- Arkadaşlar 18 yaşındayım kocamin yaşi 33 kocam öğretmen 2 ay önce evlendik 1 aylik ta hamileyim son zamanlar benimle çok ilgilenmeye başladı 2 haftada bir bana 5 bin vermeye başladı bebeğimizle çok ilgilenirdi dün o yatak odamızda yatıyor sonra işte kocamin telefonuna oyun yüklemek istedim telefonunu aldım açtım oyunu yüklerken ona bir mesaj geldi mesajı açtım kız öğrencisi hocam seni çok seviyorum seni çok özledim karını hamile bıraktın gibi benide hamile birak geçenlerde ilk seninle oldum çok güzel bir geceydi çok zevk almıştım havzaya misafirden tekrara yapalım yazmıştı ben bu mesajı görü nce kafamdan kaynar sular dökülmüş kimi hissettim telefonu yerine koydum misafir odasında oturup sesiz sesiz ağladım ya bana bunu nasıl yapar dedim hala kafam almıyor arkadaşlar boşanmak istemiyorum boşanırsam mecburen ailem bana bakıcak beni yanlarına alıcak o yüzden boşanmak istemiyorum aileme gitmek istemiyorum arkadaşlar napabilirim kocam bildiği mi bilmiyor 🥺😭💔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen olsam kanıt toplardım. Ve iyi bir avukat tutar boşardım. Evi falan üzerime almanın yollarını bulurdum. Ama bu senin hayatım senin kararın. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşanırsam ailem beni yanına alır aileme gitmek istemiyorum o yüzden boşanmak istemiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kadar erken evlenmek zorunda mıydın? Aileden kurtulmanın yolu evlilik değil OKUMAKTIR. Aile belasi biter koca belası başlar. Niye kendinize yazık ediyorsunuz anlamıyorum arkadaş. Mesleğin olsaydı bu durumda olsan bile dilin uzun olurdu. Yani biraz içimi boşalttım üzgünüm ama durum bu yazık yani genç kızların haline bak biz okumak için mücadele veriyoruz sizler için iyi yetişin diye öğretmen oluyoruz. Neyse soruna dönelim ne olursa olsun hakkını ara sessiz asla kalma!
013 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcağını bilmiyorum
Soran+1 yılOkulu sevmeyen biriyim derslerimden kaçardım kocamin yanına inerdim
- +1 yıl
Yani gülüm hem kendi geleceğini hem de çocuğunun geleceğini yaktın. Ben de ne diyeceğimi bilemiyorum.
Soran+1 yılBu 2. Hamileligim
Soran+1 yılErkek Hocalar neden bunu yapar
- +1 yıl
Ne alaka üniversitelerin illa sevdiğin bir bölüm vardır. Bunu arkasına sığınma lutfen
Soran+1 yılBen okulu sevmiyorum
Soran+1 yılOkuldan nefret eden biriyim
- +1 yıl
Yok alakası insan olanı da var ama sana denk gelmemiş. Zaten 33 yaşında biri 18 yaşında biriyle evleniyorsa onun öğretmenliginden de şüphe ederim
- +1 yıl
Tamam olabilir fark iş sektörleri var. Kuaför ve sair girsen kendi dükkanını bile açardin. Ben kime ne anlatiyorsam dinlemeyeceksin anlaşılan unarim daha fazla üzülmezsin iyi akşamlar
Soran+1 yılYok uzelmem kuafor mesleginden nefret ediyorum çünkü ailem kuaför
- +1 yıl
Ne halin varsa gör ne diyeyim sende bu kafa olduktan sonra erkeğin eline bakmaya devam et bilmiş bilmiş konuşuyor birde 18 yasinda
Soran+1 yılYa napiyim eklinden bir şey gelmiyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
12Cevap
bu senaryo bana pek inandırıcı gelmedi hele aradaki yaş farkına hiç bişey demiyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Bana da hiç inandırıcı gelmedi. Ama gerçek olduğunu varsayarak yorum yaptım😂 yaş farkı cidden bu arada
- +1 yıl
@Jalekara3555 çok saçma bir hikaye valla inandırıcı olsa yorum yapardım ama
Soran+1 yılBu benim hikayem ve gerçek ister inanın ister inanmayın o size kalmış bir şey
Ama bunu onu yanına kar olarak bırakacaksın. Aranızda niye bu kadar yaş farkı var hem ya aile zoruyla mı evlendin. Bence kendisine hesap sor
147 Yorumla
Soran+1 yılAilemden kurtulmak için evlendim
Soran+1 yılOna ne diyim
- +1 yıl
İşte bundan dolayı evlilikler bu konumda. Çünkü kazılar genelde ailesinen kurtulmak için özgürlük için evleniyor, erkekler iste cinsel ihtiyaçları için ve ev işlerini kadına yitelemek için evleniyor. Bu evlilikten hayır beklememek lazım. Bir kere kafa yapunuz bir olmalı amacınız Allah rızası olmalı. Dediğim gibi hakkını ara böyle devam edersen 30 yaşında geldiğinde geride birüsür kızlar kadınla aldatılmış olacaksın
Soran+1 yılYa ama boşanırsam ailem beni yanına alır o yüzden boşanmak istemiyorum
Soran+1 yılNe zaman onunla konuşuyum onun yüzünü bile görmek istemiyorum
Soran+1 yılYa ben zaten ailemden kurtulmak için hocamla evlendim artık evlenmek istemiyorum doğacak çocuğuma babasız büyütmek istemiyorum çünkü boşanırsam kocam evlenir çocuk yapar çocuğum babasını başka bir kadınla evli ve çocukları var olduğunu göstermek istemiyorum çocuk mahif olur
Soran+1 yılYa akşam eve gelince onunla konuşan ya ağlarsa beni hacet tekrar yapmam dersr
Soran+1 yılDerse o zaman bakmam gerekiyor
- +1 yıl
Bence bu böyle devam edecektir. Hamile olmasan daha iyi olurdu ama sıkıntı. Konuşmasına göre bakarsın. Aldatma affedilecek bir şey değil. Sen umut bekliyorsun artık yapmasın falan ama senin hayat arkadaşın ya. Sonuçta her gece birlikte aynı yastığa baş koyuyorsunuz. Bu böyle devam eder mi sence
Soran+1 yılBilmiyorum kafam çok karişik
Soran+1 yılÖzür dilerse ve tekrar yapmicagina söz verirse büyük ihtimale affederim
Soran+1 yılNasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum🥺💔
Soran+1 yılOlur yazarım aslında şimdi işten geldi düş alıyor şu an
Soran+1 yılUyumadan önce mi konuşsam
Soran+1 yılKonuya nasıl baslicağimi bilmiyorum
Soran+1 yılSonra ne diyiyim
Soran+1 yılTamam silemeye baslicam
Soran+1 yılTamam yazarim
Soran+1 yılOnunla kavga ettim
Soran+1 yılKavga ettik kendimi odaya kapatın oda yanıma geldi kapıyı aç dedi açmadim
Soran+1 yılKabul etti özür diledi kabinin önünde ağladı ben onun yüzüne bile bakmadim
Soran+1 yılSence affetmeli biyim
Soran+1 yılCidden mi tekrar yaparmi
Soran+1 yılBilmiyorum afedersemde çocuğum için affederim çocuğum babasız kalmasın diye
Soran+1 yılOnu nasıl süründüre bilirim
Soran+1 yılNasıl yapicam
Soran+1 yılYazdim
Yaş farkına takılan ben.
Umarım troll dur
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil gercek
Oha.
Direk ekran görüntüsü al bosanacaksan mahkeme de delil olsun013 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi yapiyim
Soran+1 yılAma boşanmak istemiyorum üstelik hamileyim
Soran+1 yılOnu biliyorum başka nasıl halede bilirim başka napabilirim bu 2. Hamileliğim aldırmamak 1. hamileliğinde banyoda ayağım kayıp düşmüştüm bebeğimizi kaybetmiştim bu da 2. Çocugum aldiramam
Soran+1 yılTamam boşandım zaman ailem beni yanına alıcak tek başima bir eve çıkmama izin vermez ailemin evine gitmek istemiyorum onlardan kurtulmak için hocamla evlendim şimdi boşanırsam bile ailem çocuğumu babasına verir kocamda çocuğu mu göstermez benden alir😔💔
Soran+1 yılYa boşanırsam bile ailem beni rahat bırakmaz ve ailem çocuğumu kabul etmez beni zorla yanlarına alırlar ailem çok sıkı bir aile
Soran+1 yılTek başima sıfırdan çocuğumla yeni bir hayat kurabilirim ama ailem izin vermiyor
Soran+1 yılHayır çocuğuma sahip çıkacam
Soran+1 yılNe zaman kocamla konuşyim beni aldattığını öğrendim ne zaman söyleyim
+1 yılgeçmiş olsun affer erkektir yapar aldatmayan erkek yok. bir seferlik laf etme
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl laf etmiyim ben köle miyim ya afetmem
Soran+1 yılErkektir yapar deme yapmicakti hamile karısı varken gidip öğrencisiyle şey ediyor vakit geçiriyor afetmem
İyi olmuş sana ben demiştim o adam sapık 33 yaşındayken 18 yaşındakine bakmış diye
06 Yorumla
Soran+1 yılKocam sabık değil😔
Soran+1 yılBilmem
Soran+1 yılKocam sabık değil tamam mi belki ben hamile olduğum için onunla olmadigim için yaptı olabilir
Troll olduğunu umup geçiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil gerçek
Ve anidan rüyadan uyaniyorsun xd
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Pek inandırıcı gelmedi
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçek ya
+1 yılAldirip bosanicaksin mk napcan baska
14 Yorumla
Soran+1 yılAldırmam çocuğu mu boşanmakta istemiyorum
- +1 yıl
Ozmn aldatsin banane
Soran+1 yıl🥺🥺💔
- +1 yıl
tamam yeter bu kadar troll
Bisey olmaz ogrencisini mutlu etmeli hocalar
14 Yorumla
Soran+1 yıl😡😡😡😡 ya ben benim ne suçum var
Soran+1 yılDaha neler😭😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü plmus seni anlaya biliyorum kararı sen vereceksin bundan sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılAma napabilirim boşanmak istemiyorum ailemin yanına gitmek istemiyorum 1 aylik ta hamileyim
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenaryodaki becerilmek isteyen kız sensin sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılNe senaryosu ya daha neler düzgün konuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce mi beraber oldular acaba?
017 Yorumla
Soran+1 yılYoo
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun
Soran+1 yılGeçen hafta kız öğrencileriyle iş için şehir dışına çıkmıştı 3 gün önce geldi ve dün öğrencisi bu mesajı atmiş
Cevap sahibi+1 yılLisede öğretmen sanırım. Yani kız buna çok zamandır abayı yakmıştır. orada da olan olmuştur sanırım.
Soran+1 yılEvet lisede öğretmenlik yapiyor🥺
Cevap sahibi+1 yılBende lisede öğretmenim
Soran+1 yılCidden mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılPeki siz öğrencilerinize nasıl davranıyor sunuz
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir tutumum yok. Ama istersen özelden konuşalım
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma işim vardı
burada mısın
Soran+1 yılBurdayim
Cevap sahibi+1 yılTamam ekle beni o halde
Cevap sahibi+1 yılHey?
Cevap sahibi+1 yılBurdayım demiştin 😞
Cevap sahibi+1 yılOf
Bosan
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamam
Soran+1 yılÇocuğumu babasız büyütmek istemiyorum
+1 yılAllahbyardimcin olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılSağol ne yapabilirim
- +1 yıl
Burdan ne diyebilirim kardeşim ulu orta konuşmayı seven birisi değilim burdskinsorularin çoğu trol
Soran+1 yılBenim sorum trol değil ama
- +1 yıl
Benimde sorunlarım var bir zok şeyde
Güzel senaryo...
01 Yorumla
Soran+1 yılSenaryo değil gerçek
+1 yılÖğrencisi 18 den küçük mü
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
+1 yılSende öğrencisi yaştasın zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılEskiden onun ogrencisiydim
- +1 yıl
Güzel fantezi bu arada, devamını konuşmak istersen yaz bana
Soran+1 yılNe fantezisi ya beni aldati 😭😭
- +1 yıl
Ekle beniiii
- +1 yıl
Ne güzel işte 3'lü yaparsınız baya da zevkli olur
Soran+1 yılBeni daha fazla kizdirma
- +1 yıl
Ne yaparsın kızarsan. Kucağımda zıplayarak beni cezalandırır mısın?
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence kurgu
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki kurgu knk
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri