya aileden dinden ve geleneklerden çok etkilendin bu seni gerdi ya vajinusmus gibi bir fobin var ya erkeklerden değil kadınlardan hoşlanıyorsun ya da aseksüelsin. Bence bir psikoloğa gitmen buradaki tüm yorumlardan etkili olacaktır.
aile din ve gelenek degil o kesin. ama mesela sanalda whatsaptan falan konusurken her seyi konusabiliyorum soyle yerim soyle operim falan n#de falan da atiyorum ama karsi tarafin atmasini istemiyorum cunku erkeklerinki midemi bulandiriyor bi sey hissetmiyorum yani attiklarinda falan acip kapatiyorum hemen ayip olmasin diye
Bence aseksüel ya da lezbiyen olma ihtimalin yüksek ama psikoloğa gitmen ya da yaşayarak çözmen daha mantıklı olur.
tesekkur ederim onerilerin icin.
Rica ederim
Bence siz ayrılın ilişki baştan aşağı problem
ayrilmak istemiyorum
Adama ilişki de yasatmiyosun bide onu düşün senle öpüşüyor oguruyor. Soğuk yapiyo surat yapıyor sürekli ne düşünürsün. Sevgilin iyi bence gene benim karşımda öyle durcan iki dakka tutmam seni doğru götürür bırakırım evine duzelene kadar da almam seni buluşmak için
adam yoklukta oldugu icin benle cikiyor zaten o yuzden ona cok bi sey ifade ettigimi sanmiyorum
Nasıl yoklukta ya bunu bilerek niye berabersin o zaman. Kendini niye kullandiriyosun
seviyorum ayrilmak da istemiyorum insanlara cok kolay baglanan biriyim. bi sure boyle devam edicem en azindan
Ruh hastası gibi davranma o zaman adama
o da o zaman beni arabayla ormana goturup tecavuz fantezisi yasatmasin. korkutuyo beni istemedigim seyleri yapiyor
İkimizde ruh hastasiyiz diyosun 😂
evet oyleyiz hadjwjzjw
Bence terapi alın
O zaman ne b** işin var erkeklerle
seviyorum?
İyi bunu da seveceksin
Demekki sevmıyorsun
seviyorum ama daha adam akilli tanismadan surekli ellesmek mantikli gelmiyor
Sadece tanımak ıstıyor hoslanıyorsun bu sevgı sevgı degil zaten tanımadan elliyorsa kaç
İlişkiniz çoktan bitmiş
nasil toparlancak
Yani konuşabiliriz istersen yazabilirsin özelden
Madem böyleydin neden sevgili yaptın?
sevgililik sadece opusmekten mi ibaret? ben onu 2 yildir seviyorum ama onun tek derdi surekli opusup ellesmek bu yuzden yaninda rahat hissetmiyorum
Tamam da sevgililiğin içinde olan şeyler bunlar arkadaş gibi mi olacaktın sevgilinle?
kontrolumde olan bi durum degil. anin psikolojisi ile alakali bence. daha 5-6 kere bulustufun biri seni aniden evden arabayla alip ormana goturunce sen de ayni seyleri hissedersin.
O zaman kabahat onda ürkütmüş seni
evet zaten cezaevinden falan cikti siddete meyilli eski sevgilisini falan da dovdu beni korkutuyo. bi seyi yapmak istemedigimde kes sesini falan diyo zorla yapiyo
Böyle biriyle neden sevgili oldun ki eylemlerini bile bile?