benden olmaz herhalde de hayırlısı artık
Dimes cool lime özü ile story atan kıza nasıl yanıt vermeliyim?
benden olmaz herhalde de hayırlısı artık
Saçma sapan bir başlık oldu da şimdi, hoşlandığım bir kız var bir türlü konuşamadım. Hikayesine bu içeceği atmış, bir de biz deneyelim demiş, buna yanıt verilir mi ne denir? Yoksa saçma mı olur?
Eğer ilgili kızın hikayesine bir içecek attıktan sonra "bir de biz deneyelim" dediği bir içerik varsa, cevap vermek tamamen uygun olabilir. Eğer siz de bu konuda ilgileniyorsanız ve hoşlandığınızı belli etmek istiyorsanız, onunla iletişim kurmak için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.
Örneğin, "Neden olmasın, denemek güzel olabilir!" gibi samimi ve olumlu bir cevap verebilirsiniz. Ancak her durum özeldir ve kişisel tarzınıza ve ilişkinizin dinamiklerine uygun bir cevap seçmek önemlidir. Eğer kendinizi rahat hissettiğiniz ve doğal bir ifade kullanmak istediğiniz bir cevap düşünüyorsanız, onu kullanabilirsiniz. Unutmayın, samimi ve içten bir yaklaşım her zaman daha iyi bir etki bırakabilir.
ilginç bir soru ama saçma değil :) yazmak isteyen bir şekilde yazıyor diyerek içecekle ilgili bir soru sorarak sohbeti başlatabilirsin 🙃 Tadı nasıldı, Starbuckstakine benziyor mu ya da sen de bu ürünü denediysen kendi fikrini yazarak bir sohbet kurabilirsin.
Cevap
31Cevap
İçinden geldiği gibi yazabilirsin. mesela İlk olarak, pozitif bir ton kullanın ve samimi bir şekilde yanıt verin. Örneğin, "Harika bir seçim, Dimes Cool Lime çok lezzetli!" gibi bir yanıtla başlayabilirsiniz. Kişinin paylaşımını takdir ettiğinizi belirtmek, karşınızdaki kişiye değer verdiğinizi gösterir. "Bu özü denemeyi düşünüyordum, paylaşımınızı görünce denemeye karar verdim. Teşekkürler!" gibi bir yanıt uygun olabilir. Paylaşım hakkında daha fazla konuşma başlatmak için bir soru sorabilirsiniz. Örneğin, "Başka hangi Dimes özlerini denediniz?" veya "Bu özü nereden aldınız?" gibi sorular sorarak sohbeti ilerletebilirsiniz.
Olum kızlardan hoşlanmayın ya yürüyün. 3 senede 1 kıza yazıyorsunuz sonra 'benden olmaz yea' diyorsunuz. Accuk sosyalleşin ve kadınları başka bir yaratık olarak görmeyi bırakın onların da duygusal ve cinsel ihtiyaçları var ve bunu yakınlarında olan ve onlara yürüyen erkeklerle karşılıyorlar hikayelerine bakıp 31 çekenlerle değil.
Merhaba hemen internetten cool lime tarifini öğreniyorsun ve kıza yazıyorsun ki ben bunu çok güzel yapıyorum bunların tadı güzel değil evde yapmak istersen bana söyle ben sana birkaç püf nokta vereyim gerçekten çok ferahlatıcı oluyor de. Merak Edip soracak zaten püf noktası ney tamam evde yaparım falan veya öylesine aldım içiyorum ya falan der hani illaki bir cevap verir
aaa ne güzel taktiklerrr 😁
Longhair mi o
@benkısacaFEDE senin taktik te fena değil he profildeki resimden çektin birden kızın konu kayması yaşadı birden
Ayni yerde aynı masada aynı içecekler sende stogiy at umarim anlar tabi takipteyse😁😁🤣🤣❤️🔥❤️🔥
Yorumdaki kizlarin türk kızı oldugunu görebiliyorsun o kadar sacmalar ki olmayan şeyleriyle akil vermeye kalkiyorlar şu türk kızlarını büyüttüler büyüttüler tepeye çıkardılar işte
Çok tatlı bir soru. :D "Ben bunu her markette aradım, bulamadım. Karaborsaya düşmüş, sen nereden aldın" diyebilirsin veya Starbucks mı yoksa bu mu daha güzel falan de.
Gördüğüm en tatlı soru bugün aöfmödksşt insanlar nasıl seviliyor yaa dimes storysine cevap vermeye çalışan erkekler var
Anlıyorum bende imrendim☺😢
“Sağlıklı değil, kendine zarar vermene gönlüm razı olmadı, uyarayım istedim.” de
Merhamet, düşünce, bilgi her şey barındırır bu cevap. Anlarsa tabii☺️
@sonmohikan71 Ruslar s@pık tr erkeklerinin zihniyetine karşılık verdiği için saf türk kızı hoşuna gitmez.
Yaaa ne güzel 🥹 bir sonraki hikayesine yanıt ver bence fırsatı kaçırma bence tüm KScanlar sana destek olacaktır yeni fikir konusunda
"Ya gerçekten dedikleri kadar var mı, tadı güzel miydi?" deyip sohbet başlatabilirsin.
Limonsuz limon paylaşana geri zek@lı diyebilirsin.
https://www. instagram. com/p/Cv10jAiNRls/? igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Nasıl buldun, benimde merak ettiğim içecek almaya değer mi? Yaz
Cidden o saçma şeyi içmek zevk veriyor mu de
Dimes cool lime özü nü Ben çok iyi yaparım de, benimle denermisin de sjsjsja
De ki yaaa bende denedim tadı fena değil keşke birlikte içsek
nereden buldun ya, ben çok aradım hiçbir yerde bulamadım yazaydın
engelle uzak dur Allah esirgesin aboouuuuv 😂😂😂😂
yeşil limonlu kahve storysi ile cevap verebilirsin.
Starbucks kadar iyi değil diye giriş yapıp cool lime içmeye çağır
İçerisinde 40 adet küp şeker barındıran yapay içecek.
Afiyet olsun nasıldı deneyimlerini ve izlenimlerini paylaşmak istermisin
Bence bişe deme çok belli edersin bu hikayeye yanıt yazarak.
Strabucksta ki mi yoksa bu mu daha iyi diye sor sohbet başlatma amaçlı
En azından uğraştırmıyor bize gelen bizi süründürür.
Annen yapsa içmezsin burada bırbır anlatıyorsun terbiyesiz diye yüksel
de ki bu güzel değil ya gel Starbucksa gidelimmm skshsj
Bunu sana deseler gider miydin?
Senden biraz hoşlanıyorsa bu mesaja yanıt verirdi gelirdi bile bence
giderdim eprisine söyle önce
sonra yürü
Belki pipetle bir mesaj vermeye çalışıyordur aslında başlık şöyle olabilirdi Dimes cool lime özü içen kızla olur mu?😁😁😁😁😁
yaz ki Geçen gün cool lime storysi paylaştın starbucksta bi cool lime datesine ne dersin
Sana bunu yazsalar gidermiydin pek muhabbetin olmayan biriyle
biraz konuşurum zaman geçiririm neden olmasın
Olur deneriz deseydin
Denedim güzeldi ama ayarını iyi yapmak gerekiyor de. Öyle cidden.
Beğendin mi tavsiye eder misin ben de merak ediyordum bayadır de. Böyle soru sorunca kızlar hemen cevap veriyor
Hikayesinde sendenmi bahsetmiş yani sanamı gönderme yapmış eğer öyleyse o zaman sende deneliyim de sonrası gelir zatən
Yok cevap verme aklını karıştır bir sıcak soğuk yap
Beraber içmek isterdim olabilir veya bir gün beraber bir kafede buluşalım mı
Bence direkt yaz ya. Hatta herkes hoşlandığına yazsın hayat çok kısa
hic bisey deme umursamaz davran kendisi sana gelir gelmezse de iyisi buymus taktikle olmaz bu isler
Ferit Korhan oynuyor diye atmisrir
Lime lime ettin beni yaz
Bu site iyice reklama döndü
Hiç güleceğim yoktur😂🤦🏻♀️
soru sor de ki ne kadar su eklemek gerekiyor
Tadı nasıl de? Bende deneyeceğim güzelse de
Maden suyuyla dene daha güzel akıyor de
Birde beraber deneyelim de 😎👍
Yeni tatlara düşmek güzel yaz
Nane limon cool lime diye kakalıyolar
Vallaha öyle soguk hali hshsga
@hotforcrime :D