Sevgilisi olmayan insanlar olan insanlardan daha mı şanslı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilisi olmayan insanlar olan insanlardan daha mı şanslı?
Sevgilisi olmayan insanlar ile ilişkisi olan insanlar arasında "şanslılık" konusunda kesin bir kural yoktur. İnsanların ilişki durumu, kişisel tercihlerine, yaşam koşullarına ve ilişkileri nasıl yönettiğine bağlı olarak değişebilir. Her iki durumun da avantajları ve zorlukları vardır. Duygusal destek ve yakınlık bulabilirler. Paylaşılan deneyimler ve anılar yaşayabilirler. İlişki içindeki deneyimlerden öğrenme fırsatlarına sahip olabilirler. Karşılıklı anlayış ve destek ile stresi azaltabilirler. Şanslılık, her bireyin yaşam tarzına ve tercihlerine bağlı olarak farklılık gösterebilir. Bazı insanlar ilişki içinde mutlu ve tatmin olurken, diğerleri bağımsızlık ve özgürlüğü tercih edebilirler. Önemli olan, bireylerin kendi ihtiyaçlarını tanımaları ve yaşamlarını bu ihtiyaçlara uygun şekilde düzenlemeleridir. sevgilisi olmak veya olmamak, her iki durumda da kişisel tercihlere, yaşam koşullarına ve ilişki yönetimine bağlıdır.
Sevgilisi olmayan insanlar, daha fazla kişisel özgürlüğe ve bağımsızlığa sahip olabilirler. Kararlarını tek başlarına alabilir, zamanlarını kendi isteklerine göre planlayabilirler.
Bir ilişki olmadığında, bireyler daha fazla kişisel ve mesleki gelişimlerine odaklanabilirler. Bu, yeni beceriler öğrenmek, hobileri geliştirmek veya kariyerlerine yatırım yapmak anlamına gelebilir. Sevgilisi olmayan insanlar, genellikle daha geniş bir sosyal çevreye sahip olabilirler. Arkadaşlar, aile üyeleri ve diğer ilişkilerle daha fazla vakit geçirebilirler.
Cevap
8Cevap
Değiliz çünkü yalnız kalmak için herkesi çevremden uzaklaştırdım ve kendi başıma kalınca fark ettim ki beni anlayan ve seven birine ihtiyacım varmış
Bence sevgilisi olmayan insanlar daha mutlu ya. Ben şahsen çok mutluyum böyle ne üzen var ne kıran var beni. Hayatında biri olunca ne oluyor sanki seni hep üzüyor kırıyor o yüzden gerek yok bence.
Benim hayatımda hiç sevgilim olmadı kendimi şanssız hissediyorum
İnan bana daha şanslısın. Hiç sevgilin olmadı hayatına biri girmedi şanssız olarak görme bence kendini. Yani sevgilin olunca ne oluyor bu devirde sanki. Kimse kimseyi gerçekten bile sevmiyor artık..
Bence şanslı. Benimde yok kafam rahat. Ortam çok kötü çünkü.
Genel olarak evet. Hormonal konularda hayır :D
Gerçek ve uyumlu bir aşk ise sevgililik güzel aksi durumda yalnızlık en iyisi.
uzun süreli sevgilsi olmayan diyelim
kısa süreli ilişkiler daha mantıklı
Nasıl evet çıkmış anket yaw. Bunlar hep savunma mekanizması bence.
bence sevgili olduğun kişiye bağlı
Sevgilisi olanlar şanslı gerçek aşkı bulan
Olanlar şanslı tabikide
Evet daha şanslı
Aynen bencede çok şanslı. Şahsen ben hayatımın sonuna kadar hayatıma hiç kimseyi almayı düşünmüyorum. Böyle yalnız başıma çok daha iyiyim. En azından üzen kıran birileri yok beni.
Valla çok şanslıyız
Aynen bende aynı fikirdeyim. Hem karışan yok hayatına müdahale eden biri yok bence çok çok şanslıyız. Ben istemem öyle hayatıma karışılsın falan. Böyle tek başıma o kadar şanslı ve güzel hissediyorum ki..
olanlar şanslı
Bencede tam tersi. Olanları ben şanssız olarak görüyorum. Yani ne bileyim aşk falan hepsi bana şahsen artık boş geliyor. En güzeli yalnızlık. İnsan yalnızlığa alışınca kendini daha şanslı hissediyor niyeyse sevgilisi karışanı olmadığı için herhalde..
Evet
Evet daha şanslılar kafan rahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?