Soruda gördüm arabası olan her zman öndedir filan ne ara bu hâle geldik
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ee ne yapalım burada karısını paylaşmak isteyen kocaları da görüyoruz biz ne hale geldik diyor muyuz. Erkek kadın farketmez hepsinin içinde kendine saygısı olmayan insanlar var
Anladık sende paragözsun
😂
Bunlara önem vermeyen kızları da sevmiyorsunuz, o kıza karşı yanlış yapıyorsunuz. Nerede egolu kız var ona tutuluyorsunuz.
Sen şuna desene ben paragözümde kilıf uyduruyorum
Yoo eski sevgilim inşaat işçisiydi bazı dönemler hiç çalışmazdı bile. ailesi de işsiz güçsüz fakir insanlardı. Senelerimi verdim her şeye göz yumdum sevdim ama sonunda aldatıldım. Elime geçen sadece bu.
İnşaat işcisi emin ol %70kesimden fazla kazanıyor
Asgari ücret alıyordu ya hem de şehir dışında çalışıyordu. Neyse tamam. İyi akşamlar
Tamam sg
Saygısız.
Yemin ederim o kadar haklısın ki
Ahirete arabayı götürmeyecegimize göre önemi yok karakteri olsun da gerisi beraber halledilir
Ooo önem vereydim ben ona araba almak istemez aldırtırdım.
Baban alırdı sen değil
Babamla konuşmuyorum. Bilmeden bazı şeyleri cevaplama
Holdingin mi var bu yaşta
Ne alaka bi erkek alabiliyorsa kızlarda alır bende alabilirim ne var bunda istiyen herkes alabilir Allah Allah ya
Bana oradan bir touch blue
Dalga geçmeyi kes işine bak.
Sg ergen bahar
Doğru.. bi yastan sonra gelip evden almayacaksa ne anlami var.. öğrencilik hayatindan bahsetmiyorum ama yetiskinlik döneminde olmali
Dedi babası asgari ücret alan kız
Babam universiteyi bitirir bitirmez araba almis ve hic bi zaman arabasız olmadik biz. Benim de arabam var. Helikopteri olsun demiyoruz.. bi zahmet kadinini evinden gidip alabilmeli diyoruz allan çöpçüsü
Senin o qnanın s1kerim qmına k0dumun cocugu bizim senin gibi babamız mı var da araba alacak bize qnasını namusnu s1ktiğim konusuyor bir de eskiyle simdi bir mi domuz suratlı qnasının qmına balta soktuğumun rospusu
Ağla aqduğumun varosu git anana ağla yanlis erkekle evlendigi icin
Ulan qmına kodumun ropsu çalıştığım para bana kalsa babanı bile satin alırım ırzını namusunu s1ktigimin kqhpesi
Senin bu kötü boktan kalbinle y*rrami tutar ettigin beddua. Tutuyosa git kendine dua et hayvan herif. Adam olursun belki dua ile
Umarım seni 9 suriyeli param parca edene kadar s1ker
Başına gelecek göreceksin
Senin ananı sktikleri gibi mi
Qnanisını s1ktiğim rospusu
Benim qnam senin gibi rospu mu ruhunu s1ktigim
Karsımda olsan mezara yollarım seni konusuyor işte qmıns kodumun cocugu
Git simdi aglayarak 31ini cek zavallı
Sende git 52ini cek ağlayarak qmına k0dumun rospusu
Helalinden parami kazanip yiyorum sizin gibi bi baltaya sap olamayanlar da böyle anca küfür edip 31 ceker zavalli
Benim kazandigim paranin ceyreğini kazanmiyorsun qmına kodumun salağı ne iş yaptiğimi biliyor musun sen mal rospu
Ağlaaaaaa
Sen ağllaaaaa helalmiş senin gibi rospunun mesleği rospuluktur kaldın bekar kimse almadi seni paragöz rospu oldugun icin ahahahah
Seni kim alır qmıns kodumun kap kara qmından baska bir vasfın yok
Böyle ulasamadiginizi boklarsiniz iste bu kadar zavalli bi zihniyet. Aciyorum sana igrenc bi karaktersin. Kudur simdi senden daha güçlü kadınlar olduğu icin.
30 yaşında 52 ceke ceke parmağı yamulmuş kendini bir s1k sanan malın önde gidenisin inan zerre s1kimizde de değilsin zaten kimse yazmadığı için sana bu kadar kudurdun kim yazar senin gibi rospuya
Acıyorum sana sen kedi besle kimseye sebep olma evlenip
Çok zavallısın umarım bi gün bi çöp arabası alabilirsin kendine belki bi çigene kabul eder o zaman seni.. hadi bye
Sana cingene bile bakmamış ki puahahah
Ben yuksek lisans yapıyorum yurt dışına gidecem sana suriyeli erkeklerle iyi döllenmeler
Ananin a*mina gidersin bu zihniyetle anca. Defol git bu ulkeden zaten zihni bozuk zavalli çingene. Doktora yaptiginda akademik olarak bana ulasabilirsin belki zavalli.. git once kafanı degistir yamuk skinle oynamayi birak da.. zavallı p*iç
Senin qnanın qmına giderim pespembe qmcikli bir rospu olduğu için zihniyetten bahseden rospuya bak qmı olduğu için kendini tanrı sanan aptal bir rospu evladısın sana takınacagım tavır budur senin gözümde rospudan daha asagılık bir varlık olduğunu sayarak konusuyorum simdi basurlu qmınıda al babana s1ktir
Evet gerçekler bunlar
Reis valla ben bundan sonra hicbir kıza yardım etmem kocası dövse umursamam biri taciz etse tecavüz etse yine umursamam benim için bitmişlerdir bir an önce yüksek lisansı bitirip ülkeyi terk edeceğim
boş ver paragözler iste
Sen değil misin
Degilim sonradan gorme
Evet bende şimdi onu gördüm
Bence önemsiz şeyler ve bunda samimiyim
Hiç inandirıcı değil ama neyse tebrik ettim
Gizliyim yalan söylememin bir alemi yok