+1 yılErkekleri etkileyen şeyler de kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir, ancak genelde ilgi görmek, saygı duyulmak, anlaşıldığını hissetmek ve ortak ilgi alanlarına sahip olmak gibi faktörler etkili olabilir. Her birey farklıdır, bu nedenle iletişim kurmak ve partnerinizin neyden hoşlandığını anlamak önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben de iltifattan etkilenen minnoş pembiş kalpli biriyim. Güzel gülen, güzel gözlü kadınlarım oldu ve onlara ait hissettiğim zamanlarda birlikte eğlendiğimiz her saniyeden çok etkilenmişimdir. Mutlu anları paylaşmak ayrı, kederi ve üzüntüyü bölüşmek ayrı değerli. Bir şeyler anlatırken heyecanlanarak konuşan, gözlerinin içinden enerji fışkıran ve gülümsediğinde içinize tebessümler dolduran kadınlara da tav olmuyorsanız püh size beyler.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Beni her şey etkileyebilir. Net bir şey yok. Kalıplarım yok. Hiç belli olmaz! 😅
Çocuksu oluşu, gülüşü, sesi, ses tonu, merhametli kanaatkar ve fedakar olması, tatlı dilli olması, ince belli olması, minyon olması, hayvan sevmesi, çiçek sevmesi, temas bağımlısı olması filan! 😅65 Yorumla- +1 yıl
Eskilerin canı cehenneme! 😅
Üzülme üzme kendini sıkma canını bozma moralini 😅
Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir 😅
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yoktur 🌸
Önüne bak geleceğine bak sağlam adımlar atmaya bak
Sevenler genel olarak üzülür üzerler iyileri iyi olanları - +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum 😊 Mutlu akşamlar dilerim Hoşçakal'ın
+1 yılYahşi Cazibe ve bakımlı olması bence en baskın olan òzellik görsel olarak göze hitap eden çirkinde olsa düzgün seviyeli ve cazibeli kariyerli ayrica kendi ayakları üzerine başlamasını bilen kadınlar tercih eder erkekler genelde aksini düşünen varsa buyursun tartışalım detaylari
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
u +1 yılErkekler pohpohlanmaktan etkilenir vericen gazı vericen gazı :D onun dışında arzulanmaktan, beğenilmekten, doğal tavırlardan, hoş kokudan, kadınların onlara karşı olan umursamaz tavırlarından, fiziğinden, seksapaliteden, iç çamaşırı giymediğini öğrendiği kadın kişisi jsjs, kışkırtıcı konuşmalar vs bunlar tamamen kişiden kişiye göre değişen şeyler. Bu arada her kadın iltifattan etkilenmez şekil A ben.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzun bacaklar, ince bel, pürüzsüz beyaz bir cilt ve büyük göğüslerler ile dolgun kalçalar.. Bunlara düşmeyen bir erkek görmedim.
90 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAurası, içtenliği, tutkusu ( dişil enerji)
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Samimiyet iltifattan daha etkilidir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevdiğim kadının bir gülümsemesinden bile etkilenirim ama kişiye göre değişir tabi ki de. mesela Erkekler genellikle saygı ve bağımsızlık duygusundan etkilenebilirler. Partnerleri tarafından saygı gördüklerini hissetmek ve kendi kişisel alanlarına sahip olmak önemlidir. Erkekler, partnerleri tarafından güvende hissetmek ve desteklenmek isterler. İlişkilerinde duygusal bir destek bulmak önemlidir. Erkekler de kadınlar gibi ilgi görmekten hoşlanırlar. İlgilenmek, dinlemek ve ilgi göstermek, erkekleri etkileyebilir. Ortak ilgi alanları, birlikte vakit geçirmenin keyifli olmasını sağlayabilir. Ortak hobiler veya aktiviteler, bağları güçlendirebilir.
30 Yorumla Kadınların eşyalarına gösterdikleri özen, erkeklerin gözünde sadakat ve özveri simgesidir. İlişkinize gösterdiğiniz özveriyle ne kadar sadık ve güvenilir olduğunuzu anlamasını sağlayabilirsiniz.
Çocuklarla iyi anlaşan ve onları seven kadınlar erkekleri etkiler.
Özel eşyalarını emanet ederek onlara duyduğu güveni belli eden kadınlar, erkekleri etkiler.
Bacakları ve kalçayı her ne kadar çekici gösterse de çok yüksek topuklar sanıldığının aksine erkeklerin ilgisini fazla çekmiyor; özellikle de üzerlerinde durmakta zorlanıyorsanız.
Her ne kadar kadınların ilgi alanlarından anlamasalar da, kadınların bu konulardaki sağduyusu birçok erkek için etkileyicidir.
https://www.memurlar.net/album/7388/erkeklerin-hayir-diyemeyecegi-ayrintilar.html21 YorumlaYorumlara baktım da iltifat eden kadın mı var havasında yazmış hepsi. Kadınları Zeyna'ya çeviren toplumun erkeklerin ta kendisi. Ondan sonra şikayet ediyorlar kadın gibi kadın mı var şöyle böyle. Öyle saçma bir toplumda yaşıyoruz ki doğal olsan iş atıyor, içten olsan samimi olsan o da istiyor, gülsen o biçim kadın, iltifat etse çapkın falan. Kadınlardan kadın misyonunu çalan yine toplumun kendisi. Hiiç şikayet etmeye hakları yok🙄 50 tane kulp ve hakarette yakıştırmada bulundukları kadınların kendini olduğu gibi ifade etmesini beklemeleri komik😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Günümüzde erkeklere niye düştüğü belli aslında siz de bunu biliyorsunuz ama ben bu konuya bu acidan yaklaşmak istemiyorum. Düşmek demeyelim daha çok bunu şöyle bir tabirle devam ettiğimiz daha doğru olur Neden etkilenirler ben açıkçası bir kadının zeki ve akıllı olmasını özgüvenli olmasını boş konuşmamasını ya da doğal olmasını severim Yani beni etkileyecek olan bir kadın önce zekasıyla aklıyla ve kalbiyle etkilemeyi başarabilmeli ama oyunlara saparsa doğallıktansa başka şekilde bir beklenti içine girerse o zaman yürümez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yaptığı bir şeyin takdir edilmesine düşer... Erkeğin egosunu beslemekten, onu pohpohlamaktan bahsetmiyorum. Boş övgü değil de... İyi yaptığı şey yemek olur, tamirat tadilat işi olur, ustalık/beceri gerektiren bir iş olur, para kazanmak için yaptığı iş olur, kadının hayatını kolaylaştırmak, ya da kadının hayatında fark yaratmak için yaptığı bir şey olur, büyük veya küçük, önemli ya da önemsiz, görmezden gelmeyin. Ya da bunun, erkek olarak onun zaten görevi olduğunu düşündüğünüzü göstermeyin. Erkeğe "ağzınla kuş tutsan benden övgü, takdir alamazsın" mesajı vermeyin. Sonra bir gün geliyor, hepsini yapmayı bırakıyoruz, sonra siz "Bu adam çok değişti, bana karşı eskisi kadar ilgili değil" diyorsunuz...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler biraz övülmeyi sever. Bomboş 2 tane övgüye bile akılları takılabilir. Kavanoz kapağını da ne güzel açtın, ne güzel fren yaptın gibi söylemler bile erkek beyninde 2 gün dopamin salgılatır :D
31 Yorumla- +1 yıl
Tamamdır kenara yazıyorum vakti gelince kullanayım 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
İltifatın yön bulduğu zihin, zihni canlı tutacak olan, duyguların her şekliyle işlediği fikirler; fikirlerin binlerce etki karşısında tepkiyle aksettiği vücut parçaları.
Farklı esanslara sahip ses tonu ve bunlara kimlik verecek, açmış her türlü çiçeğe benzer görünen dudaklar.
Bir çeşit lütufa erdiğinde bütün parçaların nasıl bir iklimde hayat bulduğunu inceleyebileceğin epidermis.
Layık olunması, her daim güzel görünülmesi gereken, kendini gördüğüne narkisosu anacağın ve dört mevsimi de yaşayabilecek 2 eşsiz mercek...
Meme, popo, el ve ayak. He bir de kişilik.12 Yorumla- +1 yıl
Bunların hepsinin bir araya gelmesi zor sanki 🙄
Cevap sahibi+1 yılGaliba. Olasılığını hayal ettirecek denli güzel yaradılışları olmaları ayrı bir etkileyici olur gene.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınları aslında iltifat etkilemez sadece gerçekleri bildiği şeyler bir kadıni etkilemez aksine tam tersi güzel bir kadın bile olsan bunu ne kadar güzelsin demek yerine bir erkek evet bir çok kadından farklısın sende bir şey var ve ben onu keşfetmeye çalışıyorum seni gördüğüm anda bütün düşüncelerim karışıyor ne matematik kalıyor ne kimaya ne biyoloji kesin bu sınavı kaybedeceğim 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Iltifatmi yok. artik. istisnalar haric bizim bazi türk kadinlarina güzelsin dedinmi hemen adini sapiğa cikartiyorlar halbuki asil sapik kendileri yasanmamisliklari dillerine vuruyo. yasamis olanlara güzelsin narinsin cicek gibisin ve Seksi sin dediğimizde tsk etmeleri bile bizim hosumuza gidiyor.
10 Yorumla
+1 yılÜşenmeyip hatun kişilerin bütün yorumlarını tek tek okudum. Beni anlatan bir cümleye dahi rastlamadım. Ya ben çok farklıyım. ya da erkekleri yeteri kadar tanımıyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki siz söyleyin o zaman.
Erkekleri neler etkiliyor?
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an evliyim eskiden eşim güzelliğim den fizigimden konuşmamdan etkilenirdi şimdi ise iyi kalpligimden safligimdan etkiliyor olaylara anlayışimdan etkileniyor kimi zaman işten sinirli gelirdi anlayışla karşılıyorum onu yanlız bırakıyorum kafasını dinlesin diye yani her şey güzellik değil önemli olan niyet
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir gülümseme , pozitiflik, harika enerjiden etkilenirler. Onlara verilen güvenden, saygıdan etkilenirler. Ve erkekler için en önemlisi bakımlı güzel kadın. Erkekler ilk önce görselliğe önem verir çünkü... Beğendiği kadını tanımak isterler , çabalarlar. :D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yaptığı bir şeyin takdir edilmesi,
Onun arkasında olduğunu hissetmesi,
Bakımlı ve iyi giyimli olmak, güzel kokmak,
Yumuşak ve özgüvenli bir ses tonu, özgüvenli duruş ve yürüyüş.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Başkalarını bilmiyorum lâkin, hiçbir kadında beni etkileyecek bir nitelik bulunmuyor. Şimdiye kadar hiçbir kadın beni etkilemedi, etkiliyemedi, etkiliyemiyorlar ve etkiliyemezler ve etkileyemeyecekler...
10 Yorumla
+1 yılYalan yok öyle bir şey ben değer verdiğim bir kıza dozunda ve çok güzel iltifat ediyorum ama çok kötü geri dönüş alıyorum yani iltifatı etmesem daha iyi o kadar
10 Yorumla
+1 yılGözüne hitap et yeter.. bıktım ya. seçici zor olan zorlayacak adam istiyorum ben..
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOnlarda ilgilenmek diyelim.. şey gibi çocuğunmuş gibi.. üstünü sıkı giyin hava soğuk, kahvaltıni et.. aç kama jdjdjdjd ee bu benim annem
10 Yorumla
+1 yılHer erkek diye nitelendiremeyiz
Çoğu boş erkek bel altı etkilenir
Kaliteli erkekler ise ;
duruş ve zeka’dan etkilenir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler sadece kaslı uzun boylu ve zengin erkekleri etkilemek istediğine göre onlara sormak lazım bunu...
10 Yorumla Motive edici sözler. Cok iyisin. Sevgi kokuyorsun. Aslan gibisin gibi. Onlarca iltifat edici söz var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler biraz pohpohlanmaktan hoşlanır açıkçası. Bu gereksiz bir övgü gibi algılanmasın sakın.
10 Yorumla
+1 yılDeğişiyor. Bir çok şey olabilir. Biz daha kolay sevmeye başlıyoruz kadınlara göre. Finalde bozuyoruz genelde
17 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum, keşke bozmasak hep sevmeye devam etsek. Hayal kırıklıkları olabilir. Daha önce bir kadından ihanet görmek olabilir. Fedakarlığın sınırı olmadığında üzülen tarafın fedakar taraf olduğunu bilmek olabilir. Emin değilim ama potansiyel sebepler görüyorum
- +1 yıl
Bence mutlu adamlar da değişiyor. Mutluluk gevşetiyor insanı. Kadın da gevşeyen adamı görünce farklı davranmaya başlıyor. Erkek he dedikçe sorun daha da büyüyor. İki tarafın da değişmemeye dikkat etmesi lazım. Makul bir mutluluk durumu olmalı ki uzun bir ilişki olsun. Fazlası da riskli çünkü bence
- +1 yıl
Evet, denge önemli
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel ve seksi olmak zorundasınız kusura bakmayın
13 Yorumla- +1 yıl
İstersek oluruz istemezsek olmayız bize kalmış 😀
Cevap sahibi+1 yılSize kalırsa evde de kalırsınız
- +1 yıl
Evet istersek evde de kalırız 😀
Yani, biz istersek!
Siz değil...
+1 yılBasit erkek her şeye düşer. Sınırları olan erkek samimi olmaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılKadinin sevdigi adama sadik kalmasi
Etkiler bence diye dusunuyorum
Bir o kadarda icraat21 Yorumla- +1 yıl
sadakat ve yatak baglar aynen
Ben iltifattan zerre etkilenmem,
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. şirinlik feminenlik tatlılık yabancılar cute diyor ya. ondan yani. gülüş masumiyet hatunluk
10 Yorumladış görünüş işte hepsi siz toplayın yazamam şimdi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılZeytinyağlı yaprak sarması, mantı, içli köfte, güveçte türlü, kıymalı börek bunlar :)))))
10 Yorumla Görsel olarak iyi olmandan falan geneli bu şekilde.
10 YorumlaKadınımın mutluluğu yeterlidir benim için
40 YorumlaErkekler her zaman etkili, etkilenmiş, etkilenmek için varolmuş uçan tozdan etkilenmese bunu kendinde kusur sayacak varlıklar ve ' sen yaparsın ' demeniz herşeye yetiyor. 😂Seyredin bakın neler yapıyor? 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadelik ve dürüstlükten etkilenirim. Bir de enerji sömürmeyen mutlu anlarda sebepsiz bahaneler üretmeyen bir kadın olursa tadından yenmez.
10 Yorumla
+1 yılSamimiyet ve pozitif eğlenceli birisi her zaman etkiler guleryuzlu
10 YorumlaDüşünceli olması misal benden önce beni düşünmesi hoş olur
#Hükümdar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok erkek oturmasını kalkmasını bilen ağır başlı ama sıcak kanlı, eğlenceli ama usturuplu kadınlardan etkilenir fiziksel olaraksa gülüş, saçlar dikkatlerini çeker
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTabii ki dekolte..
10 Yorumla
+1 yılErkekler egoları konusunda çok hassaslar yani bir erkeği rencide etmede her türlü övgüye açıklar yüceltilmeyi severler birde ona ihtiyaç duyulması hoşlarına gider.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yanlış. Ben iltifattan etkilenmem. Şimdiye kadar tanıdığım erkeklerse çoğu insan gibi ortada istedikleri bir şey olmasından ve bu istedikleri şeyi elde etmekten/ihtimalinden hoşlanıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle anlatayım kör olmayan bi erkek için bir bayanın hertürlü yönü çekici olabilir bu tamamen zevkler ve renkler tartışılmaz meselesi ama sen sen ol değer görmediğin aptal yerine konduğun bi ilişkiye şans verme sonra dava avukat polis iş çok uzuyor özetle senin kalbindeki güzellikleri görebilen biriyle birlikte ol.
00 Yorumla
+1 yılBen sevgilime butik otelde kaldığımız gün erkenden doğum günü sürprizi yapmıştım. Odad ayokkrn tüm odayı loş ışık yapıp yemeği pastayı masaya koyup mumlar güllerle balonlarla sülemiştim çünkü ona aşığım ve benim beklediğim şeyleri ona yapıp onu mutlu etmeyi seviyorum ama o daha yapmadı böylw bişi. Galiba ökzüle birlikteyim
00 YorumlaBu erkekler kızların iltifatlarından hoşlanmaz anlamına gelmez ve gelmemeli. İnsana , hemcinslerinin iltifatı bile hoşuna gidiyor. Karşı cinsin iltifatı hayli hayli hoşuna gider.
00 YorumlaKişilik karakter ağır başlı kendi sınırlarını oluşturan dik durmasını bilen kendi ayaklarının üstünde sağlam duran kadın
20 Yorumla
+1 yılO ilk selam demesi sjsjj
130 Yorumla- +1 yıl
Selam QLSHKWGSKSGSKD
- +1 yıl
Burdada buldum seni dsjlshs
- +1 yıl
@Haticewjkk hayrola yahu ne bu stalk shsj
- +1 yıl
Yemin ederim karşıma çıktı net evlenmemiz lazım : )
- +1 yıl
@Haticewjkk hayırlısı be gülüm sjsj
- +1 yıl
Gül'ünmüyüm cidden LQHSLSHWKDKS
- +1 yıl
@Haticewjkk yok be lafın gelişi
- +1 yıl
Kocacım ayıp ediyosun
- +1 yıl
@Haticewjkk hışşt sakin yavaş
- +1 yıl
Eee ilk selamı verdim işte evli değilmiyiz
- +1 yıl
@Haticewjkk lafın gelişi o yahu hshs
- +1 yıl
Ben lafın gelişi falan anlamam evliyiz biz
- +1 yıl
@Haticewjkk tövbe de yahu
- +1 yıl
Resmen yıkıldım şu an
- +1 yıl
@Haticewjkk aman yıkılma bı de seni düşünmeyim jsjs
- +1 yıl
Yıkıldım bile 😭
- +1 yıl
@Haticewjkk müteahhit malzemeden mi çaldı? Sjsj
- +1 yıl
Türkiye'deyiz ne bekliyorsun KDHDKDKSH
- +1 yıl
@Haticewjkk mantıklı 🙄
- +1 yıl
Evet evet neyse bizim düğün ne zaman
- +1 yıl
@Haticewjkk ben bı baltaya sap olunca sjsj
- +1 yıl
Çok bekler miyiz
- +1 yıl
@Haticewjkk elbet bir gün 🚬
- +1 yıl
djgskdhs iyi geceler kocacımmmmmmm
- +1 yıl
@Haticewjkk iyi geceler 🙄
- +1 yıl
Acaba özelde mi cilveleşseniz 😂
- +1 yıl
Abla kocam beni sevmiyo acil taktik
- +1 yıl
@Haticewjkk alemsin ya 😂
- +1 yıl
Öyleyimdir dhjsg
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düşen erkek bizden değildir 😂😂
110 Yorumla- +1 yıl
İyi çelme takarım 😂
- +1 yıl
😂😂😂 İyi ben bir gidip çelme takıp geleyim birine
- +1 yıl
Böyle konuştuğuma bakma o vakit geldiğinde dut yemiş bülbüle dönüyorum 😂😅
- +1 yıl
Yardıma ihtiyacım yok merci 😂
- +1 yıl
Zaten acısı beni çelme takmaktan vazgeçiriyor.
Düşüreyim derken düşmekte mümkün oluyor 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem ben mi neyden etkilenirim
13 Yorumla- +1 yıl
Erkekler dedim siz erkekseniz evet siz neyden etkilenirsiniz?
Soru bu 👆😅 - +1 yıl
Ben artık pek bir şeyden etkilenmiyorum desem 30 olunca odunlastim
- +1 yıl
Wksmsndnxnzmsksksm emin misiniz fazla inanmadım erkek ve birşyeden etkilenmeyen ve sempatik dünyanın sonu yakınsss
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılPohpohlanmak. Olmayan özelliklerini öveceksin. 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Olmayan şeyi nasıl övek ala ala 😂
- +1 yıl
İşte çok yakışıklı değil mesela diyelim ki ama çok yakışıklısın diyeceksin
Gibi gibi dfksjs - +1 yıl
O zaman da totosu kalkar 😂
- +1 yıl
Her zaman değil, dozu önemli fjsjs
Erkek gerekli olduğunu hissetmekten hoşlanır. Yardım istemek gerekir. Kavanoz kapağını açar mısın gibi basit görevler bile mutlu eder onlari:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle biraz çocuksu olsun, eğlenceli, şaka yapan. Gerekirse eşek şakası yapabilir. Sulu şakalar yapabilir. Sabah uykudan kötü bir şekilde bile uyandırabilir. Ama sonrasında tadında uğraşırım. Yani somurtmasın yeter 😁
00 Yorumla
+1 yılKarşımdaki kadının iyi kalpli ve merhametliyse, e bir de çok güzel gülüyorsa bana düşerim yani net.😅
00 Yorumla
+1 yılP*rnodan ve cinsellikten etkileniyor çoğu erkek şu zamanda 🙄🙄
10 Yorumla
+1 yılNefes almak jdjdjxjd
Şaka bir yana yemek yapmak, koku ve gözlerin güzelliği genel olarak10 YorumlaAraba, money, güzellik, karakteri veya dominant olması 🤣 aaa ben sugar mommy arıyorum sanırım.
10 Yorumla
+1 yılBence erkekleri biraz serbest bırakmak gerekiyor fazla sıkmamak lazım iyi ki varsın Sen olmazsan ben ne yaparım gibi cümleler kurmak gerekir güzel yemek yapmak gerekir en önemlisi huzur vermek gerekiyor
22 Yorumla- +1 yıl
Böyle biri var mı
- +1 yıl
Var ben
+1 yılHarika yüz mimikleri ve gülerken içinizi ısıtan bir kadın
10 Yorumlaİltifattan erkekler de etkilenir neden erkeklerin iltifat sevmediğini düşünüyorsunuz ki?
10 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat