Evlenmekten korkan bir erkeğin korkularını nasıl yene bilirim?

Merhaba arkadaşlar. Adamın durumu iyi benim de öyle ama adam evlenmekten çok korkuyor, benim yaşım 40 onun yaşı da 47 ikimiz de yaşımızı göstermiyoruz, aşığız bir birimize hem beni kaybetmekten korkuyor hem evlenmekten nasıl davranacağımı bilemiyorum artık. Ya beni terk edersen dedi ilk eşim vefat etti etmese şu an hala evliydim dedim, biz 7 senedir beraberiz ben evlenmeyi düşünmüyorum dedim hay dilime eşek arası soksaydi o da öyle demişti ama çevremiz onun ailesi evlenmemiz için çok baskı yapıyor, o daha önce hiç evlenmedi üniversiteden beri arkadaşız beni sevmekten bi an bile vazgeçmedi hayatına başka bir kadıni da almadı ev iş iş ev öyle bir hayatı var hiç aldattığını hissetmedim bile ne zaman çat kapı iş yerine gitsem orada yalnız, evine defalarca sürpriz yaptım, telefon hep ortada sosyal medya kullanmıyor, babası zamanında annesini çok üzmüş o da kendine söz vermiş asla hayatımdaki kadını üzmem diye. Velhasıl onun korkusunu yenmesi için ne yapmam lazım? Lütfen aklı başında beyler bu durumu atlatanlar bana yardımcı olur musunuz?

Evlenmekten korkan bir erkeğin korkularını nasıl yene bilirim?