Kocam sadece ikimiz gidelim diyor. Arkadaşımı davet ettim. Arkadaşım evli ve diyor ki ya ikimiz gidelim ya da kocam da gelsin. Ben ise iki çok sevdiğim insanla bir arada olmak istiyorum. Ama kocam ve arkadaşım yakın değiller. Kocam, arkadaşımın kocasıyla daha iyi anlaşıyor. Ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Grup falan istemiyorum
Evliyim ve kocamla çıkacağım tatile en iyi arkadaşımın da gelmesini istiyorum. Normal mi?
Ben kiz arkdasim ve kocam gitmek istemem Sonucta kocamla beraber olmak isterim Kiz arkdasin yuvani bile bozabilir bu devirde hersey beklenir elinden kocanida alir dikkat et kimseye güvenme ben neler duydum
Elbette farklı odada kalacak aynı odada yatacak haliniz yok ta sesi duyacak veya sizin hareketiniz kısıtlanacak belki sen duşa girince o yanlışlıkşa yatak odanıza dalacak veya eşin duştayken farketmeyip duşa dalacak senin için sorun değil kocan içinde olmaz arkadaşın içinde ama arkadaşın kocası ne der bu işe
Aslında gelmesini istememin nedeni şu. Kocamın çok tuhaf bir arkadaşı var her yerde karşımıza çıkıyor ve bana asılıyor saf kocam da anlamıyor. Ama en iyi arkadaşım anlıyor. Onu yanıma almak istiyorum ki anında adama ağzının payını versin.
Aslında gelmesini istememin nedeni şu. Kocamın çok tuhaf bir arkadaşı var her yerde karşımıza çıkıyor ve bana asılıyor saf kocam da anlamıyor. Ama en iyi arkadaşım anlıyor. Onu yanıma almak istiyorum ki anında adama ağzının payını versin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben kiz arkdasim ve kocam gitmek istemem
Sonucta kocamla beraber olmak isterim
Kiz arkdasin yuvani bile bozabilir bu devirde hersey beklenir elinden kocanida alir dikkat et kimseye güvenme ben neler duydum
Abi çok saçma, kocamla birlikte olmak varken neden arkadaşımı da alayım? Onunla başka zaman ayrı giderim cidden bu kadar sıkmayın ya.
Bi de açıktır bunlar arkadaşı da bikini giyer kocasının yanında🤣
Yapma sonuç farklı olur sen odada kocanla sevişirken arkadaşın ne yapacak kulağına pamukmu tıkayacak sizi dinleyerek zevke gelip mastmı yapacak
Arkadaşım farklı odada kalacak?
Elbette farklı odada kalacak aynı odada yatacak haliniz yok ta sesi duyacak veya sizin hareketiniz kısıtlanacak belki sen duşa girince o yanlışlıkşa yatak odanıza dalacak veya eşin duştayken farketmeyip duşa dalacak senin için sorun değil kocan içinde olmaz arkadaşın içinde ama arkadaşın kocası ne der bu işe
ailece gidin işte. sen kocani arkadaşın ve kocası
ayrıca çıkacağınız tatile neden başkasını davet ediyorsun ki
Çünkü en iyi arkadaşım da yanımızda gelsin istiyorum kocam da ya ikimiz gidelim ya da kocası da gelsin diyor
kocan doğru söylüyor.
Tatile gitmek istememin nedeni de o adam aslında
kocana söyle o zaman. o neden geliyor.
şakadan da ötesin
Sence kocama söylersem o adamla arkadaş olmayı keser mi? Çünkü o adam gerçekten canımı sıkıyor. Her yerde karşıma çıkıyor. Her yerde.
o adamı mı istedin şimdi
İstemiyorum. O adamdan kurtulmak için tatile gitmek ve arkadaşımı da almak istiyorum.
söyle. o adam karşına çıktığında kayıt al. ne diyorsa kayıt al kocana göster. yoksa o adama ilgi mi duyuyorsun
Duymuyorum kocam dışında hiçbir erkek çekici falan gelmiyor
Korkutucu bir adam ama
hiç mantıklı bir açıklama değil.
trolsun
O adamdan korkuyorum sorun o işte onu diyorum
trolsun sen
Bu işin sonu belli dördünüz gideceksiniz sen en yakın arkadaşınla takılırken eşin ne yapacak tek başına
Hayır ben kocamla ilgileneceğim en iyi arkadaşım benimle ilgilenecek o kocasıyla ilgilenmesin
Ama onun eşine haksızlık
O yüzden kocası gelmesin
Gelsin ya adam ne yapsın tek başına
Adamdan neren korkuyorsun?
Tehdit falan eden bir tip
Ne için tehdit? Sana yürür bir durumu var mı?
Asılıyor diyor ki işte sen benimle evlenmeliydin. Seni ben hakkediyorum. Benden uzaklaşamazsın. Uzaklaşırsan seni kaçırım.
Bi yazarmısın konuyu tatışalım?
abla iyi misin ya kocan hakli tabi ki çok sinir bozucu bir durum insan baş başa olmak ister eşiyle
Kocan ile git elalemin kızını gotursenn kocaninelinden alır sende sürünürsun
kocanla git abi baginiz guclenir skma bu kadar adami
Ne okudum ben şimdi @q. Elin kadınının sizin yanınızda ne işi var. kocası gönderecek kadar deyyyyus değildir umarım
Canim kocan Seninle basbasa vakit gecirmek istiyor ya! Bi kerede mutlu olsan
napican 3 lu mu yapicaniz sacma kadin gelmez tabi esi de gondermez
Arkadaşımı kocama bipletecegim diyerek bizi mı trolluyon 😂 yemezler
Kocana hediye mi edecen arkadaşını
Ne alaka ya
Çok alaka
Eşlerle gidebilirsiniz eğlenceli olur hem
İnada gerek yok ki ailecek çıkın daha iyi
yataklar karışmasın bak
Bu nasıl bir düşünce anlamadım
Yorumları okuyunca az hak verdim sanki
saka misin sen?
Grup yapın samimi olurlar
Mal mısınız arkadas siz
Abla grup istiyorsun herhalde
Ne alaka?
Sorma şeklin o yola çıkıyor
Acaba 😂😂
Grupta aklından geçti ama
Arkadaşın kim
Melisa
Ben de gelim mi
Yo
sonuç yani
aynı odadamı
Hayır?
toplu olmaktan korkmuş belki
Arkadaşın gaymi
Arkadaşım kız