Sık sık düşündüğünüz biri aklınızdan çıkmayan çıkaramadığınız bir şey var mı? Ah kahvem beni düşürdün bu aşka 😂😂🤦🏻🤭gece gündüz düşünüyorum seni... ahhhh sevgilim ahhh sevgili kahvem...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sık sık düşündüğünüz biri aklınızdan çıkmayan çıkaramadığınız bir şey var mı? Ah kahvem beni düşürdün bu aşka 😂😂🤦🏻🤭gece gündüz düşünüyorum seni... ahhhh sevgilim ahhh sevgili kahvem...

Aşk olarak değil de kaybettiğim bir arkadaşım var yani kaybettim derken vefat etmedim kendi hatamı kusurlarımdan dolayı kendisini kaybettim, daha dün kendisine nasılsın iyi misin diye farklı bir Instagram hesabından mesaj attım iyi olmadığını hissediyorum dedim iyi değilim dedi konuşmak istediğim destek olmak istedim senden sonra dedim hesabını sildikten sonra beni engelledikten sonra dedim hayatımdan çıktıktan sonra dedim baya kötü zamanlar geçirdim Bir şeye ihtiyacın olursa destek olmak isterim ya çünkü hata bendeydi hayatımdan çıkmasını neden olan hata benden kaynaklanıyordu, ancak beni dinlemek istemedi cevap bile vermeden engelledi mesajımı gördüğü halde o yüzden sık sık düşündüğün bir tek o var bazen düşünmüyorum bazen aklıma gelince üzülüyorum.
Hayır maalesef sık sık düşündüğüm birisi yok ama sık sık düşündüğüm aynı şekilde beni sık sık düşünen biri olsun isterdim. merak edilmek ya da değer görmek nasıl bir duygu her zaman merak ediyorum. ama bu zaman da kimse kimseyi düşünmüyor ya da sevmiyor gerçekten
Merhaba,
Evet var, gelecekteki aşkımı düşünüyorum. Acaba napıyor? Nasıl? Hali keyfi yerinde mi? Her şey yolunda mı? Ne zaman gelecek! 😅
Soruma hoşgeldiniz😂😂 umarım çok bekletmez sizi
Hoş buldum sende hoş geldin 😅
Amin inşaAllah cümlemizi 😅Senin detayda güzelmiş 😅ah ulan ah 😅of ulan of sjsjdjd
Kahvem sevgilim tanıştırayım😂
Ben de severim yani kahveyi her sabah wightchocolate moco içmeden kendime gelemiyorum😅
White chocolatte mocha*demek istediniz 😂😂😂olur öyle bağımlılıklar😂
Evet onu demek istedim 😅sesli yazma Google ben söyledim o yanlış yazmış ben öyle dedim yani 😅😂 Googlenin hatası 😂😅
Ah ah ama en çok aşkıma bağımlı olurum sigaradan bile çok sigarayı bile bırakırım ama aşkımı asla 😅
Sizi bulur umarım...
Amin inşaAllah 🌸Mutlu akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakalın
👋bye bye...:))
Sık degil ama arada düsundugum birisi var
Ben onu dusunuyorum ama o beni dusunuyormu bilemiyorum
Bazen yaninda olsaydim diyorum kesin kirardim o kafasini😄😄
Hahahah bende böyle oluyorum aylar sonra görüştük bkynuna sarilmamak için zor ttuum öyle mesafeli, gltunu gördüğüm adamın dönüştüğü kişi olunca insan üzülüyor
@Aysenkural bilemiuorum yaninda olsaydim sarilurmiydim yoksa dövermiydim 😄 saka saka bende kimseye el kalkmaz kiyamm ben
Cevap
18Cevap
Sık değilde arada düşünüp aklıma gelen var...
Sürekli düşündüğüm acaba ne yapıyor dediğim biri yok. Açıkçası birini hayatımın tam merkezine koyacağımı düşünmüyorum
3.5 sene önce yanımda şehit düşen devremi unutamıyorum rüyalarımdan çıkmıyor ALLAH mekanını cennet etsin
Vardır. İnsanın kalbinin bir yerlerinde çok önemli kişiler vardır. Kalpleri yarıp bakmak lâzım. Öyle değil mi?
Evet var şu arkadaşa aşığım 😍😍
Beni seven tek kadını hep düşünürüm. 😊 İyi ki varsın Canım Annem 😊
Sık sık düşündüğüm arada aklıma gelenler olur sadece
bazen beynimi söküp atma isteği uyandıran biri var 😅
Biricik sevgilimi düşünüyorum... Bu da beni yoruyor aslında düşünmeyip kendi hayatima bakmak istiyorum ama...
kahretsin para
😂😂😂🤦🏻
Sokakta sevmeye çalıştığım ama benden kaçan kedyler aklımdan çıkmıyor
Var her zaman da biri olur hiççç boş gezmem
Nickimden de anlaşılcağı üzere her gün düşünüyorum
Var biri , ben onu düşünüyorum, eski sevgilim, nasıl bitti diye kara kara düşündürüyor
evet, sık sık düşündüğğüm bir kaç kişi var
Evet var.
Ne yazık ki var, ve ben buna engel olamıyorum
Vardı ama çok kırdı artık yok olmaz da
Olmazmi çok seviyorum onu
Kimseyi düşünemem uykum geliyor
Var tabi Konyalı 1-55 boylarında Ceylan gözlü
Yok hayır 🤥
Burnun buraya uzadı 😂🤦🏻
O hep uzuyor Allah kahretsin 😬
Doğru söylemiyon ki kısalsın😂😁
Var var :)