Kızla kafeye gitmişler kız bunları etiketlemis ama etiketlerde görünmüyor, bu çocuk da almış kızın paylastigini paylaşmış, kafeye iki erkek bir kız gitmişler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet olabilir veya olmayabilir bilemeyiz
İkisinden birinin olduğu kesin
Bu konuştuğum çocuk bir yandan da teweterda ayrılık sözleri paylaşıyor oste canımı yakanın canı yansın vb
Valla ne desem bilemedim sen flört müsün bu bebeyle
Hayir kendisi beninle yattı ertesi günü de istemiyorum dedi neler çektim ben
Nasıl güvendinde yaptın ilk günden mi oldu
Bir kaç senedir tanışıyoruz , araya kuslukler girdi ve sonra altı ay boyunca konuştuk niyeyse yaptım bin pişmanım bin pişman, bana evime zorla girdin felan demişti eski sevgilisi buna dönünce
Bekaretini ona verdiysen pişmanlığın çok normal oda ş*refsizin tekiymiş konuya gelirse iki erkek bi kız dedin diğer erkek kızın akrabalarını takip ediyorsa diğer erkeğin b
Ya arkadaşı ya da akeabasıdır ve senin yatyığın çocuğa ayarlamaya getirmiş olabilir fikrim bu
Beninle aylarca konuştuk neredeyse her gün özledim dedi benle yattı ve ertesi günü bana beni yanlış anlama artık felan dedi şaka gibi
Kullandı seni çünkü amacı seninle yatmaktı ve amacına ulaştı kimseye güvenilmez hatta bu devirde babana bile güvenme cidden üzüldüm yani kendi neslimden utanıyorum yazık yani ne denirki böylelerine sen takma onuda takip etme boş ver önüne bak geleceğine bak yapmışsın bi hata olsun onu tamamen çıkar hayatından
Cidden bin pişmanım aklıma geldikçe Allahum ben nasıl yaptım bunu ya diyorum , aylar önce engelimi kaldırdı qma telwgramdan halen kaldırmadı
Bak sen tam unutucan o kendini hatırlatıyo sende izin veriyorsun benim sana diceğim ister dinle ister dinleme cânı gönülden iyiliğin için diyorum her yerden bas engeli sil numarasını seni şu an cepte görüyor sürekli stalk yok bi engeli kaldırıyor diğer engel duruyo üstüne üstlük hem senle yatıyor ertesi gün bırakıyor sonra sen üstüne gidince engelliyor cidden yüzüne bile bakmazdım böyle birisinin kendine az değer ver bu kadar düşme bi pişmanlık daha olmasın
Haklısın ama insan çok sevince böyle yapamiyor ama yapmak zorundayım haklısın, sence beni stalkliyor mu , numaramı kendi sildi
Bak işte dediğim o numaranı silmiş engellemiş ve o öyle yapınca sen peşine düştün bu nasıl böyle olur ya gibisinden sonra zaman geçince kendini hatırlattı engeli kaldırdı fotolar atıyo vs zamanını ayırdığına değicek insan bile değildir eminim ama sen onu birden her yerden siliceksin hiç ulaşamıcak o zaman anlar işte şu an seni cepte görüyor belki şu an senle yatmak bile istiyo olabilir belki sende istersin gitmiceğini bilsen ama gidicek sen dediğimi yap sil hayatından sonra dönersede yine yol ver yoksa yine pişman olursun biliyorum çok seviyorsun belki diyosundur onun gibi bulamam vs vs ama değicek insan değil yüzüne bakılmaz
Bilmiyorum zannetmiyorum benim için fotoğraflar attığına ya ben onun için kaç saat yol çektim yanına gittim , sınava hazırlanırken kendi beni aradı destek olalım birbirimize dedi , halbuki yalın arkadaşları var olduğu şehirde ama beni aradı yine de uzakta olduğumuz halde , ve ataninca ilk sildiği kişi ben oldum
Seven kaybeder... Bi tarafı kalkmış işte, valla sinir edici sen dediğim gibi onu sil hayatından çok fedakarlık yapmışsın ama keşke bekaretini vermeseydin onada kanmışsın artık elden bişe gelmez bundan sonra çok dikkat et kendine
Bi erkek sence bekaretini bozduğu kıza döner mi cidden bin pişmanım
Bak erkek demiyim ama bi adam bekaretini bozduğu kıza daha da bağlanır onunla evlenir yani onu bırakmaz çünkü karşısındaki kız ona güvenmiş ve yıllardır koruduğu kızlığını ona vermiş bunu gidipte terk edip yarı yolda bırakmaz adamlar ama dediğim gibi adamlar senin ki fıs çıkmış dönme ihtimali şöyle olur sen her yerden silersin bi kafaya tak eder sonra işte bu ya kızdan ayrılır boşluğa düşer sana gelir ya da canı seks ister sana gele öyle döner bu seni cepte görüyor işte ondan dönse bile kabul etme yoksa yine aynısını yapıcaksın
En çokta regl zamanında yaptığım için pişmanım ama cidden ondan onceki zamanlarda çok onceki senelerde istemişti yapmamistim
Her şeyin bi zamanı vardır evlendiğin zaman yapıcaktın işte neyse olan olmuş umarım başkasınlada yapmazsın bu hatayı yani bak şey diye düşünme ya bu çocuk istiyo yapmam uzaklaşır vs yok öyle bişe uzaklaşsın zaten onun için yanındaysa cehenneme kadar yolu var sen bunu sil hayatından her gün böyle umutlu olup ölüceğine bi gün ölürsün evet üzülürsün ama emin ol geçici bir şey sonra iyi ki silmişim bunu hayatımdan dersin
Tesekkur ederim
Rica ederim de sana bi sorum var benim eski sevgilim benden başkalarına öncelik veriyodu detaya girmicem ve düzelmedi hiç bende 4 gün önce ayrıldım bugün instaya bakayım dedim hikayeleri benden gizlemiş 2 tane erkek eklemiş napıyo sence
Bilmiyorum ki her eleyin bir sebebi var ama bilmiyorum
Anladım
Ben de Bi arkadaşımla buluştum kızın hal hareketleri hiç hoşuma gitmedi , Atandim , bana araba alırsın bilmem ne yaparsin diyir , eski konustugumdan bahsettim o da bahsetti , eski konuştuğumuz kız arkadaşının resmini gösterdim bir baktım başka fotoğraflara giriyor allahim ya , bir şey anlatıyorum dinlemiyor , konudan konuya atlıyor
Özel hayat denen bir şey var görmiyceği bir şey olabilir yani bunu düşünmesi lazım çocukça hareketler sergilemiş bu arada atanmana sevindim Allah utandırmasın
Tesekkur ederim , ne bilim hareketleri hoşuma gitmedi , sinir de olmadım ama sevmedim hareketlerini
Yeni mi arkadaş oldunuz, ilk kez mi görüştün
Hayir senelerdir arkadaşız ama çok samimi değiliz, uz sene sonra buluştuk tekrardan
Biraz mesafe koy benim de yıllardır beraber olduğum arkadaşım var mesela şakalardan hoşlanmam oda yapmaz ve bir kaç şeyden sende öyle yap hoşlanmadığın hareketlerini belirt tabi ki kalbini kırmadan ya da istemeden kalbini kırcaksan az görüş
Bundan sonra görüşmek de istemiyorum ya valla ve aynı kişiyle bulustuktsn sonra eve gelince kusuyorum neden o kızda böyle oluyor bilmiyorum , fala bakma diyorum ibadet kabul olmuyor kırk gün diyorum, öyle bisey yok diyor, sonra fal konuşmayalım diyir
Anlattığım kadarıyla bile ben sevmedim açıkçası, bencede görüşme sen bi etrafındaki insanları temize çek, neden hepsi senin etrafında toplanmış ilginç.