Sadece merak ediyordum ama merak etsem nolur bilinmez gelecek ve fal falan boş iş fal önermeyin.
Sadece kaç yıl sonra evleneceğimi merak ettim bu kadar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok istiyorum en geç 2 yıl sonra evleneyim ama gönlüme göre olsun istiyorum bazen rüyama tanımadığım biri giriyo istemeye gelindiğini gördüm en son tanımadığım biri ruyamda öpüyodu napcam ben
Bunu kader belirler sadece bunu Allahtan başka kimse bilemez bir de sana bağlı bu durum eğer hemen gidip bir erkekle evlenmek istiyorsan seni tutan yok ama kaderine yazılı kişiyi bekliyorsan eğer zaman gösterecektir
Kaderime yazılı kişi beni her hatamla kabul edicek mi ki
Daha önce çok flörtüm oldu
Flört dışı şey varsa niye sorun oluyo
Yaşayıpta pişman olan birinin günahı ne? Tövbe ettiysen allahla senin aranda. Böyle söyleyenlere sinir oluyorum üzüyosunuz bu şekilde
Yaparken bana sormadın onu kendine soracaktın ne oldu yaptın da dünya mı kurtuldu ben yapınca dünya yine mi kurtulacak, kader kendine göre birini yazar ben hiç cinsellik yaşamadım seveceğim evleneceğim kadının da aynı benim gibi olmasını istemem suç mu onun ilki olmak istemem suç mu
Benim yaşımdakiler herşeyi yaşıyor şu an da ben neden yaşayamıyorum çünkü buyum ♿ kız severim açılırım red yerim şimdi diyeceksin ki "aşk engel tanımaz birisi seni bulur merak etme" ama aşk engel tanıyor işte hem de bu devir de
Senin adına üzüldüm ama baba sevgisi görmeyen kızların %99u evleneyim kurtulayım kafasında. Ki gençken toyluğunda eğer erkek arkadaşın taciz ettiyse artık kirli gibi hissedip karşına kim çıkarsa onla evlenirim kafasını yaşayıp ileri gidiyosun. Yaşamadan bilemezsin bende isterdim sevdiğim adamın ilki ben olayım benim sevdiğim kişinin ilki değilim sonu da olmadım eminim buna. Herneyse hata benim hatam ama çoğu kız evlenirken yaşasa bile yaşadım diyemez zaten. Çünkü eşi kabul etsede sürekli yüzüne vuracak her kavgada bunun garantisi yok. O yüzden hayırlı olanı dile hiç yaşamamış olan en hayırlısı mı sanıyosun? İlişkiye girmeyip sadece dokunduran sürtnenlere falan napıcan? Arkdn yapanlara? Ben bu iğrenclikleri yapmadım ilerde evlenceğim kişiyi kandırmak için falan. Bunu yapanlar evlenmesin
rüyalarla pek bağlantı kurmamanı öneririm, rüyalar genelde insanın bilinçaltını gösterir veya o gün ki gördüğü bir şey bile rüyasına girebilir, pek gelecek belirtisi olamaz. bunu öğrenmenin pek yolu yok, evlenmek biraz kısmet işi. senin yapabileceğin şey yeni insanlarla tanışmak ve evlenmek için beklentilerini yüksek tutmamak. çünkü çevremde şusu olsun busu olsun diye mükemmeli arayanların yalnız kaldıgını cok gordum.
Şusu olsun demiyorum 3-4 tane istediğim bir şey var ama galiba çok şey istiyorum
ya ben çevremde örneğini gördüm çok herkes mükemmeli veya en iyisini ister ama ne yazık ki hayatın ne cıkartacağını bilemiyorsun , bir de gördüğüm kadarıyla öyle bir devirdeyiz ki erkekler evlenme eğilimli değil cok , cevremden bunu cok goruyorum. bu yuzden yapabileceğin sey yeni insanlarla tanısıp kendini gelistirmen ve akısına bırakman
Öyle eski sevgilimi tanısan derdin ki tüm erkekler böyle mql adam asla evlenilicek biri olmadığını söylüyodu ben evlenmem diyodu görüyorum hala evlenmemiş bu şerfszlr sürekli çıtır sevgili yapmayı evliliğe tercih ediyo. Bir insana bağlanmayı asla istemiyolar sen sen ol böyle birine aşık olma
Bir şey vardı arkadaşım fal. gibi yap çıkıyormuş dedi suya birde alyans bir de ip e takıyorsun bardağı yarıya kadar oldu olmadı şu bardağını doluyorsun o yüzüğü tam ortaya iple tutup sallandirip var daha hiç oynatmadan tutuyor sun bende 24 çıkmıştı ve 24 yaşındayım salı günü evlendim birde bunun çocuk için planı vardı kız erkek mi diye ilk çocuk erkek dedi aynı fal da bakalım onuda bir heves bekliyorum
O yüzük bardağa kaç defa vurucak sayicaksin benimki çıktı nasıl oldu hala inanamadım 24 çıktı bir ay sonra da doğum günüm 25 e bu kadar çıkamazdı şaşkınım acikcasi
Alyans yok bekarken sevgilin yokken mi yaptın nası tam olarak
Her hangi bir annenin alyansı da olabilir bir başkasının da olabilir ipe gecircen su bardağı yarıya gelmeden doldurcan ip ile yüzüğü geçirip ortaya getirip çok hafif sallandircan kaç defa vurursa o kadar yaşta evlisin sevgilim vardı lakin ayrılmayı düşünüyordum çünkü problemlemlerimiz vardı 24 defa bardağa vurdu alyans tam da 24 yaşındayım 25 1 ay varken e girmeden nikahlandim düğünüm de haftaya fal a hala şaşırıyorum. bu kadar. dogru cikicagini bilemedim eğlencesine. yapmistim çocukta denedim olcak ve ilk i erkek ikincisi kız olucak çıktı şahsen onu beklemeye başladım 24 yaşında evlencem. diye çıkınca onuda bekliyorum artuk merakpa
Peki suya değicek mi yüzük alyans bulamam normal yüzük olur mu?
Yok degmiycek tam bardağın ortasına iple beraber koy suya degmicek ipi alyans i salmadan önce de işte kaç yaşında evlencem diyip ipi içine bardağın ortasına dediğim gibi suya degdirmeden çok hafif sallandir kaç defa vurursa o kadar bilmiyorum bana arkadaş alyans başkası da olsa olur demişti yapmıştım ama başka yüzükle de dene yüzük yüzük tür tek yoltaş gibi de olur bence oda bi evlilik yüzüğü sonuçta
Tamam deniycem
Amuda kalkacaksın 100e kadar sayacaksın. En sonra kiminle evlenmek istediğine dair dua edip amin diyeceksin. ne zaman kiminle evleneceğin bilgisi bir kaç dk içince belirecek gözünde
Haha tabi canım
Cevap
44Cevap
Seni seven sana değer veren biri varsa tut kolundan doğuru oturt nikah masasına. Seni seven sana değer veren önceliği sen olduğun birini bulursan o zaman evlenme zamanın gelmiş demektir.
Abla çok flörtüm oldu zamanında beni seven birini bulmaya inan çok çabaladım toyluğumdan belki çok ciddi olmadım ben de ama son sevdiğimi uzun yıllar sevdim ve aşıktım ama hiçbir zaman kimsenin önceliği olamadım olamıyorum çirkin miyim diye düşünüp kafayı mı yemedim yedim. Sevilmemek insanı çok yaralıyor değer görmek nası oluyo nası ilgili olup taparcasına seviliyo bu insanlar ya
Ben üniversiteyi bitiri bitirmez evlenesim vardı ama her şey pahalı olmaya başladı artık evelenebirmiyim diye umudum kalmadı.
Ben de öyle zaten
Evlenenlere madalya takıyorlar sanki ne bu acele özgürlüğünün tadını çıkar mesleğini al eline çalış kendi ayaklarının üzerinde dur...
Tamm abla
ablam maalesef bilemezsin yani o işler nasip kısmet işleri her şeyin bir yeri ve bir zamanı var yani doğru zaman gelmeden doğru insanda gelmez
O zamanq kadar kim koruycak bizi yanlış insanlardan
kendi kendini koruman gerekiyor ablam valla yani eğer bir arkadaşın falan varsa konuştuğun biri olduğunda onunda fikrini alıcan hani sence nasıl biri falan diye anca öyle belki olur ama insanlar artık çok iyi rol yaptıkları için öyle yanlış kişilerden korunmak zor yani kolay değil
Evet herkes öyle diyo evlenince başka olur kimseye güven kalmadı falan. Ee nerden bilelim rol yapıyosa gizli kamera mı takalım 7/24 takip mi ettirelim
ablam herkes öyle diyor çünkü doğru olan bu yani düzgün insan kalmadı yani var var ama çok az
ben sana şöyle söyliyim bak doğru insanı bulduğun zaman zaten hissedersin doğru insan olduğunu sana yaptığı davranışlardan sana karşı hal ve hareketlerinden sana söylediği kelimelerden anlarsın kalbin hisseder
Demekki hiç doğru insana denk gelmedim
olabilir bende denk gelmedim çoğu insan denk gelmedi ama bir gün o doğru insan çıkıcak karşımıza doğru zaman geldiğinde
Nası anlıycaz doğru kişi olduğunu
şöyle ablam doğru insan olduğunu şurdan anlarsın seni hep el üstünde tutar üzmez kırmaz güzel sözler söyler romantiklikler yapar küçük küçük hediyeler alır mutlu etmek için elinden gelenden fazlasını yapar bağırmaz çağırmaz ne kadar sinirlenirse sinirlensin sen üzülme diye bağıramaz kızamaz triplerin ona tatlı gelir seni gerçekten sevip aşık olduğu için yani doğru insan dediğin böyle olur
Bana biri öyle davransa sahte davranıyo diye düşünür ayrılırım bana hep öküqz denk geldi
Ha bu arada hiçbir erkek arkadaşımdan şu yaşıma kadar hediye iğne dahi almadım (alan olmadı sevilmemişim) bir çiçek dahi almayan biri sevildiğini nasıl anlasın acıyorum kendime 4 yıldır da kimse yok hayatımda
işte öyle düşünmemen lazım onları yapan bir insan sahte olamaz yani ama sende haklısın hayatında hep sana öküz denk geldiği için böyle düşünmen normal
senin karşına baya baya tam öküzler çıkmış ama yani hep kötüleri denk gelmiş valla şu an seni çok iyi anlıyorum bana da hep kötüleri denk geldiği için ordan biliyorum haklısın yani böyleyken sevildiğimizi anlamamız zor ama saydığım şeyler doğru insanı bulduğunun işareti
O saydıklarını yapan biri vardı ama şöyle o da hiç hediye almadı sadece yemek ısmarlamışlığı sürekli arayıp sorması bu vardı. Herneyse bu zaten değildi doğru kişi.
Ben sevdiğim insan tarafından gerçekten sevgi görmek istiyorum isteğim bu. İnsan sevgili olunca ya da flört diyelim ya bir dal güle bile mutlu olur çimenden yolunmuş papatyaya dahi razıydım. Ben çok işve cilve yapmadım diye çok kadınsı olmadım diye mi sevgi görmedim? İlla manken gibi mi olmak lazım aşık olduğumuz kişiyle mutlu olmak için?
hayır manken gibi olmana falan gerek yok zaten seni gerçekten seven biri olduğunda istersen erkek ol yani yine de dünya güzeli olcaksın ona göre çünkü gerçekten sevip aşık olduğu için nasıl görünürsen görün onun bir önemi olmuyor ayrıca dediğim şeyleri yapan biri olmuş ve doğru insan değilmiş demek ki rol yapmış artık bu zamanda insanlar çok iyi maske takıyorlar o yüzden anlamak zor aslında
Aşık olduğum kişiyi nasıl unutur ve bir daha aşık olurum başkasına peki?
aşık olduğun kişiyi unutabilmen için zamana ve kafanı dağıtmaya ihtiyacın var biraz zaman hatta biraz değil çokça zaman ve çokça kafanı dağıttıktan sonra onu aklından iyice çıkarabildikten sonra unutabilirsin unuttuktan sonra da zaten bir daha aşık olabilirsin yani öyle kolay olmaz baya baya zor olur ama olur
Peki standart olanları beğenemem ne olucak hep sarışın renkli gözlü kişileri beğeniyorum akrşı cinste ama son aşık olduğum hiç tınlamadı ayrılırken. Sizce ben de kendime aşırı bakmalı mı
standart olanları beğenmemene bir şey diyemem sonuçta herkesin zevki farklı yani herkes farklı tiplerden hoşlanır bu normal zevkler ve renkler tartışılmaz ama o dediğin gibi insanların arasında ben düzgün birine hiç rastlamadım yani hepsi şeref yoksunu karaktersiz insanlar öyle olanlardan bir tek düzgün olan kıvanç tatlıtuğyu tanıyorum o kadar
Of evet kıvanç adamın dibi. Ama bize hep kıvancın oynadığı behlül karakteri gibi olanlar düşüyor gerçi ben hep netten tanıştım o da var yüzyüzeyken teklif eden olmuştu sonraki zamanlar yani hoşlandığını belli eden ama sarışın olmasa da onlardanda karaktersizlik akıyodu
İşte zor be ablam nasip kısmet bakıcaz artık inşallah bulursun o kişiyi
Çıkar birisi elbette herkes bekliyor tek sen aynı durumda değilsin
23
İyi
Yakışıklı mısın
Evet
Yokki foto
Rüyanda öpenin boynundan tut geleceksen gel artık istemeye öpüp durma babam kızacak de
Hahahaha allah seni ya diyeyim tamam tam öperken zaten dizi biter ya öyle oluyo biri uyandırıyo
Ya çok güldüm çok komiksin bi dahakine diycem babam kızıyo gel iste diye dksks
Sağoll
Rüya ile gerçeklik arasında bağ kurmayın derim, istekli olabilirsiniz ancak kime göre ne kadar yeterlisiniz onu düşünün. Bu arada eğitim ilk amacınız olsun, bir iki yıl sonra daha iyi hayat yaşayabilmeniz için. 💟
Peki
Kısa bilgilendirme Rüyada asla daha önceden görmediğin kişileri göremezsin İllaki yoldan geçen biride olsa görmüşsünsür Bilgilendirmw bitmiştir
Hım biliyorum
Sus bilmiyorsun ben öğrettim
Knk biliyodum da görmemişde olabilirim
Hayır gördün O kadar açıklama yaptım la Lödmfdldm
Hayır tanıdıık biri değil onu diyorum
He o olabilir
Bazısı nasip der kısmet der sen evde otur nasibin kısmetin gelir evlenmek sana kalmış nezamn olucağını sen belirle ama Özkan'a kadar boş durma git insan bul hayvan deyil 😉
Özkan ne anlamadım
rüyalara benve pek inanma neye kafaya taktıktan onu görüyorsun ben 4 gecedir aynı kişiyi uyumadan önce düşündüm ve gördüm nasip kısmet bu işler çok istersin olmaz akışına bırak
Biliyorum eski sevgilimi çok düşünüp uyumuştum öyle gördüm
Neden evlenmeyi çok istiyorsun? Sevişmek için mi?
Kısmet. Allah bilir. Ne zaman öleceğimizi biliyor muyuz?
Doğru kişi ne zaman çıkarsa o zaman evlenirsin aceleye gelmez bu işler
Ruyamdakilerle evlenebilsemdim şu an herhalde dünyanın en mutlu insaniydim
Ben de
Olmuyor ama işte rüya görünce bu bı işaret yakın herhalde diyorum ama yine yok yine yok
Umudum yok artık
Bende ara ara bırakıyorum umutlanmayi ama yine dönüp sariliyorum umuda
Yaaa kızım hayatını yaşa evlenenler napmışşşş ki çıkar karşına bir gün birisi o zaman düşünürsün sürekli bir anlamı yok hayırlısı
Cinsel anlamda nası dayanıcam
Benim de öyle bir problemim var kendim halletmeye çalışıyorum
Gusül almak zor olmuyo mu
Alıyorum napayımm 😄
Bekar mısın
Bekarım sen nasıl yapıyorsun ki
mastürbasyon
@ertekinst ne olmuş
@ertekinst ben kısaltılmış yzdım KS açıkça düzeltti kelimeyi napim. Ayrıca siz yapmıyo kusunuz Sanki
@ertekinst mastürbasyon
@ertekinst yalan 🤥
Yüzük falı. Anneme tekrar tekrar yaptım doğru çıktı, bana da 26 çıktı bakalım daha 8 yılım var.
Bilemezsin ama görücülerden tahminen yaklaştığını anlarsın biraz da senin gayretinle
Görücüm yokki
O zaman işler kesat
Kesat
Kadın olmak mı istiyorsun yoksa sen 😅
O ne nası yani zaten kadınım
Bence kızsın hala 🙃
Spıksın sende
Hayır bak nickime hiç başarılı sapık gördün mü 🙂
evlenmek için ortaya madddi ne koyacan mera kediyoruz?
Ne alaka
Çok düşündüğün için rüyanda bunları görüyorsundur. Evlenirsin de ne bu acele?
Acele ettiğim yok
En geç 2 yıl aheste aheste mi oluyor
Bu ne evlenme aşkıdır Boyle ya. Ikı uc kere daha yatsan ıyı mı kotu mu onu görmeye zorla bırde bakalım nolcak?
Sevgilin olsa ondan sor
Yokki
istihareye yatabilirsin, hem de günah değil
Hep unutuyorum da kıbleye doğru mu yatmak lazım yatağım başka yönde çünkü
bende evlenicim vermezlerse gaçicim sjsjs
Sksk
Neden en geç 2 yıl ki
Dayansmam
Yaş?
Herkesin doğru zamanı başka çünkü
23
Çok küçük değilsin ama geç kalınmış bir yaş da değil dediğim gibi herkesin zamanı kendisine özeldir
Bıktım evde durmktn
Okul bitti çalışmıyorsun o zaman 😂 kendine meşgale bul ki yanlış tercih yapma
Evlenmek için evlenmek olmaz yani
Doğru evet
Böyle diyecek kişi 2 + 2 = 4 evlilik meraklısı hiç kıvırma. Adı üstünde rüya bu gerçekleşme ihtimali de var gerçekleşmeme ihtimali de misal tanımadığın biri seni öpüyorsa eğer yakın zamanda biri seni zor duruma sokmuş ta olabilir ya da daha önce seni birisi öpmüş te bilinçaltın bunu tekrar arzuluyor olabilir.
Evet geçmişte aşık olduğum kişiyi istemiş olabilirim ama o kişiyi görmedm rüyada.
Genelde rüyaların tersi olur moralini bozmak gibi olmasin ama sanirim evde kalacaksin
Ya sus
Bunlar ergen rüyaları öyle rüya ile evlilik tahmin işi olmaz kısmet her şeyin bir zamanı var
Evlilik tahmin etmedim zaten biliyoruz zamanı olduğunı
Bende rüyamda birisini istiyordum acaba sizmiydiniz
Hayır
Hey allahım ya
Kimse bilemez
Vakti geldiğinde
Evlilik ansızın gerçekleşir.
Böyle evlilik delisi kızları görünce evlilikten soğuyorum
Ya deme ya
İlgi alanların yok mu?
Evliliği ne sanıyorsun?
Evlenince tüm dertlerin sona mı erecek sanıyorsun?
Var ama sevgi istiyorum
Saçmalama 👍
Sevgi dilencisi misin?
Hyr
Sevgi istiyorsan onu hakedeceksin 👍
Haketmiycek bir şey yapmadım
İlgi alanım var dedin ya 👍 ilgi alanlarindan bir kaçını söyle sevgi haketmeyecek bir şey yapıyor musun söyleyim.
nasıl öğrenebilirsin ki soru saçma
Sevgiye açım sanırım
Hissedersin ve hazır olduğunu bilirsin.
Hazırım
Harekete geç
Nası
Kabaran bişiler gördüğün zaman 😂😂
O ne
yildizname
Nası
abla arativer bi zahmet
Aradım hesaplayan site yok
abla ne sitesi ya ver parani baktir birine
Olmaz be günah neyse sağol
yüzük fali bak belki tutar
Fal baktırmak günah güzel kardeşim
Ben meraktaan sordum fal baktırmam sende baktırma derim
hayir degil
Günah.
Sen peygambermisin bilesin
Doğru
Evlenip napıcan
Bebek
Kaç yaşındasın
23
Sennn nickte hyr yok
Allah yardim etsin
Elin rusu da acıdı iyi mi
Zor su devirde artık bu işler
Evleniyo herkes
Boşanma oranları bu yüzden arttı müge anlı yok evlilik programları vs görüyoruz bilinçsiz kontrolsüz şekilde evlenme oranı çok yüksek
Ben o slk programları asla oturup izlemedim haber sitelerinde anca görüyrm. Herneyse 25ten önce yapışan evlilikler sıkıntı bir de kişinin kendi ahlaksızlığı o saçma sapan izlediğiniz şeyler
Bende izlemedim gündemden dolayı biliyorum elbet karşımıza çıkıyor.
Artık doğru insan diyeceğimiz ile karşılaşmak zor işte.
Evet zor hergün dua edeyim nasipse olur olmazsa allah büyük.
Acele etmiyorum şahsen duam benim de rabbim hayırlı bir eş nasip eyle ya da hiç olmasın
Yeni ortamlara gir yeni insanlarla tanış
Tm
Ahh canim benim ya 😂
Ne
+905555550555i ara öğren
ne zaman istemeye gelelim 😂
Bugün
hahahaha tamamda önce bir tanışsaydık😂😂
Hgjhjh sanki gelicekte
mecbur evlencem anam durmuyor evlen evlen diye belki olurdu kdlckxkdl
Yakışıklı mısın
artık evleneceksemde evlenmem bu soru üzerine 🤌😊
Peki
Nasip işi zzz evlilik merakı neden?
Merak ettiğimden değil şu an da demedim 2-3 yıla dedim
Belli olmaz belki 2 ay sonra yıldırım nikahi olur
Sanmam şu an hayatımda erkek sinek dahi yok
Hayırlısı
Öyle
Gönlüne göre nasıl biri?
Kafa dengi işte eğlenceli… esprili güzel yüzlü güler yüzlü vs vs
Sen azmışsın işin zor
Zor
Doğum haritanı çıkarıp bakabilirim istersen:)
Yükselenimi bilmiyorum
Onu bulmak kolay be
Bulamadım hastaneye dilekçe verilmesi lazımmış belli değil doğum saatim
O zaman Tarot bakicam kıyamadım
Neye kıyamadın
Ne zaman evlenicegini merak ediyorsun ya
Evet
Ama günah tarot olmaz
Sen bilirsin kahve falı el falı da olur
Fak günah
kısmettir ya o işler
Allah bilir
Bence evlenme git her gün Bi başkasıyla hayatını yaşa ya da taki zengini bulana kadar
Olmaz
Benle dene
Müneccim b... Yemen lazım bilmem için ne saçma soru Allah'ım
Sen ye o bb u
😂😂😂
3 aya evleniyosun
Olmaz o kdr erken
Adres ver taliplerin gelsin
Evlenirsin evlenir
Fala baktır
Yardımcı olabilirim istersen
Yaş kaç?