Selâmlar!
Çok sevilmek sizde yan etki yapar mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!
Çok sevilmek sizde yan etki yapar mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Çok sevilmek güzeldir ancak sevgi gösterisinde davranışlar samimiyetsiz yapmacık hal hareketler zırt pırt arama üstüne düşme gibi gibi şeyleri sevmiyorum ya. Çok gösterişsiz ama içten ve çok sevgiyi severim
Kimim tarafından sevildiğim önemlidir. Sevdiğim tarafından seviliyorsam, karşılıklı ise bu her zaman mutlu eder. Ama, karşılıksız ise sevmediğim halde seviliyorsam veya tam tersi oluyorsa, yani tek taraflı bir sevgi varsa bu insanı yorar, boğar...
Ben hiç çok sevilmedim onu geçtim sevilmedim bile. ama tabi ki de yan etki yapar. daha önce hayatında oyuncak ya da güzel yemek görmemiş kimsesiz çocuğun sevinme etkisi gibi olurdu herhalde
Cevap
17Cevap
Tabi ki aşırı gülümseme yapar mesela baş dönmesi mayhoşluk...
Sevmek de sevilmek de daha iyi bir versiyonum olmak için beni motive eder, böyle bir yan etki yapar. 🤗
Hayır yapmaz. En fazla mutluluktan yanımdaki insanlari karsilastigim insanlari da mutlu ederim. Var bende böyle etki tepki enerjisi.
Sevmek daha fazla insani güzel yapar bence
Yan etkisi olur mu bilmiyorum
Ama seven insan sevdigiyle güzellestigini biliyorum 😊🌹
Yapmaz ama genelde çok sevmesinden ziyade anın tadını çıkaran biri olarak makul ama uzun süreli olmasını yeğlerim.
Her şeyin fazlası zarar olduğu için sevmeninde fazlası zarardır.
Yapar. Daha çok sevip bağlanabilirim buda hiç hoş olmaz.
Bir farklılık oluşturur zaten o farklılık oluşmaz ise ilişkiler yürümez
Kimse çok sevmesin beni, sonra çekemez oluyorum 😀
Çok sevilmek değil güzel sevilmek önemli. Nerede çokluk orada b*kluk malum.
Çok sevilmek insanı çok bunaltır, yıldırır. Öyle de oluyor zaten tecrübeyle sabittir.
Bazen kendimi kaybettiğim zamanlar olabiliyor çok bağlanıyorum belli bir zaman sonra da üzülüyorum.
Senin de yan etkin var ya alacağın olsun sevgi
Çok sevilmenin hiçbir etkisi olmaz, güzel sevilmek lazım etkisi olması için.
Hemde fena hic sevmesem begenmesem bile beni sevdiğini hissettigim kişiye aşık olabilirim
Her şeyin fazlası insanı kimyasını bozar
Çok sevildim, her hangi bir yan etkisi olmadı. Sevilmek değil de sevmenin etkisi daha büyük olabiliyor.
Çok sevilince o yan etkiyi yazarım artık 😂
Görürsem söylerim gibi oldu.😄
Evet yapar her insanda olduğu gibi
Biraz şımarabilirim :)
Evet yapmıştı
Artık hiç etki yapmıyor 😃
Sevgi yan etki yapmaz
fazla sevginın alerjı yaptıgı kişiler var evt
Bir gün sevilirsem öğrenip cevabı yazacağım.
Evet yapıyor
Yapabilir
Kadınları Angela White Erkekleri Jony Sins yapar.
Boğar
Bilmiyorum
yapar
Yapar
Yapmaz
ciao
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?