Hayır tabikide. Başkasına aşık birinin peşinden niye koşayım bunu bile bile. Yani mutluluklar dilemek düşer bana sadece. Asla öyle bir insan değilim ben. Bir erkeğin peşinden hele asla koşmam. Kimi seviyorsa sevsin bana sadece saygı duymak düşer. Yani sanki şu koskoca dünyada bana ondan başka erkek falan yok mu hiç.
Kimsenin peşinden koşmam, başkasına aşık veya değil farketmiyor.. zorla birine kendi beğendirme sevdirme çabası, çok saçma bence.. ve başka birine karşı bırak aşkı, ilgisi olduğunu bile bilsem, hoşlantımı belli etmem hiçbir şekilde.. ve böyle birine karşı da zaten içimde duygu büyütmem, aklım izin vermez buna ve uzaklaşırım kısa zamanda.
Başkasına aşık olduğunu benden ayrılırken söylemişti ve ben ona deli gibi aşık olmuştum. Vazgeçmeyi denedim ama kendimi ona kabullendirme çabasına girdim tam 3 yıl boyunca çabaladım ne yaptıysam olduramadım sonra anladım ne güzellik ne de güzel karakter bir erkeğin kalbinde ki ilk aşkını öldüremiyor.
Hayır başkasına aşık birinin peşinden koşmam onu geçtim kimsenin peşinden koşmam. bir kız beni istemiyorsa zaten kendimi zorla sevdirecek değilim. gönlü olan sever adım atar zaten
Kimsenin ikinci tercihi olmak için anam beni doğurmadı. Başkasına aşıksa onun peşinden koşsun. Zaten bu kız cepteymiş gibi de görünmeyin ya gurur kırıcı.
Kimse kimsenin peşinden koşmasın yaa hele başqasınsaa, nasibinizi ruh ikizinizi bekleyinm , merak etmeyinn bigun herkes gerçek aşkı yaşayacaktır, çünki Allah bizleri eşler halinde yaratdii , çırpınmanın anlamıı yok, ha bide bu var ilk öncee sizz partnerinizin nasıl olmasını istiyorsanız ilk öncee o özelliklerinn sizdede olması lazımmm yanıı manevi açıdan diyorumm iyi olmalısınızz sağlıkla kalınn🩷✌🏻