Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır, 25 yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış bir erkek için "çok geç" bir ifade kullanmak yanıltıcı olabilir. Herkesin ilişki deneyimleri farklıdır ve bu deneyimler yaşla sınırlı değildir. İlişkilere ve romantizme katılmak için kesin bir yaş sınırı yoktur. Birçok insan, 25 yaşından önce sevgilisi olmamış olabilir ve daha sonra ilişkilere başlayabilir. İlişkilere başlamak için birçok farklı neden ve fırsat vardır ve herkesin bu konuda kendi hızında gitmesi önemlidir. İlişki deneyimleri, kişinin olgunluğu, özsaygısı ve ilişki becerileri ile ilgilidir ve bu faktörler yaşla doğrudan ilişkilendirilmez. Önemli olan, ilişki deneyimlerini olumlu bir şekilde yönetmek, kişisel gelişimi desteklemek ve sağlıklı ilişkiler kurmak için çaba göstermektir. Kendinizi tanımak, başkalarıyla etkili bir şekilde iletişim kurmak ve empati yapmak gibi beceriler, ilişkilerde başarılı olmanıza yardımcı olabilir. Unutmayın ki herkesin hayatı farklıdır ve herkesin ilişki geçmişi de farklıdır. İlişkilere başlamak için bir zaman sınırı yoktur ve her yaşta sağlıklı ve anlamlı ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinize güvenmek ve açık olmak, ilişkilerde başarıya giden yolu açabilir.
O tiple açıkta kalmazsın , bazen taraflar karşı taraf çok güzel yahut yakışıklı olunca çekiniyor yahut sevgisilisi vardır diye düşünüphareket etmiyor
Kim ben mi yakışıklıyım?
Cevap
2Cevap
Yoo neden geç kalsın birini bulmak için en iyi yaşlar genç yaşta sevgili yapmak çok matah bişey değil gayet bu yaşlarda da olabilir
Ya gercekten o yaşa kadar nasil hic sevgiliniz olmuyo imkansiz bir sey bu
Evet olmadı o kişi benim
Hic mi ilgi duydugun kiz olmadi
Oldu kabul etmedi
Him pp demi sen misin
Tip bu tarz islerde bence cok onemli degil ama sensen olurdu kesin😅
Evet benim fotom niye oldu bilmiyorum büyü mü var acaba üzerimde ilgi duyan kızda olmadı ve olmuyor
Sanmam belki caba gostermiyosun
Ama bence arama yani seni dogru insan bulucaktir ararsan hic bulunmuyo😅
Kesinlikle İnstagramdan selam yazdıklarım da cevap vermiyor istek atanda yol bıraktım o kişiyi bekliyorum artık 😀
😁
😀
Bende 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim bile kendimi eksik kalmış gibi hissediyorum
Hayır gençsin daha bulursun birini
Evet
Neden
çeyrek asır boşa akıp gitmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?