Erkek arkadaşıma çok yüz verdim şimdi nasıl davranmalıyım?

tartışmalarda aman aramız bozulmasın, aman soğukluk olmasın diye diye hep alttan alan taraf ben oldum. dün yine bir tartışma yaşadık. önceki gece benim biraz moralim bozuktu ve ben ona uyucam dedim. o da tamam dedi. neyse uyuyamadım dedim uyuyamadım beni nette falan görürsen haberin olsun dedim. cevao vermedi. sabah baktım hiçbir şey yazmamış ne günaydın ne nasıl oldun falan filan.. ( hep de günaydın yazan bendim. ) bende akşamüstü 16:30 gibi aradım onu. ilkinde duymadı teli, aradan 1 saat geçti aradım bida açtı. dedim canım nerelerdesin aradım ulaşamadım dedim. bana sert bir tepki verdi. günaydın, nasılsın demeden hemen nerde olduğumu sorma. ne istiyorsun neden aradın beni? dedi. bende aramak istedim aradım ne var bunda dedim. o da şuanda müsait değilim görüşürüz dedi. bende bişey demeden kapadım telefonu. o zamandan beri ne mesaj attım ne aradım. o da bir tepki vermiyor. bide bana seni seviyorum diyen bir adam bu, anlayamıyorum gerçekten. ayrılalım da demiyor. nasıl bir tutum sergilemeliyim arkadaşlar?
Erkek arkadaşıma çok yüz verdim şimdi nasıl davranmalıyım?