Ya bu Türkiyede çok özentice yapılan bir şey. Anlık gelişen bir şekilde olursa neden öpüşmemek? Bana sokak ortasında dövülen bir kadın veya çocuğa aptal aptal bakan toplum daha alhlaksız ve terbiyesiz geliyor. Yolun ortasında cinsel ilişki elbetteki olmaz. Ama insanlar birbirlerini sevsinler bi rahat bırakın lan... Toplumun bu iki yüzlülüğü işte... Bu tip şeylerde öpüşen erkek iri yarıysa ne hikmetse kimse sesini çıkartmıyor. Ama diş geçirebileceği biriyse hemen tepesine biniyor. Tam bir cahilin yapacağı tepki... Sürüngen beyin bu şekilde kullanılmaya devam ederse insanlığın geleceğini ben pek parlak görmüyorum.
Buna tepki gosteren insanlari hic anlamam, sevgi kadar ask kadar guzel bir sey var mi bu dunyada yaa 💗🩷💖? Birakin insanlar sevsin, sevilsin, sevgilerini gostersinler. Sarilsinlar, opussunler. Ne yani cocuklarin ahlaki mi bozulacak saniyorsunuz? O ayip olur gormesin dediginiz cocuklar her gun tv'lerde internette neler neler goruyor, izliyorlar bir bilseniz!! Ahlak bekciligi yapacaksaniz asil onlara bir cozum bulun derim!!! Tepki gosterecekseniz, sokak ortasinda kadin dovenlere, siddet gosterenlere tepki verin😡😡, birbirini sevenlere degil 👫♥️
Keske herkes sevse, sevilse, belki o zmn duzelir bu dunya 🫶
Anlık bir öpücüğün kimseye zararı yok abartmayın yanaktan öpersen tamam ama dudaktan seks e girer cık cık bırakın şu şekilciliği artık içimden gelir anlık öpersin amma abartıyorsunuz işiniz gücünüz bel altına bağlamak her boku ahlaksızlık dediğiniz şey hırsızlıktır, kadına çocuğa hayvana şiddettir, yolsuzluk yapmaktır, yalan dolan konuşmak zarar vermektir ahlaksızlık kavramınız karanlık delik gibi sığ sularda yüzen anlayışınızı tebrik ederim.
yani ablam dediğin gibi ufak bir buse olabilir aşırı ufak ama öbür türlü olmaz ya ayıp denen bir şey topluma da saygı duymak gerekiyor bide ayıbı geçtim şimdi öyle bir şey olsa çıkacak bir tanesi laf söyleyecek bağıracak çağıracak sinirler bozulacak hiç gerek yok o yüzden en iyisi en ufağından küçücük bir busedir
Bu tür sorularda yetim gibi hissediyorum kendimi 😂😂 sevgilim olursa bir gün sokak ortasında öpüşmem rahatsız olurum ve utanırım. yalnızken baş başa kimse yokken beni kendisine çeker o zaman öpüşürüm zaten.. insanlar bakarken rahat öpemem kimse olmamalı..
Hayır asla bana ters böyle şeyler. Ben hiç doğru bulmuyorum böyle şeyleri. Ayrıca burası Türkiye burada böyle setler yurtdışındaki gibi normal bir şekilde asla karşılanmaz. Yani hiç hoş değil madem o kadar öpmek istiyorum gitsin evinde öpsün. Ulu orta sokak ortasında falan ben doğru bulmuyorum şahsen bu tür hareketleri falan.
Ben öpüşmem ama öpüşeni de çok görüyorum. Öpüşmeye ya da sevişmeye karşı değilim ve olmam da düşünülemez. Buraya kadar her şey normal. Sadede gelecek olursam sokakta dudağa öpüşmeyi ve karşı cinse çok yakınlaşıp dikkatleri üzerine çekmeyi kesinlikle tasvip etmiyorum ve doğru bulmuyorum.
Sevgiyi göstermenin bin bir çeşidi var Evet öperim Ahlak havarileri bu soruda kendini gösterecek Bu ülkede çocuk gelinlere berdelle yakın akrabasını es olan insanlara yetiştirme yurtlarında tecavüze uğrayan sesi soluğu çıkmayan çocukların Şiddet mağduru kadınların sesi olun Bence
Normalde sevmediğim bir durum ve yapmayı da istemem. Fakat hayatımda bir kere buluştuğumda fazlaca sarılıp biraz yürüdükten sonra dayanamayıp dudaklarına yapışmıştım benim için en güzel anlardan biridir.
Ne endoskopisi ya abartmayın. İsteyen istediği yerde istediği kişiyle öpüşür. Bu ülkede sokak ortasında silahla insan öldürmek serbestse öpüşmek de serbest. Savaşmayın sevişin 🤣
Partnerimin için sorun olmazsa öpüşürum fakat onun isegine bağlı birazda çevreden gelecek bakismalar onu rahatsız etmediği sürece benim için sorun olmaz
ben havalimanında aşık olduğum kadınla bir köşeye geçip yarım saat ağlamaklı bir veda sahnesinde defalarca kere öpüştüm. Olur yani bazen böyle şeyler...