AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sağlıklı psikolojiye sahip kimse bunu aklından bile geçirmez.
Evli. misin ki
Ne farkeder
İleride aynı olmaz da kadınlar çelişki içinde malum değişiyorsa
Bu benim problemim değil, bilemem.
Problemli olursun işte bu konuda Allah eşine sabır versin
Geleceği tahmin etmek sana mı kaldı abi kendi işine bak tanımaz etmez gelmiş eleştiri yapıyor. Komik.
Yaparsın dırdır kocana ben anlarım
Ya yürü işine
Niye engeliyim ben nasıl yakın arkadaşlarımla buluşuyorsam onun da buluşmaya hakkı var.
Evli olupta engellemiyor ya da laf yapmıyorsan tebrik ederim
Evli değilim.
O zaman köprünün altından çok sular akar kocan arkadaşlarıyla gorusexek olsa seni sevmiyor sanarsın falan ooo bir de konuşkansan iki saat dırdır yaparsın
Ne kadar sıklıkla görüştüğüne bağlı bu
Hemen çözüldun işte 🤣
Ee tabi haftanın 5 günü buluşuyorsa buna dur derim tabi kimse kabul etmez ki bunu
Ya bu zamanda nasıl haftanın 5 günü buluşacak haftanın 3 günü anca zaten iş güç ten insan kafayı kaldıramıyor
Kadın da çalışıyorsa zaten eşler birbirine pek zaman ayıramaz boş günlerde de arkadaşlarla buluşuyorsa hep bu her ilişkide sorun olur kimse kabul etmez bunu
Sen kocanı rahat bırak o seni mutlu eder
Kocam yok olsa da sorumluluklarını bilmeli evli olduğunu unutmamalı rahat bırakmaktan kastın ne anlamadım ama neyin nasıl olması gerektiğini çok iyi biliyorum merak etme.
Yani darlama dirdir yapma o gerekeni yapar ama darlarsan esas soğur başka karılara gider
Gitsin boşanma davası açmak zor değil
Ee yani tabi atlet değişir gibi koca değişirsin ama o kadar düğün dernek uğraş ne gerek var hiç evlenmemek mantıklı bence
Annem eskide çok engellemeye çalışırdı sonra kendini de o masalarda buldu babamın peşine 😝
Hayır
Böyle devam edersin umarım evlenince de
Yooo
İnanayım mı
İnan deli misin neden izin vermeyeyim "kadın" olmadığı sürece 😄
Arkadaşlarım hep sıkıntı yaşıyor şimdi böyle diyorsun da evlenince değişirsin yüzde 99 diyorum
Neden degiseyim benim de arkadaşlarım var sonuçta değişmem böyle şeyleri sorun etmem.
Sorun değil zaten özünde ama sorun oluyor. Direk kimse ile görüşme demiyorlarmis ta atıyorum benle görüşeceği zaman arkadaşım ya işte bugün alışverişe gidelim diyormuş ya da işte sinemaya vs ne olursa bir iş çıkarıyor sonrada görüşünde laf ediyor sonuçta önceden programlanmış çünkü ben şehir dışında oluyorum arkadaş şehir dışında oluyor sadece o gün imkan oluyor anladın
Saçma böyle yapmaları ama yani milletin hayatı ne diyeyim 🤷🏻♀️
Sen yapmazsın inş 😜
Yok yok yapmam 😌😅
Yaparsan kocan da şey yapamaz
Ne yapamaz
Adam mutsuz ve huzursuz olursa kalkmaz işte anla
Ayy ne alaka konu nereden nereye geldi hahzhshhs ben sorun etmeyeceğim için kalkar sıkıntı yok 😆😂
Kocan şanslı o zaman tabi sende şanslı olursun otomatik ;)
😁😅😅
Aslında evlilikte mutluluk formülü basit de kadınlar zorlaştırıyor
Bilmem
Sen bu işi çökmüşsun ama ;)
yo niye
Engellersin evli arkadaşlarım hep sorun yaşıyor neden
aynisi bana yapilsa hos karsilamam
Arkadaslarimda onu diyor zaten hatuna görüşme diyince hoş karşılamıyor ama ben ayda yılda bir hali sahaya gitcek olsam ya da bir arkadaşla cafede oturup kahve içmek istesem laf oluyor
yani insana ozel alan birakmak onemli evli de olunsa kendine ayridigi vakit yani arkadaslari vs karisilmasi tatsiz
Ee yani sonuçta kocası bir yere kaçmıyor arkadaş evde olunca napcak adam sanki
hayır böyle triplere gerek duymuyorum
İnş diyelim kadınlar şimdi hep ilgi tam ilgi bekliyor. Kocasi arkadaşlarıyla takılırken ilgiden eksik kalıyorlar
ilgisiz büyümeyle alakalı
Evli misin ki
hayır öyle çok tanıdığım var
Yaa sen arkadaşlarınla görünüyorsun ama arkadaşların eşlerine saçma sapan laf yapıyor dimi
evet şahıs o konuyu açtığında sadece gülüyorum :D
Çok gülünç ama bir o kadar sinir bozucu
aynen
Ya arkadaş görüşünce sevmiyor ya da ihmal ediyormuş olaya bak ya
dediğim gibi ilgisizlikten dolayı böyle oluyor aslında o da kendince haklı
Ya ne alaka adam her gün mü dışarı çıkıyor sonuçta işte stres vs insan arada dışarı çıkıp deşarj olur erkek arkadaşlarıyla siyaset konuscak futbol konuşacak vs siz kızlar kiz kıza konustigunuzda daha farklı oluyor sonuçta onun gibi
la kadın kendince haklı deyom tabikide farklı olur
Yani sen laf yapmazsın öyle mi
öyle çünkü benimde bir çevrem olduğu için ne ona bir şey derim nede o bana eşitlik🤷🏻♀️
Kocani mutlu edersen sende mutlu olursun
Hayır
Evli misin ya evlenince degisirsen
Evli değilim ve değişmem. Kendim bu konuda kısıtlanmak istemem bu yüzden kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi karşımdaki insana yapmam.
İnş diyelim de aksine kadınlar kısıtlıyor kendileri de kisitlanmak istemiyor ama