numaramı veryim epdan konusalım dedi ben de biraz daha tanısalım dedim, tanısma sürecindeyiz zaten dedi numarayı attı
ben de konuyu değiştirdim yazmadım
ben hemen atlıyorum arkadaşlarım kızıyo sonra ağırdan al diye of doğrusu ne bunun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer numaramı veryim epdan konusalım dedi ben de biraz daha tanısalım dedim, tanısma sürecindeyiz zaten dedi numarayı attı
ben de konuyu değiştirdim yazmadım
ben hemen atlıyorum arkadaşlarım kızıyo sonra ağırdan al diye of doğrusu ne bunun
Doğrusu şu. Numara olayını bu kadar takmaman, arkadaş aklı ile ilişki yaşamaman. Kendi aklın var sonuçta. Ona göre tanı, tart, biç. Arkadaşlarının kötü tecrübelerinin acısını senin ilişkiden çıkarmasına müsade etme.
ama benim çok tecrübem yok oyuzden ne yapacağımı bilmiyorum haliyle arkadasımın ne yaptığı aklıma geliyo, ama haklısın genelde arkadaşlarımı o kadar işin içine dahil etmem ve zaten çok ağırdan aldığı için herkes tarafından engel yiyo sanırım doğrusu da o değil🙌🏻
bi de erkekler ilgisini heycanını kolay kaybediyomus oyuzden taktik yapmak gerekliymiş, sence bunlara gerek var mı taktik falan hiç uğraşamam yani hayatımda biri olmasa daha iyi bence
Gerek yok. Tecrübeli ve zeki bir erkeğe denk gelirsen yaptığın her şeyi en baştan fark eder ve kendini kötü duruma düşürürsun. Onu kaybetmemek için yaptığın şeyleri yapmamış gibi söyler bu sefer de yalancı olursun. He tanımak için yolun başında bir şeyler yap tabi ama tanıdıktan sonra girme o işlere. Düzenli ilişki isteyen erkekler zaten taktik yapan kızlardan bıktıgi için kendi olan, net ve düzgün kızlar arıyorlar.
Cevap
1Cevap
Güvenmeyin şu maL erkeklere takılmayın şunlarla
abla bu seferli iyi olabilir çünkü türk değil keödpsmdhdlmdhd sence ne akdar süre sonra wp a geçilmeli bi süresi var mı
Konuşup dertleşmek istiyor hep
Hayır gelmez bundan uzak dur
Muhabbeti kesmelisin
neden
Güven vermedi. Herkese böyle numara atiyordur
Önce tanı
Aç telefonu ara
me konuscam
ne
Sen aç zaten dokulursun
daha tanımıyorum ki ben yavaş olmasını istiyorum her ieyin
Eee arayınca hızlanmış mi oluyorsun akı