Sizce erkekler mi ayrılınca daha çabuk unutur kadınlar mı?
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce erkekler mi ayrılınca daha çabuk unutur kadınlar mı?
Erkeklerin veya kadınların hangi cinsiyetin daha çabuk unuttuğuna dair kesin bir kural yoktur. Bellek ve unutma, kişiden kişiye büyük ölçüde değişebilir ve birçok faktöre bağlıdır. Cinsiyet, bu faktörlerden sadece biridir. Kişinin genel zeka seviyesi, bilişsel yetenekleri ve öğrenme tarzı bellek ve unutma üzerinde etkili olabilir. Bu faktörler cinsiyete bağlı değildir. Stres, duygusal durum ve depresyon gibi duygusal faktörler bellek üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. Bu faktörler, hem erkekleri hem de kadınları etkileyebilir. Yaşlanma, bellek üzerinde etkili olabilir ve yaşlılıkla birlikte hafıza problemleri daha yaygın hale gelebilir.
Unuturum, unutmak zorundayım. Evet ayrılmak artık onsuz yaşamak zor ve incitici..
Ama herşeye rağmen hayat devam etmeli. Genelde çoğu erkek için hemen unutur başka kız peşine düşer derler ki kesinlikle doğru derler. Ama ben hiçbir zaman o düşüncede olmadım.İşyerinde işimi yaptım evde aşk acısının kralını yaşadım çok zor zamanlar geçirdim. Ama hiç başkasının peşine düşmedim.
Zamanla unuttum, belkide alıştım bilmiyorum.
aslında gerçek bir sevgi yaşanmışsa bu işin kadını erkeği olmaz. Genelleme olarak erkek denmesinin sebebi erkeklerin aynı anda çok sayıda kızla çok ciddi olmadan ciddiymiş gibi takılmasından kaynaklanıyor. Öyle oluncada unutması çok sürmüyor hatta aramazsa hiç hatırlanmıyor ki unutması dert olsun :D
Ayrılık birinci hafta Birinci ay İkinci ay Üçüncü ay Altıncı ay
erkekler 🥳🍻. ☺️. 😕. 😟. 😭
kadınlar 😭😭😭. 🤬 😡. 🥺🥺. ☺️. 🥰😛🤰
Cevap
11Cevap
Kadın çabuk unutur. Erkek unutma aşamasına gelmemek için mücadele eder ve finalde unuttuğun da çabuk unutmuş imajı oluşur
Bence erkekler daha çabuk unutur. Kadınlar hemen unutamaz öyle. Erkekler ayrılır ayrılmaz hemen sevgili yaptıkları için unutması zor olmaz onlar için diye düşünüyorum ben
Kirlenmeyene dek kızlar unutur ama erkenler zaten "unutkan"❣️❣️❣️
Aynen erkekler zaten iki güne unutur. Kadınlar eğer gerçekten sevdiyse bir ömür geçse bile unutmaz bence. Erkekler için zor değil bugün seninle yarın başkası ile olur.
saçma sapan düşünmeyin bence ilişkinin bitiş şekli ile alakalı bu dominant karakter saygısızca bitirmişler en zor o unutur. ayrıca erkek daha duygusal bir canlıdır nokta.
birincisi unutmak diye bir şey yoktur bunun için bunamak lazım
ama sevgi/aşk gibi şeylerin bitmesi ise söz konusu duygu anlamında bu tamamen cinsiyet değil kişilik karakter ve karşındaki insanla da alakalı bir şey
Kadınlar tabikide ertesi günü hiç olmamış gibi davranabiliyorlar
Erkekler çabuk unutur bir şey söylesem iki dakika sonra sorunca neydi diye soruyor gerisini sen düşün
Erkekler genel anlamda kafasında 40 tilki olduğu için diğer bazı şeyleri unutmaya meyillidir. Bazı kadınlar ise fıtratı gereği unutmayı seviyorlar, çok örneği var
Kadina sabah ne yedigini sor kem küm yapar o derece :D
Erkekler hepsi aynı değil ama unutmayan unutmuyor
İlişkinin bıraktığı ize bağlı olarak yine de kadınlar daha kolay unutur diyorum
Erkekler
Erkekler unutur
Kesinlikle ben.
Kişiye göre değişir
kadınlar
Bence erkekler daha çabuk unutur. Erkekler ayrılır ayrılmaz daha çabuk sevgili yapar genelde. Kadınlar hayatına ayrıldıktan sonra hemen bit sokamaz. Erkekler o yüzden çabuk unutur diye düşünüyorum.
Erkekler yenisini bulunca anında unutur
Kişiye göre değişiyor o
Aynen kim daha az sevdiyse bence o daha çabuk unutur. Gerçekten seven insan kolay kolay unutamaz çünkü sevdiği insanı diye düşünüyorum ben.
Erkek
kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?