Sevgilim 2 kez beni terketti ve ikisindede 2 gün sonra kendi birseyleri bahane ederek geri döndü. Ve bana sen alışmışsın bensizliğe baksana hiç arayıp sormadın falan dedi bende ona sen beni terkettin senden adım bekledim her defasinda dedim o da benden bi adım beklemiş, bu sefer beni 3. terkedişi ve 1 hafta oldu aramadı yazmadida engellememişte instagram hesabı bendeydi şifresini bile değiştirmemiş sizce bu seferde benmi aramalıyım onu? Arkadaşlarım arama diyip duruyor o seni arar falan diyorlar ama ben ümidimi kestim aramak istiyorum arasam ne kaybederim düşüncesindeyim sizce ne yapmalıyım?
Ara
Arama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce o beni ararmı yani çok istiyorum geri dönmesini🥺🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni üç kez terk etmiş. 2 kez geri kabul etmişsin şimdi de arayacaksın öyle mi? İnsanda azıcık gurur olur. Omurgan mı yok?
Kalbime söz geçiremiyorum lanet olsun
Aferin. Ağzına tükürsün sen de hiçbir şey yapma. Daha çok gezersin buralarda bana şöyle yaptı ne yapayım böyle yaptı kendimi nasıl kurtarayım diye. Aferin.
Elimde degil ben nasil kendime gelebiliri
Elimde değil diye zırlamayı bırakıp kendine olan saygını geri getirmen lazım ama bu kafayla zor. Git özür falan dile beni terk ETTİĞİN için senden özür dilerim de ayaklarına kapan da paşamın egosu tavus kuşu gibi kabarsın
Kendine zarar vermekten falan bahsetmişsin önceden okusaydım seni muhatap alıp cevap dahi vermezdim psikiyatriye git
Ne alaka ya ne diyorsunuz siz hayatimdaki ilk insan sonuçta haksizmiyim?
Evet haksızsın. Hayatımdaki ilk kişi yüzünden kendime olan saygımı kaybetmeye başladığım an görüşmeme kararı aldım ve bir kez bile pişman olup geri dönmeyi düşünmedim. Her yerden engelleyip bütün fotoğrafları mesajları yok ettim. Hiçkimseyi kendimden daha fazla sevemem.
Kalbine nasıl söz geçirebildin peki?
“Hiçkimseyi kendimden daha fazla sevemem” her şeyi açıklar. “Ben onun iyiliği için çabalarken o bana nasıl böyle kötü hissettirebilir?” düşüncesiyle gelen sinirim ortada sevgi falan bırakmadı.
bence aramalısın, böyle pasif agresif tutumları ilişkinize ve size zarar verir, arayıp konuşup çözmeye çalışın, karşınızdaki bunu istemiyorsa ilişkinizi tamamen bitirebilirsiniz.
Terketmesi bittigi anlamina geliyor
Ablasi bile arama diyor bana sizce ne yapmaliyim
vazgeçip ilişkinizi ve iletişiminizi bitirmenizi öneririm, zor olan kararı siz de alıp ayrılığı kabullenme aşamasına geçmelisiniz.
Engellemiyorda ne yapmam gerek hala bi umut varmidir
sizi terk etmiş birisine karşı umut beslememenizi tavsiye ederim, özsaygınızı koruyup kendinize yönelmeniz ve ilişkinin bittiğini kabullenmeniz bu süreç için çok daha makul olur, aksi halde daha çok üzüleceksiniz...
Kalbime nasıl söz geçirebilirim peki o kadar yıla yaşanmışlıklara ne yapabilirim peki?
ayrılık ve yas bir süreçtir. bunu en iyi şekilde atlatmanız hayatınıza sağlıklı ve yeniliklere açık şekilde devam etmeniz için önemli. öncelikle bunu kabullenmeli ve kararlı olmalısınız.
Olabilsem keşke offf offff yemeden içmeden kesildim aglayip duruyorum
paylaşmak isterseniz dinlerim, telegram @buradayeniyim, sevgiler.
Arama bacim ya öf
Neden peki
Seni haketmiyoru lutfen bizi dinlee
Ama cok seviyorum ya kendime zarar vericem ya da o dönecek
Saçmalama
arama gurursuz musun
Araa