Tutarsız hareketler buz gibi kesilmeme neden oluyor benim.. ya da kişinin kendine olan saygının olmadığını görünce iyice itiyor kendinden sizce?

Tutarsız hareketler buz gibi kesilmeme neden oluyor benim.. ya da kişinin kendine olan saygının olmadığını görünce iyice itiyor kendinden sizce?

Bakmıyorum ki çok son birkaç aydır en uzun flört sürem bir haftayı geçmiyor karşı taraf iyi olsa bile sıkılıyorum artık o kadar sarmıyor ki hiçbir erkek😂
Yere tükürmesi toplum içinde bak sırını düzeltmesi yolda yürürken sigara içmesi bağırarak konuşması ve gülmesi hayvanlara garsonlara veya çocuklara değişik davranması kendinden çok bahsetmesi kendini çok övmesi
Saygısızca, kibirli, lakayt ve herkese aynı olan insanlardan anında soğurum. Kısaca omurgasız insan sevmiyorum..
Teşekkürler canım 🥂✨️
Rica ederim 🌺
Bu biraz karşımdaki kişiyle olan bağıma bağlıdır, güçlü bir bağ varsa kolay kolay soğuma imkansızdır. Bazı davranışlar hoşuna gitmez ama soğuma olayı öyle aniden olan bir şey değildir...
Teşekkür ederim...
Cevap
13Cevap
Bence soğuk davranması. küfürlü konuşması, ve yeterince olgunlaşmamış çocukça hareketlerinin olması.
Tutarsız hareketler, dengesiz davranışlar, yalan, abartılı davranışlar ve küfür.
Sorumsuz tutarsız ve kararsız olması yslan döylemesi güvensizlik soğutur tecrübeyle sabittir
hemen cinsellişkten bahsetmesi, şımarık egolu olması, bir sürü kızı takip etmesi
Saygısız ağızdan çıkani kulağı duymayan ve beni ciddi şüpheye düşürür davranışları varsa..
Karamsarlık, kibir, dengesizlik, sabit fikir. Bunların biri bile soğumak için yeterli.
Başka şeye kızıp sinirini benden çıkarması :D
@Kikilalal Hayır kendisinde sorun olduğunu gösterir.
@Kikilalal rica ederim 🙏
Abartılı bir ruj sürerek toplum içinde herkesin gorup duyacağı sekilde agzinı kocaman açarak gülmesi
Cinsellik konuşması
Kaba hareketler
Eski sevgililerinden bahsetmesi
Küçümsemesi
Normal insanmı kaldı ki.. Herkes ruh hastası olmuş. Nefret ediyorum insan cinsinden..
Evet çok doğru. Tutardız kişilerle hedefe varılmaz...
Bende olan kişilik özelliklerime bodoslama itici denmesi.😏
Erkeksi davranışlar sergileyen bir kızdan anında soğurum.
Bile isteye kıskandırmaya çalıştığını anlatsam anında soğuyorum.
Anlarsam*
ihanet aldatma vs gibi herkesin soğuyacağı şeyleri geçersek, bebek gibi konuşmak.
Durduk yere trip atmak
Seviyorsam beni hiç bir şey soğutmaz 😂
İğrenç iğrenç hareketler. Geğirme, tükürme vb
Valla hiçbiri umrumda olmuyor artık😂
Sorunlarımız olduğunda konuşmaktan kaçması
Benimle dalga geçer gibi konuşması
Denenmek
Balgam atması 😂
saygisizlik
Küfretmesi
Yalan ihanet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?